Jump to content
BulForum.com

Barurumm

Members
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

About Barurumm

 • Rank
  Напреднал Член

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Класически - хляб и вино и легло; детайлно измислени светове.
 1. Barurumm

  StarCraft 2

  Не виждам риплейчета, давайте, давайте
 2. Barurumm

  StarCraft 2

  Без спойлери, моля
 3. Barurumm

  StarCraft 2

  Абе то си личи от самото начало, че няма шанс синия. Само експанда можеше да го направиш съвсем малко по-рано. Стратегически от самото начало просто го разцепи, нямаше никакъв шанс колкото и да беше грухал... Предпочиташ да играеш на контраатака? Качвайте още такива риплейчета
 4. Barurumm

  StarCraft 2

  Бях забравил какви филми правят Blizzard... И това като го комбинираш с носталгийката, оле, оле... а мислех, че съм стар за тоя тип вдъхновявания
 5. Ако си сложа и настроя булсатком чиния на село и си занеса там приемника (или както се нарича онова, в което завираш картата), ще мога ли да гледам?
 6. Кога е тегленето? До кога могат да се пускат? Ако спра да повръщам може да се дотътря до пункта Надеждата ни поддържа.
 7. Не, бъркаш се. Автор на "Странник в странна страна" е Робърт Енсън Хайнлайн. http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=24180 Ако някой желае, имам няколко негови разказчета от по 10-20 стр.
 8. "Stranger in a strange land" ("Странник в странна страна") - препоръчвам с всички ръце. Мога да ти пратя нея, както и няколко разказчета на автора (Хайнлайн) за да придобиеш представа за стила му.
 9. Колко неадекватно пазарно поведение - наличните им книги са добре подбрани за типа клиети, които биха я посещавали
 10. Защо киселото мляко не е кисело? Защото навремето група озверели бебета са избягали от майките си, намерили са едно кисело мляко и като го опитали. Но им станало гадно, че е кисело и нападнали друга група бебета. Оттогава татковците променили вкуса на млякото и вече не е кисело.
 11. Аз имам неща, които бих публикувал само анонимно. Не защото ги подценявам, а от суета, срам и балкански комплекс
 12. Той не е само един титанът. Целия ситроен форум е обсебен от мнението... Ти пък, що мислиш, че там всеки е личност. Колите им са различни субекти, ама марката е една и съща
 13. Приятно съм изненадан от булфорум Бай Ганьоооо, чудиш се какво да си измислиш за да не направиш нещо, което е мощно рестриктирано от балканския ти робски комплекс. Наскоро ми споделиха мнението на феновете на Ситроен, според които кучето си го заслужавало, щото кучетата хапят хора. Освен това трябвало да се протестира за други неща. Ако всички в туй общество бяха с тяхното байганьовско мислене щеше да да стане тва: ще отиде някой пиян г*з (то тука няма непълнолетни, кво цензурирам?), ще види някой елитно паркиран ситроен, ще ми забучи едно паве в предното стъкло щото '...тия са големи гъзари с тия коли...' (примерно). Шофьорчето ще го види на другия ден, ще е бясно, объркано, тъжно (стъклото го е изтъргувал у форума за 300 кинта). Ще събере аверите, ше идат в полицията, протестче ще организират. И ще дойдат кибиците от пейките и ще им кажат "Кво бе, с тия коли само се блъскате и хората блъскате. Требе да се претопят сичките. Ходете да протестирате за нещо смислено. Ненормалници." И ще седнат обратно на пейката с патронче пещерска в ръката и 2 лв. в джоба.
×
×
 • Create New...