Jump to content
BulForum.com

Barurumm

Members
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

About Barurumm

 • Rank
  Напреднал Член

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Класически - хляб и вино и легло; детайлно измислени светове.
 1. Ако си сложа и настроя булсатком чиния на село и си занеса там приемника (или както се нарича онова, в което завираш картата), ще мога ли да гледам?
 2. Не може човек да не се дразни, след като знае, че някакъв селяк краде от парите на хората и се прави на шеф - аз няма да имам интернет, щото чичката решил, че кабелите нямали работа във входа?! Това е един пример само, има много подобни изцепки. Някаква непримиримост е движещата сила, а за печелене - нищо не се печели. Ама много задълбахме в лични истории - аз питах дали някой знае има ли опростена процедура - явно няма и пак народът е с пръст у г*зъ.
 3. Ми то причината за конфликта е именно прибягването на подобни средства в миналото Лошото е, че обществото в блока също гледа намръщено на тях вече.
 4. Значи помещението си е тяхно Тука е сапунен сериал в нашия блок - пълно е със селяци, от най-гнусните шопи-кореняци. Рода им произтича от едно бившо село до София (вече е вътрешен квартал, естествено), което навремето се е славило като местообитание на най-отвратителните хора в България. И един от тия кореняци има амбиции да е царя на селото и реже кабели за интернет, спира асансьори... пък тези, настанените в помещението се оказа, че са фирмата, в която работи щерка му. Това е само основната картинка спестявам Ви много събития и конфликти Преди имаше един огромен могъщ воевода в блока, кой
 5. С цел да не потретиш въпроса си, отговарям: (като най-тъп, след като попитах гугъл): http://www.hrani.bg/announcements/view/9 п.п. Като каза храна за космонавти - в аптеките се продават (поне преди се продаваха) едни страхотни витамини, или по-точно течна храна, която също се използва при космонавтиката - съдържа всички необходими за организма вещества. Продуктът се нарича Fresubin, и е невероятен за възстановяване на организима, или просто за засилване на имунната система. Може да се каже, че именно той преди време спаси живота на мой близък човек, препоръчвам го на всеки.
 6. Има ли прависти? Към кого трябва да се обърне домсъвета на един блок, ако наематели на помещение в блока не са си плащали наема от 6 месеца?
 7. Ъхъ, някаква глобална депресия има тая есен. Каунтвам дните до завръщането на село, далече от гнусния град и гнусните хора у него
 8. А не можеше ли някой от презаетите модератори просто да я заключи? Или да ми напомни да сложи цена (въпреки, че бях написал, че нарочно не слагам)? Или тука са много важни и модерират огромен форум, та не могат да постъпят коректно като по другите места?
 9. Каква е причината да се изтрие темата ми за продажба на автомобил?
 10. копче, аватарчето ти наистина представлява доста мистериозна картинка. С малко повече въображение (или ако ти се спи и си кьорав) се забелязва сякаш някаква мистериозни котка прави свирки-мирки на кравата!
 11. Най-добре бъди внимателен... бургаските гъзари са гъзари, на които не си свикнал. А те са свикнали на гъзари като теб. Пък и доколкото знам те, бургаските гъзари, хич не обичат интелектуалци... Най-добре в началото карай по-полекичка - само класически парчета от колонките и тубата на макс. Лепенките ти може и да не са актуални, така че най-добре иди първо без vw mustang за да провериш как са последните тенденции и реапликирай vw mustang според тях. Това са съветите от мен. И успех в Бургаския!
 12. Корава котка - в природата не всички от един вид са с еднакви възможности (справка - Бойко Борисов). Едни съседи пък постоянно си купуваха котки, които постоянно падаха през терасата им защото не бе остъклена, а те ги пускаха да се разхождат по нея. На един от случаите брат ми е бил свидетел как пада животното. От 13-тия етаж котката паднала, тупнала на тревното пространство зад блока, станала, направила 2-3 крачки и умряла. Пак за няколкото етажа малшанс явно
 13. Чичо ми така постъпи - котката постоянно му пикаеше в чехлите, нарочно явно. Накрая я люшна през терасата. После му беше мъчно, де... Ако живееха един етаж по-надолу можеше и да оцелее животното, ама знае ли човек.
 14. Това повдига 3 въпроса от изключително голямо значение: 1. Гледаш ли с кисело-могъщо-предизвикателно-дълбок поглед хората през сваления страничен джам? 2. Използваш ли само китката на едната ръка за въртене на воланчето? 3. Усещаш ли тръпка в пространството между топките и ануса, когато върху теб попаднат погледите на хората, за които е невъзможно да игнорират боботенето и тракането на ламарини от пътя? Защото ако липсва дори само една от изброените точки, то ти си просто един посредствен класически ГОЛФ-ГЪЗАР. Или по-точно казано 7/10
 15. Сигурно е трябвало да бъде "Рожбата се е появил".
×
×
 • Create New...