Jump to content
BulForum.com

Barurumm

Members
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Barurumm

 1. Barurumm

  StarCraft 2

  Не виждам риплейчета, давайте, давайте
 2. Barurumm

  StarCraft 2

  Без спойлери, моля
 3. Barurumm

  StarCraft 2

  Абе то си личи от самото начало, че няма шанс синия. Само експанда можеше да го направиш съвсем малко по-рано. Стратегически от самото начало просто го разцепи, нямаше никакъв шанс колкото и да беше грухал... Предпочиташ да играеш на контраатака? Качвайте още такива риплейчета
 4. Barurumm

  StarCraft 2

  Бях забравил какви филми правят Blizzard... И това като го комбинираш с носталгийката, оле, оле... а мислех, че съм стар за тоя тип вдъхновявания
 5. Ако си сложа и настроя булсатком чиния на село и си занеса там приемника (или както се нарича онова, в което завираш картата), ще мога ли да гледам?
 6. Кога е тегленето? До кога могат да се пускат? Ако спра да повръщам може да се дотътря до пункта Надеждата ни поддържа.
 7. Не, бъркаш се. Автор на "Странник в странна страна" е Робърт Енсън Хайнлайн. http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=24180 Ако някой желае, имам няколко негови разказчета от по 10-20 стр.
 8. "Stranger in a strange land" ("Странник в странна страна") - препоръчвам с всички ръце. Мога да ти пратя нея, както и няколко разказчета на автора (Хайнлайн) за да придобиеш представа за стила му.
 9. Колко неадекватно пазарно поведение - наличните им книги са добре подбрани за типа клиети, които биха я посещавали
 10. Защо киселото мляко не е кисело? Защото навремето група озверели бебета са избягали от майките си, намерили са едно кисело мляко и като го опитали. Но им станало гадно, че е кисело и нападнали друга група бебета. Оттогава татковците променили вкуса на млякото и вече не е кисело.
 11. Аз имам неща, които бих публикувал само анонимно. Не защото ги подценявам, а от суета, срам и балкански комплекс
 12. Той не е само един титанът. Целия ситроен форум е обсебен от мнението... Ти пък, що мислиш, че там всеки е личност. Колите им са различни субекти, ама марката е една и съща
 13. Приятно съм изненадан от булфорум Бай Ганьоооо, чудиш се какво да си измислиш за да не направиш нещо, което е мощно рестриктирано от балканския ти робски комплекс. Наскоро ми споделиха мнението на феновете на Ситроен, според които кучето си го заслужавало, щото кучетата хапят хора. Освен това трябвало да се протестира за други неща. Ако всички в туй общество бяха с тяхното байганьовско мислене щеше да да стане тва: ще отиде някой пиян г*з (то тука няма непълнолетни, кво цензурирам?), ще види някой елитно паркиран ситроен, ще ми забучи едно паве в предното стъкло щото '...тия са големи гъзари с тия коли...' (примерно). Шофьорчето ще го види на другия ден, ще е бясно, объркано, тъжно (стъклото го е изтъргувал у форума за 300 кинта). Ще събере аверите, ше идат в полицията, протестче ще организират. И ще дойдат кибиците от пейките и ще им кажат "Кво бе, с тия коли само се блъскате и хората блъскате. Требе да се претопят сичките. Ходете да протестирате за нещо смислено. Ненормалници." И ще седнат обратно на пейката с патронче пещерска в ръката и 2 лв. в джоба.
 14. Тц, тц, Чудя се, дали липсата на внимание в реалния живот обуславя почти фанатичното натрапване на лично мнение у форумите Знам само, че не е нормално, а мъъъъничко мизерно
 15. Щот' жените така правят - в началото са перфектните домакинки, ма после...
 16. Ау, екстра. Любими са ми тия сандвичи. Само дано с времето не отвикнеш да ги правиш
 17. Момичето дето засупва може да не е красива, но за сметка на това има нещо характерно в излъчването, нещо, което ведро и позитивно Мъжът гледа на жената като на цялостен обект, а жената гледа на жената като сбор от отделни дейтали - косаа, ноктии, кожаа, задниик... Оттук идва и разликата в представите - някоя другарка ми вика "Я, гледай тая ква е яка." - имала дълга коса, бяло лице и не знам-си-кво-си. Да, ама на мен ми е скучна като излъчване. Ама друга, която няма кадифено-мека коса до кръста, ама има перверзен поглед, излъчване и поведение... гръмпф - ми жената по-трудно може да го оцени това Но, като цяло, красотата е субективна! Сега като напиша, че Адриана Лима не ме кефи, щото ми е скучна като визия, няма да ми повярвате, нали?
 18. Не може човек да не се дразни, след като знае, че някакъв селяк краде от парите на хората и се прави на шеф - аз няма да имам интернет, щото чичката решил, че кабелите нямали работа във входа?! Това е един пример само, има много подобни изцепки. Някаква непримиримост е движещата сила, а за печелене - нищо не се печели. Ама много задълбахме в лични истории - аз питах дали някой знае има ли опростена процедура - явно няма и пак народът е с пръст у г*зъ.
 19. Ми то причината за конфликта е именно прибягването на подобни средства в миналото Лошото е, че обществото в блока също гледа намръщено на тях вече.
 20. Значи помещението си е тяхно Тука е сапунен сериал в нашия блок - пълно е със селяци, от най-гнусните шопи-кореняци. Рода им произтича от едно бившо село до София (вече е вътрешен квартал, естествено), което навремето се е славило като местообитание на най-отвратителните хора в България. И един от тия кореняци има амбиции да е царя на селото и реже кабели за интернет, спира асансьори... пък тези, настанените в помещението се оказа, че са фирмата, в която работи щерка му. Това е само основната картинка спестявам Ви много събития и конфликти Преди имаше един огромен могъщ воевода в блока, който веднага щеше да се оправи със ситуацията, ама веч го няма, уви.
 21. С цел да не потретиш въпроса си, отговарям: (като най-тъп, след като попитах гугъл): http://www.hrani.bg/announcements/view/9 п.п. Като каза храна за космонавти - в аптеките се продават (поне преди се продаваха) едни страхотни витамини, или по-точно течна храна, която също се използва при космонавтиката - съдържа всички необходими за организма вещества. Продуктът се нарича Fresubin, и е невероятен за възстановяване на организима, или просто за засилване на имунната система. Може да се каже, че именно той преди време спаси живота на мой близък човек, препоръчвам го на всеки.
 22. Има ли прависти? Към кого трябва да се обърне домсъвета на един блок, ако наематели на помещение в блока не са си плащали наема от 6 месеца?
 23. Аз обожавам коледата и настроението, което носи (даже и в България се усеща). Дори днес като чуя рекламата на Кока-кола с яката песничка и светещите камиончета ми минава тръпка по гърба... естествено, нали това ми е било най-хубавото време от детството. Сняг, пързаляне, няма даскало, няма болести, ИМА подаръци. От тази гледна точка подаръците са помогнали много за отношението ми към това зимно време - от дете се възпитава любов към празника, а след време се обръща внимание и на религиозното(евентуално), но вече с доброто отношение към празника. Коледа е религиозен празник, нали? Сигурно има смирени люде, които смирено се молят до заскрежения прозорец със свещ в ръка, но повечето българи плющят вино, ракия, прасета, кисело зеле, боб и т.н., и т.н. Ми как да не го заобичат празника За малките - подаръци, за по-големите почивка и дори 13-та заплата Ще го обичат празника и ушите ще им пукат... Фактът, че се възмути толкова много от крехката ми забелжка означава, че имаш идеалистична представа за празника - както и много други хора, но причината за това са по-скоро традициите и спомените от миналото, което са приятни Изаради подаръците, които си получавал Лично мнение, разбира се. http://www.vbox7.com/play:c9130d7d
×
×
 • Create New...