Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ей Т'ва ми се връти у главата! Плюс още куп други интимни пожелания за роднините от женски пол на определени хора....

kotora said:
Еее щеше да е леко странно президента там и те да цепят зайците с моркови.Еле ако целят и президента със зелки ...

Иии той президента отишъл заради Кирчо... :D не заради учениците.

Ауе пич, ти да не би да пишеш от някоя паралелна реалност...... :blink: ?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Еее щеше да е леко странно президента там и те да цепят зайците с моркови.Еле ако целят и президента със зелки ...

Иии той президента отишъл заради Кирчо... :D не заради учениците.

Antares said:
То май не остана човек във форума, дето дядо да го е "черпил". Май аз съм един от много малкото, които наистина са били наистина почерпени :]

Май се бъркаш... аз поне нямам спомени да съм те черпил някъде... малкото glory изяви желание да идва да опита от кафето на "великата" машина и ужким щеше да се организира с Виден който само ми трие сол на главата че съм несериозен ама и той не си дава зор и въобще организацията е халифакс - ако искаш заеми се и да се съберем някой ден у нас че скоро ще тръгне приказка че само говоря и нищо не правя - като тогава Дарина дето ме бъзикаше че се каня година и половина да взема въпросната кафе машина ама само си приказвам...

djadomraz said:
Май се бъркаш... аз поне нямам спомени да съм те черпил някъде... малкото glory изяви желание да идва да опита от кафето на "великата" машина и ужким щеше да се организира с Виден който само ми трие сол на главата че съм несериозен ама и той не си дава зор и въобще организацията е халифакс - ако искаш заеми се и да се съберем някой ден у нас че скоро ще тръгне приказка че само говоря и нищо не правя - като тогава Дарина дето ме бъзикаше че се каня година и половина да взема въпросната кафе машина ама само си приказвам...

Ти пък що им обръщаш внимание? Те, хубавите работи стават бавно (а, понякога и на тъмно)!

Psihara^^ said:
Ти по принцип в колко ставаш?

0830-0900 някъде ставам от леглото. В колко се събуждам е друг въпрос, а и никой не ме е питал :) Но как се радвах, когато свърши училището и никога повече не трябваше да ставам за училище толкова рано :lol:

То стана като онзи виц:

- Докторе, всяка сутрин точно в 6 часа акам.

- 'ми хубаво, значи всичко ти е в ред, отделителната система работи като часовник....

- Ама докторе, събуждам се в осем

DON_CHEFO said:
е предполагам имате по 10 санта отгоре на пишоците?

баси, искам пак на даскалоооооооооооооооо :tongue

ама и първокурсничките не бяха много за изпускане :):)

20 ;)

mobo said:
сигурно в неква друга епоха или държава ще да е било.

То и аз не помня подобни глупости да съм виждал в училище ама явно се менят времената... помня обаче утринната гимнастика...

Поздрав на всички които още ги помнят тези неща : http://vbox7.com/play:24dc2266

djadomraz said:
То и аз не помня подобни глупости да съм виждал в училище ама явно се менят времената... помня обаче утринната гимнастика...

Поздрав на всички които още ги помнят тези неща : http://vbox7.com/play:24dc2266

Басирам се че дядо мраз като ученик е бил закръгленичък :laughing:

djadomraz said:
И как стигна до това гениално прозрение от горния ми пост?

Със сложна математическа формула , базирайки се на физични закони , химични факти и философски твърдения :sayjin .

Ся кажи вярно ли е :P

Ти ако знаеш какъв хубавец бях тогава направо резбата щеше да обърнеш... ама беше толкова отдавна в едни по-хубави години когато не бях женен и не бачках... и ходехме да люпим семки на Гребната с приятелите които не бяха избягали кой за LA кой за София... пфу размечтах се...

Дедо, знаем, че като е звършвал випуск 1950-та не е била построена - не ни базикай :D :D :D

Ти остави другото ами и аз се улавям да говоря в такъв тон (с уклон на "преди, пък сега") ... :)

xXx said:
Тъпанарската руска тая година никой не целеше...Само разни деветокласници ебаси.Само на мен ли ми се иска да наливам кофите на зайците с моркови? :unsure: :laughing:

Ами с риск да изляза от добрия тон...

Явно само ти си толкова прост, че да ти се иска.

Curunir said:
Ахмацииииииии! От догодина - WRC с кръг в Българияяяяяяяяя! :woot

Официално ли е вече!? :О

:woot

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...