Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ох как обичам зимата... особено като падне снежеца... Дебилите с изкормените гърнета не смеят да излезнат в снега, за мотори не може да се говори, сичкото човек се е изпокрило по дупките си, боклуците не се виждат, става едно бяло и спокойно... Отвратителната жега я няма и разбира се - ските :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 9/3/2018 at 4:57 PM, Antares said:

Ох как обичам зимата... особено като падне снежеца... Дебилите с изкормените гърнета не смеят да излезнат в снега, за мотори не може да се говори, сичкото човек се е изпокрило по дупките си, боклуците не се виждат, става едно бяло и спокойно... Отвратителната жега я няма и разбира се - ските :)

Вали все по - малко сняг и като цяло снежните дни в Пловдив намаляват. Студа не ме плаши и за твое съжаление, живееш точно на пътя ми за вкъщи :D.

Снег трябва да има само 23 декември до малко след нова година. След това е излишен. Колкото повече летни дни, толкова по - добре.

То остави, че в Пловдив намаляват, по ски курортите също става зле... А ти по добре не развивай pattern на шумотвиците, щото разполагам с няколко балистични оръжия :lol:

On 9/3/2018 at 5:13 PM, netrootbg said:

Kолкото повече летни дни, толкова по - добре.

Как пък не! Да не мога да излезна на улицата спокойно и ако в крайна сметка излезна - всичко живо да си мирише както то си знае. Ай сиктир.

On 9/3/2018 at 5:13 PM, netrootbg said:

Снег трябва да има само 23 декември до малко след нова година. След това е излишен. Колкото повече летни дни, толкова по - добре.

Абсолютно!Сняг и студ в курортите и по планината,който го кефи ей къде са родопите...Къс ден,кишава мизерия по улиците,всички навлечени,трафика скача в пъти,големи сметки за ток,няма моренце,няма мотори,колела и тн.Отврат.

On 9/3/2018 at 11:39 PM, w00x said:

Как пък не! Да не мога да излезна на улицата спокойно и ако в крайна сметка излезна - всичко живо да си мирише както то си знае. Ай сиктир.

Миризмата е функция на личната хигиена, а не на външната температура.

On 9/4/2018 at 3:03 AM, HEMO said:

Абсолютно!Сняг и студ в курортите и по планината,който го кефи ей къде са родопите...Къс ден,кишава мизерия по улиците,всички навлечени,трафика скача в пъти,големи сметки за ток,няма моренце,няма мотори,колела и тн.Отврат.

Бате ти си като комунистите! Ей къде им е Венецуела, ма те искат същия "рай" тука :) Ся освен аз да ти кажа да ходиш в Централна Африканска Република, като ти е студено тук  :lol:

On 9/4/2018 at 4:20 AM, Godfather said:

Един от параметрите на тая функция е външната температура ;)

Ред: Всъщност - за зимата единственото, за което съм съгласен е, че денят е къс. Но пък за футбол не ти трябва ден. Да не говорим, че вече не се потиш като нерез и го няма риска от топлинен удар при всеки мач :)

On 9/4/2018 at 4:59 AM, Antares said:

Един от параметрите на тая функция е външната температура ;)

Леко се разминаваме с фокуса в случая. Под "миризма" имам предвид неприятната такава, а не по принцип потенето. При безупречна хигиена, потенето не е миризливо, if you know what I mean. :)

On 9/4/2018 at 4:20 AM, Godfather said:

Аз не мога да контролирам миризмата на другите хора. И точно външната температура е фактор.

Също започват да миришат и фекалиите на кучетата, които хората не са си прибрали от земята!

Насекомите да ги споменаваме ли? Мразя го тоя сезон.

От 2 месеца не съм спал нормално.

Пешо и Вокса получават по една черна точка от мене...а дедо пък получава автоматически 5 звездички, понеже и той вирее в моя топлинен пояс.

On 9/4/2018 at 10:05 AM, w00x said:

Аз не мога да контролирам миризмата на другите хора. И точно външната температура е фактор.

Също започват да миришат и фекалиите на кучетата, които хората не са си прибрали от земята!

Насекомите да ги споменаваме ли? Мразя го тоя сезон.

От 2 месеца не съм спал нормално.

Аз си спя на климатик на студено и е ок. Иначе без е ужас, особено ако не спя сам, направо става нетърпимо!

On 9/4/2018 at 12:21 PM, NEO_DDT said:

Аз си спя на климатик на студено и е ок. Иначе без е ужас, особено ако не спя сам, направо става нетърпимо!

Ако спя на климатик ми изсъхва гърлото моментално.

До 25 градуса в стаята мога да спя без проблем, но стане ли над 26.5 - няма начин.

Абе аз и с Пешо и Вокса не спя, ама всеки във вашия топлинен пояс тутакси се сдобива с една...просто се получава някак си автоматично...и аз не знам как точно. :lol:

On 9/4/2018 at 2:32 PM, NEO_DDT said:

Защо черна точка? Освен ако нямаш намерения да спиш при мен, аз може и на -30 да си спя :lol: :lol:

Защото не можеш да спиш на +30. Той казва, че всичко под +30 е студено.

On 9/6/2018 at 2:08 PM, Antares said:

@netroot ти ли беше с тоя пърдялник, дето мина току що?

Не, аз съм в Сараево от миналата седмица. А и моят мотор е тих. Пламен може да потвърди ;).

Чудех се какво се правят

1) ползвани телефони с неприличен външен вид за продаване (ожулени ръбове)

2) морално остаряла техника

Вие как процедирате ако намерите нещо от горе споменатите и нямат сантиментална стойност?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...