Jump to content
BulForum.com

vikktor

WRZRU Moderators
 • Content Count

  2129
 • Joined

 • Last visited

About vikktor

 • Rank
  Metal Militia
 • Birthday 01/29/1986

Contact Methods

 • ICQ
  213921637
 • Skype
  victor.penchev@outlook.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

3560 profile views
 1. Няколко седмици след черния петък на Instant Pot искам да кажа, че уредът е много готин. Много съм доволен. Взех големия Pro модел.
 2. @w00x чистил съм я според видео упътването. Както и да е, продадох я.
 3. Вкъщи в чистих почти постоянно и по едно време кафето стана гадно въпреки това.
 4. Някой са е връщал дрехи до shein?
 5. тъй като много се отклонихме от въпроса, отидох и си купих от Каъфланд. Благодаря, Тракия ми е удобен, само че имаше опашка от поне 10-ина човека и нямах възможност да чакам. Но може би ще се пробвам някой ден пак
 6. Трябват ми ребра, искам да ги пробвам на мултикултура. От къде да взема хубави? Южен полъх ми е наблизо ама не знам къде им е магазина.
 7. и моите са отворени и жена ми вика "бял шум", но понякога ме дразни. А понякога ми се преспива, когато работя
 8. От периода на прохождане на Metalcore-ът
 9. И като стана въпрос за evn, тръбите на парното в едната стая доста бучат. Може ли да се направи нещо или да не се занимавам?
 10. Аз съм на малко по-различно мнение, което във времето се потвърждава. До преди да се запозная с жена ми препочитах да си купувам по-евтини алтернативи на скъпи неща. Защо да си купувам анцунг за 100 лв като има за 20 лв. Каква е сега тая видео карта за 300 лв като има за 200..... сещате се, роден съм в Габрово. Но с години се убедих, че марката има значение в поне 80% от случаите. Бил то най-елементарното - unboxing experience (четох че Apple имат хора, които работят само върху това), било функции, изработка или метод на изработка, но има разлика. Най-елементарният пример - 1 и също нещо от "М
 11. Цял ден чакам @RaptoR да се обади, ама .... Ей го тоз пресловут instant pot. Дойде и работи. Unboxing experience е добър. Няколко неща правят много добро впечатление 0. Още от разопаковането, върху кашончето пише какво да очакваш, къде да намериш помощ и какво допълнително можеш да прочетеш. 1. Сайта и поръчката са направени изключително удобно. Няма излишен текст, няма текст тип apple или google. Всичко е ясно и е добре подредено без препратки на страници една към друга. 2. Приложение с рецепти. Не е преведено, но вероятно за целта instant pot Bulgaria няма какво д
 12. на виваком бокса не може да се избегне....
 13. @mIRCataбокса е на виваком, но софтуера му е андроид и работи с дистанционното на телевизора. Обратното също важи, но няма копче за амбилайт. Е, ама ти щом ползваш андроид, няма да имаш проблеми с друг андроид. Аз минах от LG на Android. И оглеждах QLED-а също. В крайна сметка, след дискусия с @w00x стигнахме до извода, че новата технология си е нова. Защо да купуваш морално остарял телевизор, при положение, че за приблизително същите пари можеш да вземеш модерна ОЛЕД технологиа?!
 14. Имам Philips OLED 7xx с Андроид. Пиши ако имаш въпроси. На кратко: Амбилайта е 3-странен, за мен не е проблем. Андроида мен ме дразни супер много! Стартира някак бавно. Сравнявам го с един QLED, който ми се струва, че работи по-бързо. Но собственика на QLED-а каза, че дистанционното на филипса вкъщи е много бързо. Дистанционното е много грозно. За щастие в днешно време повечето телевизии идват с settop box, който има дистанционо. Той пък е андроид, така че с едно дистанционно лесно могат да се командват 2 устройства. Чудесен коментар. Поздрави за детайлите.
 15. Тази година Технополис имат по-добри оферти от други години. Най-накрая да се съвземат и те. Инстант пот Pro поръчах аз от България. Гледам, че има Black Friday в амазон.de, обаче нямат намалени instalnt pot. Примерно: Logitech-а мисля, че си заслужава Dice.bg имат доста лоши оферти. Не бих им обърнал внимание. Buybest също имат черен петък. Техните цени обикновено са доста ниски, така че може да има оферти.
×
×
 • Create New...