Jump to content
BulForum.com

vikktor

WRZRU Moderators
 • Content Count

  1993
 • Joined

 • Last visited

About vikktor

Contact Methods

 • ICQ
  213921637
 • Skype
  victor.penchev@outlook.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

3023 profile views
 1. Други хора вероятно са против, но аз откактоо купих Xbox Series S смятам, че това беше най-добрата ми покупка. Скоро не съм играл, но въпреки че бях hardcore фен на Windows, сега съм много доволен от взетото решение. Xbox-а е супер. Малък и тих. Имам и лаптоп. Мога да ти го продам за 1000 лв. Малко по малко мисля да го заменя с macbook. Но основното - препоръчвам конзолата.
 2. И мен много ме дразнят ся какви лелки, ама съм по-сдържам и търпя. Ама преди месец една лелка тъпче някъв бомбон в ръцете на дъщеря ми. Викам не, тя не яде бомбони. Оная тъпче пак в ръката й бомбон викам мръсни са й ръцете, в поликлиниката сме тя е обарала всички бацили. Лелката продължава да бута бомбона и вече не издържах и й креснах да ходи да си гледа работата и като съм казал не, означава не. вчера бяхме на цирк. Всички тъпчат пуканки с тия гадни ръце и ме гледат като извънземно като кажа да не си взема като й дават пуканки, защото ръцете са й мръсни. А е тия хора на цирк ли са отишли
 3. На различни композитори. има за начинаещи и за напреднали 5 лв бройката за пълен списък - лично съобщение.
 4. Има метална стойка само лично предаване заради една патка, заради която сега ще трябва да платя 30 лв гр. Пловдив
 5. Отлично състояние. https://imgur.com/a/t6p0Ids цена: 80 лв гр. Пловдив може и с Еконт
 6. Някой иска ли да осинови 10 годишна котка? Без порода.
 7. Trolls. Това е филмчето с Justin timberlake като музикален продуцент.
 8. Четох че самолетите на Google тръгват да снимат https://www.capital.bg/biznes/tehnologii_i_nauka/2022/07/21/4372011_google_shte_pravi_zasnemane_ot_vuzduha_nad_bulgariia/?fbclid=IwAR1Mng7gkJkKuBc2mryNNqcGydRVMxR4Y06gDGpy236SwpjD2nbk0bbUja4
 9. Вземат ги само, ако си купя бира. Била. Аз искам да ги оставя защото ми е тегаво да се занимавам със стъклени бутилки.
 10. Пък ме таксуват 20 ст за бройка..... Ми добре.
 11. Danny.Legend.God филма не е кой знае какво, обаче Димо Алексиев заслужава Оскар за този филм.
 12. И 1, и 2. Любимите филмчета на дъщеря ми. В частта "Music Department" тук Sing (2016) - Full Cast & Crew - IMDb има доста певци и певици. Може и да са актьори, но според мен са наети специано и само да пеят. Странно чувство имам, че бях видял Justin Timberlake на финалните надписи като подбор на песните, но сега не го виждам в imdb.
 13. Там се изхвърля, питам за изкупуване.
×
×
 • Create New...