Jump to content
BulForum.com

vikktor

WRZRU Moderators
 • Content Count

  1967
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vikktor

 1. Аз имам такъв проблем с форума, когато редактирам.
 2. До преди да пиша нито сайта, нито телефона работеха. Свързах се. Благодаря.
 3. Някой да има инфо за Деком? Не отварям сайта, телефона е изключен.
 4. Подариха едно колело на щерката, което се оказа дефектно и след полвин часова експлоатация върнах в магазина, но от там искат да го сложат да се продава. И понеже е карано, не могат да го сложат да се продава, а трябва да го изпратят към доставчик. Ако беше емаг, щях да го върна на същия ден и да си получа парите, както стана с една тротинетка, от която не бях доволен. Сега, понеже лятото грубо да се каже ще свърши докато дойде колелото от ремонта, има ли смисъл да се занимавам с КЗП, гледам че имат online оплакване?
 5. Това е нещо интересно (13) OPERATION: "Throat Camera". Will Ramos of Lorna Shore scoped while he performs harsh vocals! - YouTube
 6. Даже не съм сядал повече от 1 път За опашката говорех. Понякога пред Хепи на центъра има повече хора, отколкото маси отвън. Какво чак пък толкова продават, че да чакаш на тоя пек там? И да кажеш, че е евтино, че да се буташ като за олио, ами то не е.
 7. Да, за оцета вече знам. Прочетох състава на този препарат ...... Ама за друго ставаше въпрос.
 8. съгласен съм. Никога не съм разбирал опашката там. Това не важи за пред дюнерджийницата.
 9. Зависи дали ще налееш "до горе" или "за 20 лв"
 10. Преди време, още не бях започнал ремонт на банята, купих термосместил grohe за 300+ лв.... хубав е. Обаче тоя котлен камък МУ ЕБА МАЙКАТА. Всяка седмица го чистя със специален припарат на Grohe (срещу 20-ина лв бутилката) и за 2 дена целият е покрит с такова. Слушалката - по същия начин. Отдолу няколко дупчици са запушени от котлен камък. Естествено и това се чисти. Но трябва да си готов да ги обгрижваш. Аз лично повече не бих инвистирал толкова пари. Добре, че беше намален с някви пари.
 11. Аз наскоро открих това и съм изумен от вокала (втората полвина от песента)
 12. Да бе, разбира се. Ходил съм и друг път. netroot каза, че е добра за предпазване, а в интернет пише че почиства и плаката.
 13. Аз заради дупките между зъбите при шийката. Иначе венците ми са сравнително чувствителни. Другия месец ще ходя да ми свалят зъбния камък, защото 3 години не съм ходил. И понеже имам натрупване, интересно ми е с такъв душ какво ще стане.
 14. Заинтригува ме. Отварям емаг. Има достъпни. Тази марка модел про не е от тях, но ще разгледам останалите.
 15. Ако някой си търси телевизор - този Samsung QN90A е на много добра цена: https://edigital.bg/led-televizori/samsung-qe55qn90aatxxh-uhd-neo-qled-smart-led-televizor-p840408
 16. О, да. Сайта, в който съм гледал, ме е подвел - и двата са от 40 до 120. Съдържание - сигурно нещо от YouTube. Може би няква конзола вързана на hdmi 2.1. Ти кой ще препоръчаш между C1, който сега е 1999 лв и Филипса, на който беше хвърлил око преди известно време - oled806?
 17. Предпочитам да ползвам 120 хз. Навсякъде пише, че който е видял 120 хз повече не иска да види друго. За съжаление обаче навсякъде където чета пише “не се занимавай, вземи си lg c1”. Дали форуми, дали статии. И сега се колебая адски много.
 18. И аз се очудих. и като каза 120 херца - Б1 е от 40 до 120 херца, а Филипса е 100-120 херца. Тва ако беше телефон щях да разбера защо е - да пести батерия. Ама защо е такъв голям диапазон при Б1?
 19. Слушах Самсунг а85, който беше с мхого добър звук на стойка в домашни условия. Саундбар не искам. Не искам и външни колони. Филипса -oled806, може би и другите пъ серията- имат субуфер според продавача в магазина. Не бе, не съм алергичен. Просто ми е грозен. Но той не се ползва кой знае колко. YouTube, emby/plex това ползвам.
 20. много им е тъп дизайна и менютата им са завряни в …. отзад. Поне бокса на Виваком е такъв. Пък колкото видях във видеата на филипса менютата са същите.
 21. И двата ползват панел на LG. Как така е по-висок клас? Малко не ми се иска андроид тв. Ти беше писал за един Филипс 706. Как му е звука?
 22. е в целия град ли е нямало ток? Аз съм на Марица Юг и тока дойде около 11
 23. Ходих до Техномаркет. Хареса ми LG B1 - някой знае ли как муне звука? И Philips OLED 806.
×
×
 • Create New...