Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 7/25/2017 at 6:50 AM, Antares said:

Похиляди се, ако искаш. Факта е, че човек, дето ръси злоба, щото умрял някой по-добре материално от него следващия момент раздава ширпотреба морал. Аре молим...

от теб щеше да стане прекрасен адвокат. Тъпотиите ти при мен не вървят ;)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ако под "тъпотии" визираш факти и доводи - да, очевидно е, че при теб не вървят :) А за адвокантурата - определено няма да стане успешен адвокат от мен :)

Жената дала интервю на Бекриев за разстрела в лаута, и тя нали майка с дете на първа линия...ще я видим може би в централната Имисия :D

Мале,мале...

Е на това му се казва куха лейка-Миглена Каканашева

Попаднах на заснет от нея клип как некой си камион и остъргал колата-такава истерична реакция :notify: :shy:

И се заинтересувах от нея.И що да видя малко преди инцидента:

https://www.facebook.com/miglena.kakanasheva/videos/10209475649423395/

Момиче,слез от колата и не се качвай в нея като шофьор!!!!!

И не се показвай в клипчета публично!

On 7/27/2017 at 10:18 AM, galaxi said:

Мале,мале...

.....

И не се показвай в клипчета публично!

Понеже не мога да го гледам да попитам - толкова ли е зле? :bgrin:

Даааа...тежък случай - като начало й препоръчвам да отиде поне на логопед, щото не се сещам за подходящ хирург за присаждане на друг мозък...

Няма да й помогне логопед- фъфленето й е от силикона в устните, а не от нещо друго... Впрочем, никой лекар не може да ти помогне, когато си тъп... зорлем и по собствено желание да се обезобразиш...  :Facepalm:

едит: абе не беше ли точно тоя ботор, дето наскоро ряза щраусови яйца с флекса?  :woot

Това нещо беше 1 седмица в черешката.... ряза щраусови яйца с флекс и дупчи с бормашина, за да им позлва само черупките...предполагам, че жълтъците и белтъците, които изхвърли в тоалетната се равняваха на 10 кори обикновени яйца....

Ясно-о-о.Едно бързо проучване и става ясно,че тя има връзка с Демир Доган.Сина на Ахмед Доган.Това обяснява всичко с нея и около нея.И как са и дали и книжка,и нов Мерцедес за тест драйв от автосалона.Некадърна дебилна фльорца.

Тая "мацка" прави нелоши дрехи.
Но невинаги талантът върви ръка за ръка с мозъка...
Гледала съм и клипчето, и Черешката.
Да не говорим, че не беше сготвила почти нищо до пристигането на гостите и.
И ги накара повече от час да киснат пред затворения комплекс, в който живее, и да я чакат... А колко пари хвърли в тоалетната...
Коментарът е излишен!

За мен цялостното и поведение и връзката и с с една от най-могъщите в финансово-обществено отношение фамилии поставят под въпрос работата и в модния бранш-дали изобщо тя ги проектира,управлява фирмата и прочее.

Магазинът е точно до офиса ми. Има най-евтината табела, която някой може да направи. Стикер залепен върху бяло PVC, залепено върху фасадата.

Себестойност - 15лв.

Това само по себе си, би ме спряло да влезна вътре.

Ангеле, мъжки дрехи няма, така че няма какво да правиш вътре :)

Хубави са дрехите и моделите, а и цените не са мега баснословни.

Последно мерих някакви неща 2015 година, скоро не съм влизала, но тогава бяха много готини нещата и.

On 7/27/2017 at 11:35 AM, gal4enceto said:

Тая "мацка" прави нелоши дрехи.

Но невинаги талантът върви ръка за ръка с мозъка...

Гледала съм и клипчето, и Черешката.

Да не говорим, че не беше сготвила почти нищо до пристигането на гостите и.

И ги накара повече от час да киснат пред затворения комплекс, в който живее, и да я чакат... А колко пари хвърли в тоалетната...

Коментарът е излишен!

Вчера и аз гледах клипчето и бях потресен колко е малоумна! Вечерта се видях с едно момиче, което ми каза че миналата година си била взела някаква рокля от нейните и след първото пране била буквално за боклука!! Като прави пари да си плати на PR да и каже да не се показва, че само се излага с тъпотията си!

От днес има нов най-богат човек в света Джеф Безос - ако някой му има телефона да му звъннем да почерпи :D

original_89185281.png?1500432050

Нямам купувани от нея неща. Но като цяло са и много хубави моделите.

А за това колко мозък има, вече казах - не мисля, че блести с особен потенциал, да не кажа хич.

Имаше един коментар под клипа, в който реве, дето я засакъл камионът. Някой беше написал, че трябва да има субтитри под клипа. И е напълно прав. Мноооого трудно и се разбира, да не споменаваме, че говори страшно бързо и мазалото става пълно.

И аз така. Чух само хлипане и едни ръце видях, които трепереха като лист. А, да, видях, че кара Мерцедес, докато се опитвах да разбера нечленоразделната и реч.

On 7/27/2017 at 3:43 PM, gal4enceto said:

И аз така. Чух само хлипане и едни ръце видях, които трепереха като лист. А, да, видях, че кара Мерцедес, докато се опитвах да разбера нечленоразделната и реч.

Плач и паника уж, същевременно си оправя косата, ръката и уж трепери цялата, но другата която държи телефона не... Трябва да си по-тъп от нея, за да се вържеш, но като разгледах в коментарите във Фейсбук тук там има по някоя заблудена офца, която я защитава за ужасната ситуация и стрес, които е преживяла...  :Facepalm:  :Facepalm:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...