Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 3/28/2017 at 11:45 AM, Midex said:

Това за творческата дейност не го схванах много в какъв смисъл го каза, ама карай. ;)

А на мен ми минава през главата, че преди да направи Аватар, Джеймс Камерън със сигурност се е разходил до тия секвои долу. :online2long:

П.П. Между другото...чака се продължение или даже няколко продължения на сагата.

Тя си беше доста елементарна и предвидима, като сценарий тази "сага"! Аз чакам да видя какво ще стане с римейка на Матрицата и какво ще кажат сестри Уашовски :D

Баси и дългия ден - не знам колко хиляди километра изминати, три международни летища от голям калибър, няколко вида транспорт, включително автомобил, самолет, метро, кораб (ферибот) и автобус и най-накрая в къщи. :)

On 3/28/2017 at 10:09 PM, DON_CHEFO said:

Телефона и уникален. Ебати дисплея и чудо. Само трябва да ми отрежат картата малко по добре, че да не се пцуеме ☺️

Кой телефон?

On 3/29/2017 at 4:39 AM, Godfather said:

Баси и дългия ден - не знам колко хиляди километра изминати, три международни летища от голям калибър, няколко вида транспорт, включително автомобил, самолет, метро, кораб (ферибот) и автобус и най-накрая в къщи. :)

От другата година след такива дълги дни ще може да се отпуснеш в стола и напълно легално да удариш един джойнт. :lol:

А иначе на мен от доста време ми минава през главата, че Ви-Бокс7 е толкова насран сайт, че го класифицирам около 6 пъти под YouTube. По подобен начин ме дразни и dailymotion между другото...

@Ангеле, Чефо орева орталъка с тоя телефон, а ти даже не си го и запомнил каква марка е... ;)

@Чефо, шаблони за рязане на карти в нета бол...

On 3/29/2017 at 11:03 AM, w00x said:

Кой телефон?

OnePlus 3T

Честно казано и аз от доста време го гледам, че искам да мина на телефон с 2 сим карти. андроид-а обаче не ми харесва, предпочитам си iOS.

On 3/29/2017 at 11:09 AM, netrootbg said:

OnePlus 3T

Честно казано и аз от доста време го гледам, че искам да мина на телефон с 2 сим карти. андроид-а обаче не ми харесва, предпочитам си iOS.

Зареди се с търпение в чакането на телефон с 2 сим карти тогава. :D

On 3/29/2017 at 11:10 AM, w00x said:

Зареди се с търпение в чакането на телефон с 2 сим карти тогава. :D

iOS с две сим карти не ми се вярва да пуснат и честно казано даже и не чакам такъв. Просто ми е писнало да нося постоянно по 2 телефона. В Бг нося само един, но аз реално малко време прекарвам там. Ще видим де, може и да се престраша, но без да си продавам iPhone-ите.

On 3/29/2017 at 11:17 AM, netrootbg said:

iOS с две сим карти не ми се вярва да пуснат и честно казано даже и не чакам такъв. Просто ми е писнало да нося постоянно по 2 телефона. В Бг нося само един, но аз реално малко време прекарвам там. Ще видим де, може и да се престраша, но без да си продавам iPhone-ите.

Няма от какво да се престрашаваш толкова. Ако не си обвързан в Apple екосистемата с приложения, музика, филми и задължителна синхронизация с Mac OS, Андроид е много по-гъвкава и озряла операционна система от iOS.

iOS е за начинаещи потребители. За баби, дядовци и момиченца, които отварят само Viber, Instagram и Facebook.

Аз исках да взема 7 плюс. Чаках, гледах, мислих. Накрая си казах, че за тия пари мога да си купя кола, теглих им майните и така. Първия се счупи иначе абсурд аз да хвърлям пари за телефони. Това са грешни пари.

Телефона ми с клонира за час с NFC. Ебати якото.

iOS с две сим карти не ми се вярва да пуснат и честно казано даже и не чакам такъв.

К'во да кажем ние с гайдите...дето от години сме с телефони с 4 сим-карти - направо живеем в бъдещето. :lol:

On 3/29/2017 at 11:47 AM, Midex said:

К'во да кажем ние с гайдите...дето от години сме с телефони с 4 сим-карти - направо живеем в бъдещето. :lol:

Всъщност аз 2006-та или 2007-ма имах за кратко такъв с 2 сим карти, но го разкарах понеже от едната се чуваше доста тихо. Даже и ефирна телевизия хващаше :D. Някакъв модел на Privileg беше.

edit:

А лятото на 2006-та си взех този модел:

http://www.gsmarena.com/hp_ipaq_hw6915-1459.php

Беше първият телефон който да има вградени wifi и gps. Беше бахти и модела за времето си.

Анджак...и моят е с QWERTY, wifi, телевизия, с плеъра гледа всякакви филми (без 3D :P ) и най-важното - никой не може да го хакне дистанционно. :evil

Първия ти изобщо? През 2004-та? Аз взех за пръв път GSM още през 1997-ма - една Нокия 1611...още си я пазя от сантиментални причини...а и в случай на самоотбрана ако се наложи...тежи почти колкото тухла четворка. :lol:

On 3/29/2017 at 11:36 AM, w00x said:

Няма от какво да се престрашаваш толкова. Ако не си обвързан в Apple екосистемата с приложения, музика, филми и задължителна синхронизация с Mac OS, Андроид е много по-гъвкава и озряла (?) операционна система от iOS.

iOS е за начинаещи потребители. За баби, дядовци и момиченца, които отварят само Viber, Instagram и Facebook.

Да имаш идея защо телефона ми подчертава всяка дума с червено като грешна. Вчера не беше така. Нещо ъпдетна ли се, какво се получи. Много ме дразни.

On 3/29/2017 at 12:20 PM, DON_CHEFO said:

Да имаш идея защо телефона ми подчертава всяка дума с червено като грешна. Вчера не беше така. Нещо ъпдетна ли се, какво се получи. Много ме дразни.

Защото Auto-correct-а на клавиатурата ти е пуснат. Влез в настройките на клавиатурата, намери Auto-complete/Auto-correct и го изключи напълно.

On 3/29/2017 at 12:16 PM, charmock said:

Първия ми GSM през 2004-2005 беше Бенефон Туин с две сим карти. 

Моя първи телефон беше ето такъв, през 2001/2-ра някъде.

http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_511-257.php

On 3/29/2017 at 12:25 PM, w00x said:

Защото Auto-correct-а на клавиатурата ти е пуснат. Влез в настройките на клавиатурата, намери Auto-complete/Auto-correct и го изключи напълно.

Моя първи телефон беше ето такъв, през 2001/2-ра някъде.

http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_511-257.php

Ще погледна, но винаги съм имал аутокорект и не ги е подчертавало. Понякога пише големи глупости. А това другото ауто комплийт пък ми е любимо. Ама ще ги махна да видим.

OnePlus 3T

Самсунг А5 (2016) ;)

Страхотна изработка (стъкло без ръбчета и метал), пъргав колкото си иска, батерията кара по няколко дни въпреки здравото браузване (включен GPS и поне три приложения в бек граунд). И при желание на мястото на картата памет поставяш втори СИМ (само че на пряко). Няма разлика в качеството на връзката и по двете линии и най-сладкото е, че струва едва малко над 500 бгн.

П.п. А моят първи мобифон беше някаква Нокия, дето трябваше да слагам тиранти, понеже ми смъкваше гащите. После и с първия ми GSM беше пак така :))

On 3/29/2017 at 12:16 PM, charmock said:

Първия ми GSM през 2004-2005 беше Бенефон Туин с две сим карти. 

Всъщност грешка, 2002 е бил, току що си намерих тогавашния договор от магазина. Аз имах преди това един Бенефон Спика. Много яка машина беше, още си я пазя.

Първия ми GSM... 2001/2002-ра ми го подариха наш'те :) Ковал съм пирони с него... Дет' вика Гадо - тиранти трябваха, че това ме събуваше...

OnePlus 3T

Вчера сестра ми си е счупила Iphone и предложи да ми го подари, след като го оправи, че си е взела нов, ама и казах, че съм с по-добър (S7) и не ми трябва  :D Честно казано не знам какво толкова ви харесва в този iOS, но вие си знаете :)

Иначе моя първи телефон беше това 2002 година подарък пак от сестра ми, и не беше въобще такъв да събува гащите :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...