Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Но не може да отречете, че новите символи вмест * са много приятни. Моето отроче - филтъра, стана по-колоритен :) Не е ли така?!

Сега и на шльоковица си го уча благодарение на някой хора  :beerchug

mojem. i te ne sa priqtni i nakasvat izrecheniata.

kyde izchezna svobodata?

zashto se ogranichava nabora ot izrazni sredstwa na vseki?

varnate mi parite!!!

ops. tva beshe za mitinga sreshtu gerberastite.

i ne moj go nauchi na vsichko det znaem.

kurpichka e Double WINN!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Най-после намерих време да си сложа летните гуми днес. Като подкарах колата след това с носталгия си спомних годините от гимназията. Ситуацията напролет беше същата като свалим кубинките и сложим маратонките... Все едно някой ти е свалил гири от краката... Та и колата литна една такава, че и тихо стана...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Най-после намерих време да си сложа летните гуми днес. ...Та и колата литна една такава...

Ей това е да си зодия 'везни' - и аз сложих летните днес. :laughing:

Само с разликата е, че не литнах отново, тъй като зимните са ми на по-тесни джанти (за 195х65х15), а тия са по-широки (за 225х50х16) и доста тежки, нищо че са алуминиеви. Обаче се надявам да имам по-добър 'грип' не само заради ширината, ами и сложих отпред един чифт Michelin Pilot Exalto, та чакам да видя как ще се държат по завоите....рекламата иначе голяма - "...променлива контактна повърхност в завой..."...ала бала...ама ще я видим колко е променлива.

Dedo, ti ne se oslu6vai mi se hva6tai na horoto, 4e 6lioko-protesta be6e inspiriran ot teb to4no i tova ti pisanie dolu!!!

Айде махнете го тоя филтър че скоро ще почнем на латиница да пишем само и само да не ни слага звездички на думи като лампиЧка. 

vote2nv.jpg

Mnoo ste zle, 4estno!

Ei tva e prikazka sq! :beer:

I za stimul - na vi cici :thumbs-up:

deba - tiq ot imageshack sa burzi :D POPRAVENO E VE4E. CICI IMA!

Dedo, ti ne se oslu6vai mi se hva6tai na horoto, 4e 6lioko-protesta be6e inspiriran ot teb to4no i tova ti pisanie dolu!!!

Точно помагам на ТЕД да оправи филтъра. Без особен успех обаче. Спре ли да цензурира лампи✆ката аз съм доволен :)

За момента е телефонно пиче :)

Филтъра е доволно малоумен обаче. Ако можеше да се указва начало на дума и да има набор от букви (т.е. regular expression ако беше всичко заспиваше), но както е в момента е малоумно.

Точно помагам на ТЕД да оправи филтъра. Без особен успех обаче. Спре ли да цензурира лампичката аз съм доволен :)

За момента е телефонно пиче :)

Филтъра е доволно малоумен обаче. Ако можеше да се указва начало на дума и да има набор от букви (т.е. regular expression ако беше всичко заспиваше), но както е в момента е малоумно.

Ti si osbeno goljamo zle... 4estno!

dqdo predatel

vkluchvam se i az v protesta

daje ako mnogo me qdosate shte pochna da pisha kato novoto fejsbuk qvlenie spindermaan

she stavam germanec , bahti nemskite mashini bezkompromisni.....

А, добр'ютро! Аз откога го разправям това, а ти чак сега започна да се възмущаваш какво ако можело и не можело. Ние даже те обсъждаме бекграунд с коментари в рапортите и за достоверност слагам един мой цитат от там... :bgrin:

Абе аз викам да харижем филтъра на дедото след като се прави на толкова отворен...пък и нали по едно време изрази желание за някакви сексуални действия с него, та ако се харесат, може и да се залюбят и филтърът да започне да прави това, дето се иска от него... :P

На кой викаш помагаш?!?!?!?

Мда не е лесно....

А, добр'ютро! Аз откога го разправям това, а ти чак сега започна да се възмущаваш какво ако можело и не можело. Ние даже те обсъждаме бекграунд с коментари в рапортите и за достоверност слагам един мой цитат от там... :bgrin:

Хахахаха ... изби рибата с коментара :)

dqdo predatel

vkluchvam se i az v protesta

daje ako mnogo me qdosate shte pochna da pisha kato novoto fejsbuk qvlenie spindermaan

Както казах - ако се оправи филтъра да не хваща излишни думи то няма да дразни. Само че това, което виждам от екраните дето ми прати TAZ няма да стане най-вероятно.

А че ми беше писнало онзи ден да гледам цензурирани разни абсурдни думи - беше ми

Я да видим лампичката оправи ли се?

Йееее имаме си вече лампички и к☠риери без цензура :lol:

Поправка, к☠риерите още не ги харесваме особено. Правилно, и аз хич не ги харесвам като вземат да звънят рано сабахлен да ме будят

И какво сега - аз излезнах подстрекател, бунтар, предател и какво ли не още. Да взема да се кандидатирам за кмет тогава? :P

zakasnq . sega si imame totevoto.

lambi4kata dobre, ama sega antaresa otkri che lovite i pogrebalna agenciq, ebasi!

da cenzurirash погребална agenicq  или pogrebenie.

niakoj dosega da beshe zabelqzal 4e ima aktivni seksualni meropriqtiq w traurnite dejnosti?

zasramete se, be.

w ygyla nakazani!

P.S. KEEEPKALM&FOSTATA!

Абе протестиращите на шльокавица, чудя се как така си внушихте, че някой изобщо ще си дава зор да ви чете глупостите? :lol: :laughing1:

Време е да потичаме!

А ако има някой от вас със здрави колене и иска да отслабва бързо без да тича, да ми се обади. Ще му стопя всички мазнинки. Даже и на места, където не е очаквал. :lol:

Абе протестиращите на шльокавица, чудя се как така си внушихте, че някой изобщо ще си дава зор да ви чете глупостите? :lol: :laughing1:

+1

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...