Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

kopche said:
Проблемът на север е, че хладът през септември ще се чувства повече.

Пък Варна на мен ми направи доста по-различно впечатление откъм красота и чистота, но ние все пак минахме транзит (със загубване и обикаляне :) )

Варна е град, който отдавна си обичам и който ми носи сериозна доза сантимент. Наскоро минахме през него (без да се загубим, имахме си GPS ня-ня-ня-ня-на!) - градът ми се стори доста по-напред от Пловдив. Колкото и да не им се иска на по-патриотично (шувинистично) настроените съграждани.

Наско, Синеморец ще го имам предвид. Аз за сега обмислям Ахтопол. Обмислям и дали да не открадна на майка ми Кадета, или да си го карам на сигурно...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Да де по развит град е ама има по големи задръствания.И Варна го знам много добре тъй като почти всяка година ходехме на албена и минавахме транзит през Варна.А иначе през септември там става бая студена водата и се появяват много медузи.

Мм Подочух че в Балчик било 5 лв на леголо а иначе 20лв на човек е в хотел Добруджа на Албена.А и там е по-тихо и няма много буйни туристи.

Да му се не види и свинщината!

Миналата година обявиха колата ни за търсена от Интерпол - в крайна сметка се оказа, че италианецът, от който е купена, я е обявил за крадена, за да измами застрахователите. Впоследствие получихме постановление от прокуратурата, че всякакви процедури във връзка с тази кола са прекратени и може спокойно да си я караме. Уви, нашите днес заминаха за море и във Варна са ги спрели, защото апаратурата им е сигнализирала за крадена кола. Сканирах им постановлението, изпратих го и...сега те търсят интернет зала, защото в полицейското управление НЯМА ИНТЕРНЕТ!!! Не е спрял или нещо такова, просто няма! Добре, че поне покритие за gsm има...

Шитфак на степен гъзобол!

Grimjaur said:
Имал съм. И с натурално пакистанско къри. И с истински мексикански люти чушки. Засега водят чушките.

Ама асъл истинско? Баш, баш? В смисъл:

"Истинското уасаби, наричано още хонуасаби може да се намери само в Япония, но и там то расте в специални условия: в течаща вода и при температура 10 - 17°С. Именно поради това е толкова скъпо. Заради високата цена обикновено извън Япония в ресторантите не се използва истинско уасаби. Използва се подправка, приготвена от уасаби-дайкон. Този зеленчук е пренесен от Европа в Япония сравнително от неотдавна и наречен така заради приликата във вкусовите качества. Отглежда се предимно в Хокайдо. Като се отчете простотата на отглеждане и че е пределно евтин уасаби-дайкон е намерил широко разпространение. От уасаби-дайкон се приготвя прах уасаби, паста уасаби и уасаби на таблетки. Понеже самия уасаби-дайкон е бял на цвят за да се постигне външно сходство с хонуасаби се добавя зелен оцветител."

Ама от най. Донесоха ми го.Колко мрънках за тва уасаби, не е истина....Ей сега, като се сетих, ще взема да си дръпна и филма.

Чируз, Психози! :lol:

Минава ми през бирения акъл, че трябваше да стана създател на анимационни филмчета или дизайнер на неща. Или професор по математика... Дали още имам шанс? :rolleyes:

хлъц

Antares said:
Всичките италианци, с които съм имал взимане-даване са адски противни копелета...

Повърждавам, и подозирам, че не съм си имал вземане-даване със същите като Скорпа :D

AlBundy said:
Минава ми през главата да споделя, че вчера водих малкия да поплува в местния басейн "Лебеда" (на гости сме)..... Е не мога да ви кажа какъв кеф е във водата на басейна! Това само кондуктор на последната спирка на тролея го знае :lol:

Майната му, че си пикал в басейна... обаче...

Ти си първия който се хвали че е пикал на сина си. Не знам, може да има и други като тебе.. обаче ти си първия, който се хвали с това...

Следващия път не се хаби да ходиш до басейна ебати. Направо у вас си го извади и го излей върху него...

Голям пич... голям...

ov3rm4n said:
Майната му, че си пикал в басейна... обаче...

Ми аз малко послъгах. Всъщност не съм влизал във водата. А и сина си го изкарах предварително, така, че май... :unsure:

Абе пич, какво си се удървил? Само ти май не разбра, че цитираното от теб, е художествена измислица. Как си представяш аз да вляза в басейна да пикая?????? Те масите са до самия басейн! Само ставаш, вадиш го, и директо нацелваш басейна

Пфуууу... язък, че на една дата сме раждани

Имах такова намерение, ама бях забравил да си спра телефона и се раздрънча по никое време....

Grimjaur said:
Добро утро, пикльовци :)

Много късно си го извадил та'а сабаля....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...