Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

DaToNik said:
ЕДИТ: И като стана въпрос за мъже: ДА ВИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ БАРАК ОБАМА! Ех, защо не избраха жена?! :(

Минава ми през главата, че от цял форум само DaToNik коментира събитието, което цял свят отблезяваше нон-стоп в продължение на повече от 15 часа (като това продължава и в момента). Интересен феномен наистина. Вече се питам, да не би наистина България да се намира в някакво друго измерение или далечна галактика? :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ако трябва да коментирам всеки избран президент, министър, политик или каквато и да е важна държавна личност, щях да стана политолог... какво му е интересното?

Пък и мразя политиката на онази страна!

Предпочитам да гледаш нашата политика и по-точно, какво става тук.

:)

DaToNik said:
(ДаТоНик подсвирва), ОООООО, а ти всичките ги познаваш?! :blink: Кога успя? Стори ми се доста младолик на форумната среща... Брей, май аз ти бях последната... :huh:
Престани да се заяждаш с хората! Оставяш ме без "работа" :D

lil_stenly said:
Ако трябва да коментирам всеки избран президент, министър, политик или каквато и да е важна държавна личност, щях да стана политолог... какво му е интересното?

Пък и мразя политиката на онази страна!

Предпочитам да гледаш нашата политика и по-точно, какво става тук.

Това, че не ти е ясно изобщо значението на събитието е разбираемо донякъде (макар и трудно обяснимо в контекста на реакцията на останалите 5-6 милиарда двукраки, населяващи планетата). Интересното е ако да речем Азис беше си показал задника на поредния огромен плакат дали реакцията щеше да бъде по-различна? :lol:

21xx-та година. Екскурзовод развежда туристи из Белия дом:

- И това, скъпи гости, е портрета на George W. Bush - последния бял президент на Америка.

Казват, че избора е проява на черен хумор от страна на Американците... И че Майкъл Джексън отново ще стане чернокож...

edit: Отдавна не ми се беше случвало всички теми да светят с моя ник :D

edit2: С'я ми хрумна, че на Стенли, дето е толкова развълнуван от статуса си - може да му се лепне "танцуващия с вълци" :lol:

Godfather said:
Минава ми през главата, че от цял форум само DaToNik коментира събитието, което цял свят отблезяваше нон-стоп в продължение на повече от 15 часа (като това продължава и в момента). Интересен феномен наистина. Вече се питам, да не би наистина България да се намира в някакво друго измерение или далечна галактика? :lol:

Щот съм ХЕнтЕлЕгентна, с очила и виждам по-далеч от носа си :P Даже знам и какво е обядвал Обама и за колабиралия сенатор Кенеди на този обяд и за първото му решение в сила от днес да замрази Гуантанамо!!! Той май не си поплюва, а?!

Antares said:
Престани да се заяждаш с хората! Оставяш ме без "работа" :D

Ми подкрепи ма де! :inqn Тук са се събрали едни мъжки клюкарки дето обсъждат проблемите на менстуалния цикъл и хормоналния дисбаланс по време на бременност, че и се оплакват от него... Пък и не им пука, че The President е чер... което всъщност няма голямо значение от биологична гледна точка...

PRОUD TO BE BULGARIAN 1

PRОUD TO BE BULGARIAN 2

djadomraz said:
Аз ли нещо пак проспах или Обама го избраха за президент преди маса време а не миналата седмица?

Дедоооооо, дедо! Да, избраха го преди време, което не го прави действащ! От вчера вече е действащ - официално встъпи в длъжност, закле се и назначи екипа си!

Черната приказка се сбъдна!

Той вече работи!

DaToNik said:
Дедоооооо, дедо! Да, избраха го преди време, което не го прави действащ! От вчера вече е действащ - официално встъпи в длъжност, закле се и назначи екипа си!

Малко по малко кафето почна да ми действа и взех да се събуждам :) Тъкмо да изкоментирам какво общо имаше встъпването в длъжност с избирането и взех че стоплих и защо си го изкоментирала :lol:

Midex said:
Мани...мани....всички спим нещо напоследък... :sick

Midex, не е лесно... той заплеса не прощава :lol: ...е гледай мен доста силно ме е ударил!

Та за черния президент - а да видим какво ще направи че с големи надежди ужким почва дано не остане така, че тука "царя" ужким така дойде на бял кон да оправи за 800 дни неясно кво то се оказа - че себе си имал предвид и главно да си реституира неговите си имоти.

Бубарак Обама се среща с Д.Буш да се видят на по 1 малко и да го разпита за тънкостите на "президенството"

-Аз значи сега работя понеделник , вторник , сряда , четвъртък и петък а събота и неделя почивам ? Попитал Обама

- Не,не,не събота е ден за пресконференции . Отвърнал Буш

- Ахааа, значи работя понеделник , вторник , сряда , четвърък , петък и събота а неделя почивам ? Пак попитал Обама

- Неее бе събота е ден за медийни изяви , гостувания в домове за деца и т.н. , дигане на рейтинга ? Отвърнал Буш

- Добре беее аз съм новият президент на Америка , първият черен президент , в ръцете ми е най-голямата страна в света , как така нямам почивен ден , защо.... ? Попитал Обама леко озадъчен......

- Ми щото си негър бе ......... Отвърнал Буш и си допил уискито спокойно.....

Събудих се вече, добро утро хора... то е време за добър вечер вече.

Как си позволяваш да спиш по толкова време?Нямаш ли да учиш, работиш, ебеш или каквото и да е друго конструктивно занимание?!И аз обичам да спя ама да си проспиваш целия ден някак си...

^

това за през един пост, не за горния.

Минава ми, че пазара на автомобили - нови и втора ръка - е умрял.Панахидата е в близките седмици.

host said:
Как си позволяваш да спиш по толкова време?Нямаш ли да учиш, работиш, ебеш или каквото и да е друго конструктивно занимание?!И аз обичам да спя ама да си проспиваш целия ден някак си...

^

това за през един пост, не за горния.

Минава ми, че пазара на автомобили - нови и втора ръка - е умрял.Панахидата е в близките седмици.

За какво говориш, спя само по седем или осем часа, понякога не спя даже, има си време за всичко... просто го правя през по-голямата част от деня и оставам буден през останалото време.

Midex said:
Някои "хора" нямат избор...за тъмното говоря...и за пълнолунието... :devil

Иска да ме накара да си "призная" нещо с тези постове май.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...