Jump to content
BulForum.com

ФОРУМНИ СРЕЩИ

PSYCHOSIS

Recommended Posts

С мушмули примерно..... .ЕСТЕСТВЕНО че със сирене... тези гадости със спанака и тиквите не са никакви баници... поне според мен, а в случая моето мнение е меродавно щото АЗ ще я ям таз баница в случая (евентуално)

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Дедо, какво не ти харесва на тиквеника? :) С повечко орехи и тиква... мммм, glory направи и един тиквеник. Ако искаш мога да предложа помощ с приготвянето :)

Аеробен - организъм, който се нуждае от кислород за да живее. Анаеробен - организъм, който може да живее в безкислородна среда.

По скоро ще стане аналаеробен.

Пишете ни и нас за срещата.

On 1/19/2010 at 4:15 AM, djadomraz said:
..със сирене...

Със сирене ще бъде!

----------------------------------

dvdrw, ще видим как стоят нещата в новата квартира и ще говорим пак. :)

Поне цяла тава да е.Че ще стане голяма патардия...Пък тъкмо и тия ще я пробваш.

ПС:Аз ако бях с кола ,ама не съм, щях да направя една баница ама щом глори се набута нека й :D

Може да ми донесеш едно от ония яките човечета. Аз ще ти го платя. Стига да не искаш 20 лева за изкуството си. :) Оная мишката примерно.

On 1/19/2010 at 3:00 PM, kotora said:

Поне цяла тава да е.Че ще стане голяма патардия...Пък тъкмо и тия ще я пробваш.

ПС:Аз ако бях с кола ,ама не съм, щях да направя една баница ама щом глори се набута нека й :D

Можеш да дойдеш с кола и без да носиш баница. После ще ни закараш на бар,после по домовете :) (Шегувам се)

А иначе някакъв час? За срещата в кръчмата,която не знам къде се намира?

+1

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

On 1/19/2010 at 3:16 PM, second.life.syndrome said:

+1. Eвентуално. Ник'ви баници няма да ви нося.

А, домашно винце и палачинки, корабийки и етс. .... ?

Час и място - както винаги - 18:30 часовника на централна поща.

1.w00x

2.Psihara^^

3.Stasio

4.Chistach1

5.Chistach2

6.glory

7.Raptor

8.kotora

9.Aquila

10.Aquilka

11.Gado

12.2nd.L.S. (optional)

13.Antares (optional)

14.DqdoMraz (optional)

15.Pit_Bull (optional)

Кръчмата, както вече казах, се казва Потомци. Цените са размуно ниски. Намира се на джумаята (горе-доле). Бил съм 3 пъти там и мога да кажа, че съм приятно очарован. Последния път уукси ме заведе на вечеря там (:wub:) и го решихме спонтанно.

Отностно моето лигавене и коментари - отностно Глори - истината боли, чадо непоръбено!

А за това дали Мидекс ми е свикнал или не - ооооооооооооооооооо, я стига. :lol: Много добре знаеш, че преигравах. И последния път стана заради Любо, а не заради теб. Не си придавай важност!

On 1/19/2010 at 3:54 PM, Psihara^^ said:

Отностно моето лигавене и коментари - отностно Глори - истината боли, чадо непоръбено!

Да,ужасно ме заболя.. че плямпаш само глупости. :) Непоръбен си ти,друже мой прекрасен. :)

On 1/19/2010 at 4:00 PM, Psihara^^ said:

Ти явно мразиш да мислиш. Когато не разбираш какво говоря - мълчиш. Ще порасниш, ще се научиш. :)

Хахахах.. ок :)

Значи вие с Ангел......... :lol:

On 1/19/2010 at 3:34 PM, glory said:

Можеш да дойдеш с кола и без да носиш баница. После ще ни закараш на бар,после по домовете :) (Шегувам се)

Еми до тогава се надявам поне документите да книжка да съм пуснал.Иначе да не чакаме пак 1 час на пощата че всичко ще ми замръзне,ако се задържи студа така.

On 1/19/2010 at 5:27 PM, kotora said:

Еми до тогава се надявам поне документите да книжка да съм пуснал.Иначе да не чакаме пак 1 час на пощата че всичко ще ми замръзне,ако се задържи студа така.

Мене ли да чакате? :) Тц. там ще съм. Ще бъда точна. Може би само с 10 мин. закъснение.. :) Предупреждавам ви. :)

Е то и без теб може. :D Но айде да не сме враждебни :)

За баницата обаче наистина.Ако живееш близо до пощата някой ако трябва ще я носи вместо теб :D

On 1/16/2010 at 11:16 PM, glory said:

Не се сърди де, ама тва за голфовете и разните му там работи ме издразни.

Какво, какво за голфовете?! :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...