Jump to content
BulForum.com

ФОРУМНИ СРЕЩИ

PSYCHOSIS

Recommended Posts

Я идете при леля Дима/Дървеното,Пънкарското,Скинарското, Трети корпус/. Аз не мога да дойда, ще ходим да правим едни лоши работи на хора, които ще се опитват да правят същите лоши работи на нас.

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Malko protiv pravilata e ama az shte si go kaja s izvinenie...

FUCK!!!

Izvan stranata sam do 30-ti,a mnogo mi se iska da vidq nqkolko grozni bg mutri :D Osobeno vashite!!! (samo Vanio e hubav shtot mi e slabost :D )

Aide veselo izkarvane i...kato si doida ako ima jelaeshti da dignem oshte edna shte mi e adski drago naistina :)

Chakam snimki :)

Браво. Така ли се правят срещи баш преди заплатите? Ако имам възможност и аз ще дойда. Ама не съм на 100% Реши ли се все пак къде ще се ходи?

Мале, ако не се припознавам Карамана е станал 100 кила...

Ако се организирате може и аз да мина. Ще гледам да забера и Фареллина, та малко радост за окото да има... :P

Джаур, как може да идеш на кютек, вместо да пиеш една ракия, мама му стара!

Мирка, и ти - никакви такива, идваш да се видим! Ще те черпя едно ако трябва! :D

Curunir said:
Джаур, как може да идеш на кютек, вместо да пиеш една ракия, мама му стара!

ХУбавата тупалка не се изпуска.

Curunir said:
Just don't get killed, ok? :unsure:

Никой няма да убиваме, само ще им набием в главите, че не хубаво да се бият 16-годишни момичета.

И за да не се отклоняваме, какво ще кажете, живущите в Сф да спретнем следващата седмица една среща тука?

Grimjaur said:
Никой няма да убиваме, само ще им набием в главите, че не хубаво да се бият 16-годишни момичета.

И за да не се отклоняваме, какво ще кажете, живущите в Сф да спретнем следващата седмица една среща тука?

Убийте ги бе! И ги заровете някъде на скрито!

AssassiN said:
Убийте ги бе! И ги заровете някъде на скрито!

Не сме такива хора.Не е педагогично и хуманно.Счупените ребра вършат по-добра работа.

Много добро мероприятие ... иска ми се и аз да можех да се присъединя, ама като не познавам АБСОЛЮТНО, АМА АБСОЛЮТНО никого от форума, ще се чувствам точно като в небрано лозе ... Но на вас пожелавам приятно и весело изкарване ;)

SouLReAVeR said:
Много добро мероприятие ... иска ми се и аз да можех да се присъединя, ама като не познавам АБСОЛЮТНО, АМА АБСОЛЮТНО никого от форума, ще се чувствам точно като в небрано лозе ... Но на вас пожелавам приятно и весело изкарване ;)

Е то и аз не познавам почти никого, ама нали това е идеята - да се запознаем! ;)

Добре, хора, доколкото познавам форумна аудитория, "Пожарната" е заведение, в което хората ще се чувстваме най-комфортно, или най-малко дискомфортно, доколкото си спомням там музиката позволява нормален разговор (без да развиваме глашатайски умения), а и самата обстановка е подходяща за подобен тип мероприятия.

Така че предложението ми е да направим една контролна среща 18:30 на пощата пред часовника, и направо да резервирам маса за 19 часа.

Ако не ви е проблем - кажете колко човека ще дойдат със сигурност, за да знам за колко да резервирам?

Редакция:SoulRеаver, всеки един от нас в началото е отишъл на подобна среща, без да познава никого. Аз лично като отидох за първи път познавах само GRIMJAUR... Хора, да не се стряскате - с дълга коса съм :) Че в славните ми форумни години по азията и рахата бях първи номер..

Така, доколкото разбрам за сега сигурни сме аз, Ваньо и BlackGuardian.

Antares said:
Така, доколкото разбрам за сега сигурни сме аз, Ваньо и BlackGuardian.

Аз утре до обяд ще кажа.

Аз съм под въпрос ама може и да ме броите. :D Утре ще потвърдя със сигурност.

П.П. Аз лично предпочитам да резервираме в Хъшовете ама и в пожарната да е ми е все тая.

__smirnoff__ said:
кво като не познаваш, тъкмо ще се запознаеш ;)

Ти като познаваш повечето за какво не се вясваш ?

Иначе сигурно и аз ще дойда :)

Добрееее... току що се чух с пожарникарите - утре ще мина да оставя 20 кинта капаро (че иначе не резервирали) и да резервирам маса. Говорих за 10-15 човека, щото предполагам, че е възможно още хора да дойдат, освен официално обявените. Ще следя развитието на темата де :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...