Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата


Recommended Posts

Аз ползвам някаква универсална, която е като щипка и хваща телефона. Нямам проблем с нея.

 

Qi Charger-a си е гъзария, ако намериш качествен обаче. Мисля, че тези на Нокиа са най-приятни като дизайн, а май са и най-изгодни като цена.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тия са Китайски Китайски. В XDA девелъпърс имаше тема с тестове на маркови Китайски.

 

Имаше и тема с Китайски Китайски.

Ето я: http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/accessories/budget-wireless-charger-showdown-5-qi-t2676249

Виждам, че 2 от тестваните са точно 2-те от обявите.

Link to comment
Share on other sites

Като си говорим за лайна, едно от най-удовлетворяващите усещания в живота е да постигнеш flawless shitting - да няма нищо за бърсане. Съответно, понякога напорът не стига, процесът не се извършва докрай и тогава става едно мазало....

 

Чудесна тема за размисъл със сутрешното кафе :D

Link to comment
Share on other sites

Имаше навремето една категоризация на видовете лайна...Ма нямам време да я търся, отивам да чопля бижута.

Link to comment
Share on other sites

Имаше навремето една категоризация на видовете лайна...Ма нямам време да я търся, отивам да чопля бижута.

 

Естествено, че имаше, мисир! И естествено тя си е винаги там, във великото e-bane:

 

Лайна тип “мозъчен кръвоизлив”: 

Този вид уби Елвис. Появяват се когато от силното напъване си сменяш боята от червено до зелено-синьо. 

 

Бирени лайна: 

Едни от най-лошите, но също и най-често срещани видове. Серат се предимно сутрин. Принципно не миришат толкова лошо, но това е подвеждащо. Напръскваш супника от горе до долу, докато започне да прилича на обстрелван склад за оръжие в Багдад и се чудиш как твоята девствена дупка може едновременно да сочи в толкова много посоки. Тогава установяваш, че тоалетната хартия - колкото и широка и дълга да е - пак не е достатъчна. Лошото е, ако се случи в чужди кенефи.

Забележка: Лайната "зелен чай" са точно като Бирените лайна 

 

Лайна - духове: 

Знаеш, че си се изсрал. Има лайна по тоалетната хартия, но няма в супника! Възможно е да е от подвида “Лайна-торпедо”, ако се е чуло цопване. 

 

Лайна - тефлон: 

Излизат толкова нежно и меко навън, че почти не могат да се усетят. Не оставят следи върху тоалетната хартия. Трябва да погледнеш в супника, за да си сигурен, че си срал. 

 

Гумени лайна: 

Консистенцията им е като на топла смола и оставят упорити следи по супника. Миеш си гъза за осемнайсти път и още не го усещаш чист. Решаваш проблема като нагъваш малко тоалетна хартия и я слагаш в гащите, за да останат поне те чисти. 

 

Бавно развиващи се лайна: 

Току що си си избърсал задника и... показало се е още... Май следващия изстрел идва, а? 

 

Лайна - змии: 

Те са хлъзгави, имат дебелина на палец и са дълги минимум 50 см. Имат потенциала на “Лайно-торпедо”. 

 

Лайна - коркови тапи: 

Познати още като "плувци". Дори след третото пускане на водата – те са още там. О, Боже! Как да ги разкарам? Лайненцата просто не потъват! Може да ти се случи навсякъде, но по-рядко в собствения ти кенеф. 

 

Желаните лайна: 

Седиш на супника, усещаш мравките в червата си. Потиш се, пускаш няколко пръдни, на практика правиш всичко... освен да сереш. 

 

Влажни лайна: 

Този вид се появяват с висока скорост, цопват във водата, от което гъзът ти се мокри. 

 

Циментов блок или "О, Боже!" лайна: 

Веднага след началото на срането си пожелаваш местна упойка. 

 

Тип “Кинг Конг” или пълна кошница с лайна: 

Масата им е толкова голяма, че отказва да изчезне в канализацията, преди да я раздробиш на парчета (ютия би свършила добра работа). 

 

 

Съответно:

 

Все съм мислил, че за 24 години от живота си съм научил нещо - поне малко - "ДА АМА НЕ! - казваше навремето един пич. Та и Вие, които ще четете тва - подгответе за шок - остави гумените цървули на дядо си казах ШОК - интелектуален не електрошокове или май още не можеш да забравиш преживяването от психиатрята !!!!!

 

Документът

Предназначение, условия за експлоатация и технически характеристики на Тоалетна хартия арт.No.11315509 (по-долу наричано за краткост Изделие). 

 

Предназначение

Изделието служи за почистване на остатъците от процеса на отделяне на фекалии. Използува се от външната страна на задното отверстие, принадлежащите му участъци от кожа и локално концентрираното там покритие от косми (по-долу наричано за краткост Място на използуване). 

 

Начин на използуване:

1. Необходимо е старателно да се запознаете с настоящата инструкция. Инструкцията трябва да бъде закрепена с винт М6 на добре осветено и леснодостъпно място в зоната на пряка видимост на ползувателя (ползувателите).

2. Руло от Изделието да се разположи на нивото на гърдите в хоризонтално положение.

3. Извършете акта на отделяне на фекалии.

4. Убедете се в успешното завършване на акта и в отсъствието на признаци за неговото продължаване (тази точка е важна за икономията и рационалното използуване на Изделието).

5. Хванете края на Изделието и с постъпателно движение на дясната ръка нагоре и надясно приблизително под ъгъл 60 градуса спрямо линията на хоризонта дръпнете Изделието отмотавайки от рулото 300 мм (за удобство на потребителя всеки 100 мм са маркирани с перфорация).

6. С разнопосочно движение на двете ръцете в хоризонтална плоскост скъсайте лента от Изделието. Същата манипулация може да се извърши с помощта на остър режещ предмет (кухненски нож, ножица, сатър или други). При това обаче трябва да се съблюдават мерките за безопастност. 

Забележка: Препоръчва се скъсването да се извърши по перфорацията с цел да се избегне нарушаването на повърхностния слой на влакнестата структура на Изделието.

7. Вземете откъснатата част от Изделието и я сгънете във вид на хармоника (акордеон). Това се постига като скъсания участък от Изделието последователно се сгъва по перфорациите, докато се получи ново Изделие, наричано по-долу за краткост Изделие N.2.

8. Поставете Изделие N.2 в ръката, която Ви е по-удобна.

9. Приложете така полученото в предишните точки Изделие N.2 към Мястото на използуване (виж горе), притиснете плътно с ръка и извършете въртеливо движение в междухълмието.

10. Придвижете така използувано Изделие N.2 в зрителното Ви поле (в условията на добро осветление) и внимателно разгледайте намиращата се там смазка за наличие на яйца на глисти или кръв. В случай, че намерите такива незабавно се обадете на съответното медицинско учреждение по местожителство. В противен случай повторете точки от 5 до 9 около четири - пет пъти.

11. С чиста суха ръка проверете качеството на почистване (междухълмието трябва да е сухо на пипане, външната страна на задното отверстие да е меко на допир и добре изтрито и вълнистото покритие да е пухкаво и лесно за сресване). В случай на признаци на некачествено почистване (специфична субстанция под ноктите или остра миризма при обонятелен контрол) да се извършат манипулациите по точки от 5 до 9 още няколко пъти. 

 

Мерки за безопастност:

1. Да не се пуши в близост до Изделието.

2. Да не се оставя използуваното Изделие в близост до места за отдих, култура и хранене.

3. Да се пази от деца. Тоалетната хартия не е играчка, а средство за хигиена.

4. Не се препоръчва многократното използуване на Изделието. 

 

Link to comment
Share on other sites

 

10. Придвижете така използувано Изделие N.2 в зрителното Ви поле (в условията на добро осветление) и внимателно разгледайте намиращата се там смазка за наличие на яйца на глисти или кръв.

 

5fc283f7323348a77a3d503765297658.gif

Link to comment
Share on other sites

Какво ли да ми минава посред нощ през главата...по повод тоя мой пост в другата тема за Саудитския крал с 65-те мерцедеса и камионите му с дрехи:
 

Нъ'л са сещате к'во щяха да ядат ония, ако не бяха открили в астрономически количества петрол и газ (хинт: жълтенее и се състои от доста песъчинки). Един ще ми се движи с 16 камиона и 65 мерцедеса и ще яде златни листенца ли? ИДИЛ ще ми печели по няколко милиона всяка седмица само от износ на петрол ли? Айде да не слагам сега и снимки на градове от там - какви са били в началото и средата на 20-ти век и какви са сега, че много ще стане. :moon:

 
...и щото досега разглеждах разни чудесии от оня регион...точно по времето, когато у нас "дойде демокрацията", а в следващите 10 години някои почти успяха да изпразнят държавата - Дубай тогава е бил в буквалния смисъл едно празно поле, което за същите тия 10 години го запълват и то как...
 
 
AD-Dubai-City-Eccentricities-00.jpg
 
 
А това пък е само част от Дубай след още 10 години...не за друго, ами и камерите вече не го хващат, но който иска да гледа чудесии е достатъчно само да напише в гугъл - dubai и да цъкне на картинките:
 
 
dubaiict.jpg
 
 
Петрол и природен газ да имаш днес на тоя свят...ама нямааааа...... :sick

 

f5b45ed39a6ed2b58a794d0cae7a9655.jpg

Link to comment
Share on other sites

Петрол и природен газ да имаш днес на тоя свят...ама нямааааа...... :sick

Сигурен ли си, че само това е достатъчно? Държави като Русия и Венецуела също газят петрол, ама ... Русия даже не само гази петрол и газ, ами и какво ли не още от таблицата на Менделеев и по този показател са без аналог в света.

Link to comment
Share on other sites

Официално обявявам Милена Па(ъ)рцунева за най-бездарен преводач на филми!

Тая особа успява мощно да ме издразва с простотиите си в редица филми превеждани от нея, въпреки доста слабия ми английски :sick:

 

П.п. Миленче! Парцунева! Моля те! Прояви жалост към филмите и се захвани с нещо малко по-достъпно за теб. Примерно, плескай кебапчета и кюфтета в нЕкоя кръчмица или пък продавай краставичи и зеЙе на близкото пазарче... Кой знае, може и да направиш карирера с това.

Link to comment
Share on other sites

И специално за господин Виден...

 

Когато се обръщаш към Виден, "Господин" ще го пишеш с главна буква, а ВИДЕН с капс лок, капиш? :popcorn-and-drink-smiley-emotic

 

П.П. Аааа да, забравих -  и 3 поклона (най-малко). :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Link to comment
Share on other sites

Ей, срещу Господин ВИДЕН да бягате, пак немож' го стигна! :)

 

В един хотел съм в Рибарица, нета е на 2mbps, и не мога да си стриймна JUM - MIL по битиви екшън...ужасТ.

 

PS. И да ви благодаря! Лятото ви бях пуснал един линк да харесате един пътепис, писан от жената - спечели наградата и сега я консумираме! :)

Link to comment
Share on other sites

Наздраве. ФорОмЪ работи, жената е послушна, децата не ме занимават с глупости, има ракия...честит ден на християнското семейство.

Link to comment
Share on other sites

За 20 минути го натрупа и дават още седмица да вали :sick: :CryBaby:.

 

IMG_0844.JPG

 

 

За първи видях да има и светкавици по време на снеговалеж.

Link to comment
Share on other sites

  • Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...