Jump to content
BulForum.com

Starter


Recommended Posts

Как започвате днес деня си и какво очаквате от него?

 

---

 

С липов чай и The Mamas and The Papas.

 

http://www.youtube.com/watch?v=e3zSV19AksQ&feature=fvw

 

Очаквам типичен понеделник - хаос, работа, работа, работа, работа, врява и безумие.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Сутрешна гимнастика, разгрявка на ставите на цялото тяло, двайсет и пет лицеви опори (като посвикнат ръцете ще продължа да увеличавам бройката) и на фирмения автобус.

 

Като пристигна на работата - обикновено рестартирам забилия рутър (конфигурирам нов), правя си кафе, закусвам и денят започва...

 

Очакванията ми за понеделнишния ден са същите като на ov3rm4n-а.

Link to comment
Share on other sites

С нежелание го започвам защото имам много работа, а събота и неделя също бачках и неможах да релаксирам изобщо.

Link to comment
Share on other sites

С душ и "Тони Дачева - Топъл дъжд", малко бисквитки Papadopoulos и 3-4 кадъра на мрачна гадна София.

Следва кафе, няколко десетки пъти "Здравей, добро утро" и 2 тегави лекции..

Link to comment
Share on other sites

Душ после марш на работа.На работа с кафенцето и се правя, че работя като зяпам форума :rolleyes: После ме чака лекции в Университета за сефте от 4 месеца на сам.Добро утро магистратурке :sayjin

Link to comment
Share on other sites

Аз се събуждам окончателно след няколко отлагания от по 10 минути, правя си кафе (обмислям да поправя несправедливостта, че машината е в кухнята, по-удобно ще е да инсталирам една на шкафчето до леглото), след това се мушкам отново в леглото с чаша кафе и поне половин час за губене из новинарските сайтове.

Следва душ, порция изпита крем супа (скоро реших да променя ужасния навик за незакусване), зареждаща музика, и в зависимост от деня от седмицата - работа, лекции, работа... или в различен ред.

 

А очакванията ми за всеки един ден са, че макар и натоварен, няма как да не е хубав :)

Link to comment
Share on other sites

Кафе + сокче + Massive Attack - Butterfly Caught, ама вече минах на други музики :rolleyes: Очаква ме подаване на документи за международен, опит за активиране на дебитна карта, отиване в София и тотал масив гут тайм (надявам се) с много хорица в Строежа. :rolleyes: Абе сравнително интересен ден се очаква :laughing:

Link to comment
Share on other sites

Събуждане, душ, разходки по административни инстанции, за които нямах време, докато бях на работа, четене на обяви и т.н., след това лекции и упражнения. Очаквам да е дълъг и скучен ден. Искамммммммммм на работа, а не на лекции.

 

Едит за Blitz : Какво? :tongue

Link to comment
Share on other sites

Злобаркааа :Д.

 

 

Търсех откъде да открадна още малко нетец, сега ям картофена салатка ;3. Уникалната закуска просто. Пуснал съм си и малко J-rock.

Link to comment
Share on other sites

Днес започвам деня си от леглото по пижама пред компютъра, защото трябва в рамките на три-четири дни да се свърши максимално много работа, щото ситуацията е от типа седмица месец храни. Пия кафе, попушвам, пуснал съм си Voice TV... и те така.

Link to comment
Share on other sites

Знае ли се коя е майката?

 

Да не съм в офтопик - аз умирам да стана с гъза на горе сутрин, да си направя кафето и докато другите още спят, да прочета 2-3 вестника онлайн (не че не съм чел новините вчера) и да порежа 5-6 човека в 7-8 форума. Или май това не бях аз. Както и да е :)

Link to comment
Share on other sites

То вече денят е почти по средата си, но и аз ще се разпиша.

Сутринта започнах с изпукване на врата и гърба. Помотах се по гол задник из хола, докато се стопли водата за кафето. Впоследствие не си направих кафе. Закарах копче на работа. После ходих да рекетирам за хонорари. Купих си 15 годишен ром. След това - в МЕТРО за филе Елена, пилешко филе, пуешко филе, кисело мляко и ... 15 годишно уиски (то като се е почнало).

Сега ще си иззяпам всички сериали.

После очаквам малко лека работа и довечера да се видя с овърман и секънд лайф.

Link to comment
Share on other sites

Тази седмица започна със спане до късно, след това малко голф и здраво хапване и поливане на всичко с обилно количество Стела Артоа. Просто почивен ден - Thanksgiving. :)

Link to comment
Share on other sites

добро утро :)

 

млъкнах алармата в 5 и 30, направих кафе на по-добрата и чай на по-лошата, две шепи вода на очите... жалко че не мога да пусна малко Clawfinger толкова рано, но и на слушалки става. чая само с аромат ми отвори очите на десет и ме събуди целия - благодарение на секънд лайф вече запарвам истински, брани на ръка, билки :) честно казано, за малко да стана час преди алармата от нетърпение да изпия една голяма чаша.

 

днес ще е малко напрегнат ден с притичване от офис в офис...надявам се и на двете места да ми спори и да отхвърля леко натрупаното...

Link to comment
Share on other sites

Събуждане с пресъхнало гърло и болки в гърба. Следва гушване в едно топло нещо и всички болежки отминават.

Сега ми предстои тежка психологическа задача - да не свалям никакви сериали, преди да съм си свършил работата за утре. В противен случай ще стане "and went the horse into the river".

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...