Jump to content
BulForum.com

ZGAN

Members ++
 • Content Count

  3656
 • Joined

 • Last visited

About ZGAN

 • Rank
  PsYcHoSaPiEnS
 • Birthday 12/29/1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Different Dimention
 • Interests
  Quod medicina aliis, aliis est acre venenum.

Recent Profile Visitors

1426 profile views
 1. Аз чакам това: http://www.pandawill.com/zte-geek-v975-smartphone-intel-powered-20ghz-2gm-ram-50-inch-ogs-screen-android-42-p78003.html Като дойде ще пиша какви са ми впечатленията.Малко голям екран спрямо мойте нужди но... Минуси: Sim Card Single SIM Card Single Standby
 2. kavalsonwheels.com е идеално. а може и изцяло на english pipesonwheels.com Може и някаква игра на думи например: CARate...com /от CAR - кола и Карате - меле :)/ И първото което трябва да поместиш е подробно инфо на хардуера /how to make my car recording idiots on the streets/ за да може да се включат повече хора. П.С Снимка/клип не важи в съда ! Не са заснети от вещо лице ! Успех.
 3. future: На кратко: Излагаш се и се правиш на интересен...занимаваш ни излишно с присъствието си. На кой ще му хрумне да сравнява обява от този форум с обява от друг форум Нормалното сравнение е с нов продукт в магазина. Как ти хрумна тва изобщо Кви твои пари. Аз ако под всяка твоя стока си пусна обява в моя си форум и ти я лепна тука - един вид да се пазаря хубаво ли ще ти е ? Ако обичаш не спами повече ! Ако се пробваш пак да лепиш такива линкове с цел подбиване на цената и в други теми/обяви си заминаваш !
 4. Не знам дали е пускано вече: http://tech.slashdot.org/story/11/06/02/1914250/Skype-Protocol-Has-Been-Reverse-Engineered дано направят нещо с CLI
 5. +1 Thor http://www.imdb.com/title/tt0800369/
 6. Май уикенда всеки е походил на някъде. (y)
 7. Вчерашният изгрев заснет от началото на тарзановата пътека.
 8. В ютюба нямам ядове направо лети ама и на мен ми лагва много от вбокса от както съм на кулбокс,но поради факта,че не ползвам този сайт - проблем нямам.
 9. Повече от тва не виждам как може да се намали.
 10. Това трябва да е безценно !
 11. оффтопик Писна ми да чистя бе /оффтопик
 12. И така, разчистих не малко глупости и спам и офтопици от темата, горе долу 2 страници tmfmedia ще спре да поства за 7 дена за да наблегне на четенето и на това що е то дискусия, как се води и има ли тя почва у нас. И другият път леко с злепоставянето на хора ей така просто за спорта - не е помогнало на никого ! П.С наложи се да изтрия няколко други поста от общият калабалък, моля авторите им да си ги праправят спрямо новата подредба на темата.
 13. По радио Z-Rock прекаляват с пускането на една песен на Accept, всеки ден поне по 2-3 пъти я пускат. Има един доста готини и епичен /според мен/ риф който на моменти се засича и върви успоредно с вокала. Немога да цитирам какво точно пеят. Коя е песента ?
 14. Ок идеята важи, ся ако се намери някой който да направи що годе приличен пост който да бъде сменен/добавен към първият. EDIT: Оказа се,че тарифите на старите абонати който са били някога 20мб в момента са вдигнати на 40мб "автоматично" А аз тамън се бях надъхал да преподписвам или квото там е нужно за да се докопам до 40мб-овата тарифа
×
×
 • Create New...