Jump to content
BulForum.com

spot_ex

Members
 • Content Count

  477
 • Joined

 • Last visited

About spot_ex

 • Rank
  Майстор
 1. И аз, и аз!!! В датата го няма, идеи къде да го открия?
 2. Ама какво й е станало на формулата? Вярно, че не следях промените в правилника през зимата, ама тия новите булиди са.. Смешни, поне според мен.. Със квадратни спойлерчета и някак по-тясни шасита. Явно доста съм пропуснал, но тази сутрин направо ми се изправиха косите.. И квалификацията беше доста странна, моят човек чак 9-ти.. Някой би ли ме светнал какви са промените и какво следва от тях? Иначе евала на отбора на Brawn..
 3. Някой да знае от коя песен е или как се казва музикалната ставка на радио Вероника? Инструментал е, около минута, минута и малко, пускат я в края на рекламите, точно преди следващата песен.. Много ми харесва, търсих я как ли не, но не мога да я намеря.. Идеи?
 4. Специално за един приморски пияница от НТГ - от утре (днес тоест) се изнасям в Шопландия да си ремонтирам общежитието, да се нанасям окончателно и безвъзвратно..
 5. И да псуваме, и да не псуваме - все тая.. Ама... Офффф.. И аз не знам кво да кажа, пълна простотия.. Последните 2 обиколки стисках палци и печката да се чукяса в някоя мантинела, чесно.. ама.. к*р
 6. Райката тъкмо ми напълни душата и кво? Баси тъпото завъртане.. Верно, че печката напъваше стабилно, ама Кими можеше да си запази позицията, поне според мен.. Много, много тъпо.. Последната битка стана много хубава, но... Добре де, бива ли след 3 поредни победи на тази писта тоолкова малоумен финал да се получи? Жалко, много жалко..
 7. 18g shop и скейт шопа в безистена? Ако говориш за блейдове де, ама и ролери има там. Ценичките и те са едни такива хуууубавки хуууубавкиии.. :ph34r:
 8. Още една заплаха на пътя.. Безаварийно ти желая и да не качваш повече от 4 руси каки в колата, че става опасно..
 9. Засякох се с една зубърка от старото училище, дето бяхме до 7-ми клас, сега е станала баси яката мадама, чудя се дали да не давам газ.. Това нЙещо - жените, как се променят не е истина.. едит: хахаха, и отивам на кафе с нея
 10. Отивай в КАНАПЕ да ти направят..
 11. Утре щяло да има openair house party на Буздлуджа. Някой да има инфо? ИНФО
 12. Ти тия решения трябваше да ги взимаш маааааааааалко по-рано да ти кажа.. Пък може и за хубаво да е, знаеш ли..
 13. Надолу в списъка с желания не можеш да слизаш, колега.. Житейският ти път трябва да е само напред и нагоре!
 14. УНСС - Финанси !!! и ВИНС - Финанси.. и Свищов - Финанси..
 15. О мон дю!! Той е жив!! И в този ред на мисли - да, примерно ти..
×
×
 • Create New...