jojo Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 (edited) edit : някой може ли да ми даде кратък точен и ясен отговор колко е златото на циганския пазар интересува ме точна цифра не догатки buy or sell ? 100 гр. - 14 лв без догатки Може и коментар... пак Edited July 29, 2006 by jojo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 buy or sell ? 100 гр. - 14 лв без догатки Може и коментар... пак buy , но на долния ред нещо не можах да схвана смисъла.... ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Колко е максималната разрешена скорост в Сърбия? 120 на магистрала и 80 извънградско? Толкова ли е или се бъркам? Също ме интересува къде точно се намира безмитната бензиностанция на Калотина. Преди няколко дена излизах от страната и за мое учудване ми казаха че се намирала още преди кпп-то и митницата в което няма никаква логика. Когато се влиза към България къде се намира? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 (edited) За скоростите в Сърбия не знам, но бензиностанцията на митница Калотина се намира тук: Edited July 30, 2006 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 alchemy мерси. Ще видим дали ще я намеря. Да имаш случайно идея дали дизеловото гориво им е качествено или по добре да заредя в някоя от големите бензиностанции. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Хоп и аз са намъквам при zlobil-a с въпроса за златото .Някой може ли да даде повече "инфо" за тфа злато-крадено ли е,боядисана тенекия ли е или е просто много нисък карат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 (edited) ... Да имаш случайно идея дали дизеловото гориво им е качествено или по добре да заредя в някоя от големите бензиностанции. За съжаление нямам представа за качеството на горивата там. Просто наскоро ми се случи да отида до Калотина, но не съм излизал, само до митницата ходих и видях бензиностанцията. Тогава малко се обърках на "детелина"-та и ако взема да ти обяснявам как се стига откъм Сърбия, ще те объркам сигурно повече. Edited July 30, 2006 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Хоп и аз са намъквам при zlobil-a с въпроса за златото .Някой може ли да даде повече "инфо" за тфа злато-крадено ли е,боядисана тенекия ли е или е просто много нисък карат Не, мангалите са си изобретили философски камък и си го правят сами... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Не, мангалите са си изобретили философски камък и си го правят сами... Ми тфа може да значи две неща-крадено е и е що годе качествено,боядисана тенекия.Айде едното отпадна остават още две .Що просто не дадеш отговор ако знаеш да не са разкарвам само до там пък и то мангала кат го питам той да не би да ми каже-Хаби златту ни и ич убву ба душа-ндей гу зима Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Добре ли виждам че някой се опитва да каже, че някъде се продава някакво ЗЛАТО за 14ст/гр ?!?!?!? Кажете го това място да си купя 10кг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Хоп и аз са намъквам при zlobil-a с въпроса за златото .Някой може ли да даде повече "инфо" за тфа злато-крадено ли е,боядисана тенекия ли е или е просто много нисък карат златото е хубаво преди време си взех синджир от там но незнам в момента какви са цените днеска сигурно ще отида да проверя Добре ли виждам че някой се опитва да каже, че някъде се продава някакво ЗЛАТО за 14ст/гр ?!?!?!? Кажете го това място да си купя 10кг и аз тъкмо се зарадвах ама човека явно се е бил объркал видял е изкупната цена , макар че като се замисла май и това не е видял както трябва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Какво се пие след много бира, за да спре да се върти главата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 много сън и ядене .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Какво се пие след много бира, за да спре да се върти главата? Още бира! Почвай да пиеш много течности (в никакъв случай газирано - сокове, айрян, вода). Пробвай се да хапнеш нещо (препоръчително шкембе чорба или чорба от свински крачета хахаха) и след това шаткаш два аналгина. Не ги пий на гладно! В момента си обезводнен тотално и ако ти се залепят за хранопровода с часове ще стоят там. Общо взето в момента основното е рехидратацията и едно добро нахранване (не преяждай - ефекта е обратен) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Бира и шкембе.. бира и шкембе... говоря за неделя сутринта! Бира и шкембе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Абе да ви питам един въпрос,който чух наскоро по едно предаване.Какво ще стане ако караме кола със скоростта на светлината и пуснем фаровете? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 според мен, фаровете ще са жълти, но няма да излъчват светлина, защото щом ние се движим със скоростта на светлината, светлината, излъчена от фаровете не може да ни изпревари и да свети пред нас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 А според мен няма да светят, защото ще са се стопили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 А според мен ще светят, но няма да осветяват... Защото скоростта като е еднаква няма наваксване... Пък и 300000м/с не са малка скорост.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Ми тоя въпрос е доста хипотетичен,щото за момента може да се провери само на самолет доколкото знам .zlobil-кфо стана ходи ли да проверяваш на руския пазар кфи са цените на златото? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 А? Аз ли разбрах погрешно, или намекна, че има самолет, който се движи със скоростта на светлината Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 кви фарове кви коли бе при тая скорост материята ще да е под формата на елементарни частици Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 (edited) Някой знае ли къде се намира магазин Мухоморка в капана?По-точният въпрос е някой може ли да ми обясни? Преди време го бях видяла ама и на идея си нямам къде се намира?!... edit:Всъщност...като се замисля, може и да не се казва Мухоморка ...просто го пишеше на(оттук излиза и втория ми въпрос...) преградата на магазина* ... (много малоумен въпрос, ама... )А как се казват тия решетки, които ги спускат на магазините като не работят? Edited July 30, 2006 by gerry^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 (edited) Ми тоя въпрос е доста хипотетичен,щото за момента може да се провери само на самолет доколкото знам .zlobil-кфо стана ходи ли да проверяваш на руския пазар кфи са цените на златото? ходих , цената е от 28-30лв но нямаше нищо интересно но не е на руския пазар а на циганския в изгрев.... Edited July 30, 2006 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 кви фарове кви коли бе при тая скорост материята ще да е под формата на елементарни частици Ма то и аз така казах, ама никой не обръща внимание Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts