Antares Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 Тия ги мразя повече от баджовете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 Преди това кво е пишело ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 'Селянин', к'во друго...той сам си го каза другаде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 не друго е било сигурно "супорт" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 Съпорт беше, да. Меринджей трудно. Много хляб има до тогава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Трябва да си призная, че имам до себе си най-прекрасния човек на света! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 От това по-убаво нема!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 :love :love :love :love :love :love Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 (edited) Не са летни, всесезонни са. Най-важното обаче е, че имат изключително добро поведение на вода, а за мен това е от първостепенно значение. Винаги като видя някой да пише/казва всесезонни се сещам какво ми каза един гумаджия: всесезонни гуми е като да има балтон за през лятото. Трябва да си призная, че имам до себе си най-прекрасния човек на света! Или нямаш деца, или нямаш кредит, или сте от скоро, или просто не излизаш много много Edited October 13, 2015 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Винаги като видя някой да пише/казва всесезонни се сещам какво ми каза един гумаджия: всесезонни гуми е като да има балтон за през лятото. Е нали и гумаджиите трябва да печелят, какво очакваш да ти каже? Освен това сигурно не е чувал, че има и сезони по някои краища на света, които нямат нищо общо с българските. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Даам, и аз съм на мнение, че за нашия климат и в големите градове не са ни нужни изцяло зимни гумни. Смесите във всесезонната ще ни пасне идеално. Друг е момента, че някой компании, изписват едни и съши гуми като Зимни и всесезонни, в зависимост от пазара им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Е нали и гумаджиите трябва да печелят, какво очакваш да ти каже? Освен това сигурно не е чувал, че има и сезони по някои краища на света, които нямат нищо общо с българските. Така е, но този вид гуми се продават не само във вашите краища Няма как някой да ме убеди, че една гума може да се държи еднакво добре на +50 и на -20 градуса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Преди малко си подписах новият договор за работа в Прага като Senior Linux Engineer Изглежда, че ще ставам столичанин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Честито. Тъкмо купи апартманет и... Прага ми изглежда много красив град. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 апартманет апартманет апартманет апартманет апартманет :moon: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Честито. Тъкмо купи апартманет и... Прага ми изглежда много красив град. Не беше планувано, но си струва Красив град е, но и голям което е предпоставка за повече задръствания, но какво да се прави. А за апартамента, ще трябва един и в Прага Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Зимай, зимай!!! Да си жив и здрав! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 :moon: Имам си работа бе, да не съм някъв бездействащ. В интерес на истината, видях с периферния поглед, че нещо не е наред визуално в тая дума, но нямах време да я препрочитам и направо смених таб-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Прави мамо хубав м%§ет, да ти купят голям апартманет! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Хубав град е Прага. Интересното е, че не забелязах големи задръствания. Не и в мащаба, на който съм свикнал в нашата прекрасна столица Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Преди малко си подписах новият договор за работа в Прага като Senior Linux Engineer Изглежда, че ще ставам столичанин Може ли някакво бегло сравнение на заплата спрямо София за същата длъжност (говорим за сравнително добра софийска фирма)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 :moon: OMFG, сега схванах какво е написал woox–а :D Може ли някакво бегло сравнение на заплата спрямо София за същата длъжност (говорим за сравнително добра софийска фирма)? В цифри, тези на които ще им се явявам senior идват на около 2000 евро чисто до колкото знам. Моята е приятно по-висока. Не са невероятно високи заплати в сравнение с българските, според мен ако човек се постарае е реално да вземе такива пари и в София в IT. Но лично аз не бих избрал да живея там поради много фактори. Дори най-елементарното, но това е второ място на което отивам след като рекруитърите им са ме намерили самички в linkedin, без да се занимавам да търся и кандидатствам аз. Може да е дребничко и нормално, но лично мен си ме радва Зимай, зимай!!! Да си жив и здрав! Мерси мерси ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 (edited) Успех! Аз също не мога да се отърва от Linked-in-a - явно тук е голям глад за админи и постоянно искат да се свързват с мен разни рекрютъри... Edited October 14, 2015 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 .... :moon: Е хайде сега. Това си е една добра причина да се ходи дори в чалга клуб даже Имам си работа бе, да не съм някъв бездействащ. В интерес на истината, видях с периферния поглед, че нещо не е наред визуално в тая дума, но нямах време да я препрочитам и направо смених таб-а. Не че нещо, ама човек като има работа не рови форумите. То не че и аз не го правя като изчаткам, ама не е причина да се оправдаваш с това Не сме и на състезание по правопис де... Успех! Аз също не мога да се отърва от Linked-in-a - явно тук е голям глад за админи и постоянно искат да се свързват с мен разни рекрютъри... Това така и не му разбрах идеята и грам не го ползвам. Някак неприятно ми е, а и без това си имам достатъчно работа, че да се занимавам със спамери Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Нещо като jobs.bg, но на глобално ниво. Имаш си профил и вътре попълваш какво можеш да правиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts