host Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Да ти кажа не се вижда освен големината на офиса и х6цата много друго И не се набутвай с х6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Е то това за просторния офис де, щото тук стандартит са доста по-различни за средностатистическия индивид. Иначе Х6 нямам намерение да взимам, тук такива се карат само от китайци, а моите очи още не са се дръпнали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 (edited) Хиляди благодарности на host за огромното търпение и многото съвети: bmw e46, 328i Edited April 3, 2015 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Ми честито,а какво стана с другата ви кола ? Леки и безавариини километри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 (edited) Айде, честито. Само километри без ядове пожелавам и разбира се разумни действия, че жаждата за скорост е голям дявол. Ще помагаме с каквото може, ако имаш нужда питай. Edited April 3, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Честито и безаварийно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лъчо Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Честита да ти е новата количка и само да те радва, без да създава проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 (edited) Хиляди благодарности на host за огромното търпение и многото съвети: bmw e46, 328i Честито и безаварийно каране Не е ли много лакома или си и сложил газ Edited April 3, 2015 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 (edited) Хиляди благодарности на host за огромното търпение и многото съвети: bmw e46, 328i Честито. Само масло и бензин да слагаш. Edited April 3, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Честито. Да ви служи вярно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Разликата между 320 и 328 като разход е толкова малка, че не си струва... Така или иначе ще я карам основно извънградско. И си е вече с газова инжекция.@kotora, другата кола, като я постегна отива в mobile-то... Благодаря за пожеланията! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Хиляди благодарности на host за огромното търпение и многото съвети: bmw e46, 328i Честито и безаварийно каране Не е ли много лакома или си и сложил газ 11-19 градско, 7-12 извън.... Зависи кой е карача. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 (edited) Я дайте малко отзиви, че си продадох вчера колата и се оглеждам за някакво комби...карах за малко едно 330xd и ми се стори доста тясно вътре... Edited April 3, 2015 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Avensis 1.8 бенз - мотор с верига, и е супер широко вътре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 11-19 градско, 7-12 извън.... Зависи кой е карача. Не послушах аз навремето по-умни хора от мен, като ми казваха да си сложа газ на печката и така я търкалях 6 години - 10-11 градско бензин. В момента новата ми кола е на дизелче и с нормално каране 50-60 км у градо одеве компютъра показваше 3/100 средно. Родих се с тази кола. Скорпионски - честито Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 (edited) Така си е. Дадена вещ ако не дава това което се търси , само дразни. Или поне трябва да има някакво качество което да я прави адски изгодна. ______________________Възтанових си една 3.0 флашка която 2г седя в офиса... мързела е велико нещо ... Edited April 3, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Честита баварка, вече и ти си джигит @НЕМО тройката си е тясна, особено отзад, нормално е да ти се види такава, а4 е същата работа, Ц класата е маалко по-добре но общо взето същата история. Сотбисе къв е тоя разход 3/100 да не си взел скутер ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Хиляди благодарности на host за огромното търпение и многото съвети: bmw e46, 328i Честито Пешо ! Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследващата го полицейска кола с включена лампа. Шофьорът си казал: “Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне” и ускорил още повече. След няколко минути преследване обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал: - Добре. Днес имах тежък ден, края на смяната ми е. Освен това е петък, 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове. Ако ми дадеш добро обяснение за превишена скорост, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш. Шофьорът помислил и казал: – Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне. Полицаят казал: – Приятна събота и неделя! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 bmw e46, 328i Честито! Със здраве да си я караш и да навъртиш много безаварийни километри! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Сотбисе къв е тоя разход 3/100 да не си взел скутер ? Сузуки SX4 2008-ма - 3/100 беше средния моментен разход. Иначе за града с натискане + нормално каране ми идва към 6,5 - 7/100. В момента на борд компютъра показва среден 5.2 до тук, но откакто я взех преди ~2 месеца имам навъртяни и 3к километра извънградско. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 @НЕМО тройката си е тясна, особено отзад, нормално е да ти се види такава, а4 е същата работа...Мдааа не стават днес гледах една 3-ка комби.Трябва ми ван да си извозвам домочадието Че като се почне багажи,колелета.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Еми ако изпадне FR-V взимай Нали такова търсеше ? Евентуално steam,но те пък май са още по-редки Ако не нещо друго Sharan примерно ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 (edited) Еми ако изпадне FR-V взимай Нали такова търсеше ? Евентуално steam,но те пък май са още по-редки Ако не нещо друго Sharan примерно ? FR-V е като бяла лястовица...харесва ми но не мога да намеря читав дизел на под 300к км.Steam като се замисля не съм виждал изобщо на живо май.Утре ще гледам един C-max... Edited April 3, 2015 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 C-Max изобщо не е лош. Точно каквото ти трябва от един ван, а е и с дизели на Пежо. 1.6 и 2.0 са точно HDI-тата, та не са лоши. Препоръчвам ти 2.0 щото 1.6 идва малко слабичък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Плюс че 1.6 е кенеф като цяло. Тоя двигател е проектиран за 2.0 и нагоре. Другите извращения са изнасилени допълнително в завода. 2.0 е всъщност и най-добрия варинат на HDI серията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts