Jump to content
BulForum.com

Лъчо

Members
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

About Лъчо

 • Rank
  Член
 1. Наскоро имаше статия за някакъв бразилски хакер, че успял да пробие 4ката. Дано да действат по-бързо и скоро да видим CFW за нея, че много хубави игри пуснаха, а не може да им смогне човек да си ги купува всичките. Ето я статията: PS4 “Jailbreak” Brazilian method: how to dump the PS4 NOR http://wololo.net/2015/07/15/ps4-jailbreak-brazilian-method-how-to-dump-the-ps4-nor-video/
 2. Изглежда интересна.
 3. Мисля, че е направил точния избор.
 4. Много екшън и нереални каскади (поне предишната част, а като гледам и тази), добра игра е според мен.
 5. Жега е! Рибар дреме над плувката на въдицата. Водата се размърдва и се подава крокодил. - Как е? Кълве ли! - пита крокодила. - Хич. - Що не влезеш да се окъпеш?
 6. Много прекалиха, дано компетентните органи се вземат в ръце и да накажат виновните.
 7. Този има зашеметяващ авто парк.
 8. Ще го оправят и ps4, но поне след година, точно какъвто беше сценария и с 3ката. Относно Окулуса, наистина ще ми трябва сериозен компютър, какъвто нямам за сега, а и инвестицията в окулус+ново pc ще ми дойде множко и май ще трябва да се задоволя с Морфеуса, понеже имам ps4. Дано само Сони не му сложат някаква невероятна цена, което си е типично в техен стил, само като погледне човек колко струват аксесоарите им за Playstation и му става ясно. Също трябва да видим дали ще са съвместими и повечето игри. Да не се окаже, че ще има само 5-10 за PS, тогава въобще да не се занимавам с него.
 9. exabyte, кога ще има финална версия на някоя от VR-ите, че аз също съм голям мераклия . Също дали знаеш, доколко ще са съвместими с различните платформи PC/PS.
 10. - Жените са, като буквите в азбуката - има гласни, има и съгласни. Но последните са възмутително малко!
 11. Страхотна новина, това ще се играе със сигурност.
 12. Тази наистина е много, много зле.
×
×
 • Create New...