Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Точно така правиш, аз също открих хладилника празен, има една супа и мляко, ще ям попара вероятно.

Лек ден от мен, аз ще лягам.

После ме чакат неща за оправяне.

:werewolf:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  pazu said:
Аз се чудя как да се оттърва от говоренето , ти за микрофонче ми разправяш .. по принцип си драскаме , ама като ми/и спре нета и идва ред на телефона :lol:

Един приятел успя дори да поспи по време на един разговор. Не говореше с приятелката си. Просто позната беше. В един момент не издържа да казва "да" и го унесло. Събуди се след няколко часа и от отсрещната страна все още му говореха и просто си продължи разговора :lol:.

INCINERATOR said:
https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=74926&st=20

Тия са ги разпознали... сега ги даваха по новините.

xXx said:
Дай малко инфо кфо казаха?Че аз късно видях и не пуснах на време

РАЗВРЪЗКАТА

П.П. Щях да го сложа в съответната тема, но гледам, че е заключена :huh:

Curunir said:
Специално за Мирката:

http://epinikion.com/jeremy-soule-oblivion-theme-music.html

Много готин ремикс с жици.

Мда. Добре се е получило.

netrootbg said:
Един приятел успя дори да поспи по време на един разговор. Не говореше с приятелката си. Просто позната беше. В един момент не издържа да казва "да" и го унесло. Събуди се след няколко часа и от отсрещната страна все още му говореха и просто си продължи разговора :lol:.

:rofl: :lol:

DON_CHEFO said:
Тони Стораро - Уникат.....бушмилс - последни капки и мезенце.....от рано се подкарах :lol:

Ееееххх идилия :D Няма страшно аз ша наваксам тая вечер за предните 2 седмици ;) :tongue

Как ти се пуши толкова? Нямаш ли някакви притистискания? Как не ти се става от PC-то? Нямаш ли притистискания? Станал си кат КИТ. Притистискания?

Знаех, че ще последва най-евтината и глупава аналогия евър. Отказвам се от разговора, ако никой не иска да го вземе насериозно, няма смисъл.

Curunir said:
Добре бе, момчета, как ви се пие по толкова и толкова често? Някакви притеснения нямате ли от това?

az ne se nalivam ;). пийвам колкото ми е сладко...(това не е повече от 250 грама) ;) :rolleyes:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...