Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Айде ся оплаквам се... Оф, Ице, Ице чадо заблудено, толкова много си се вглъбил във борбата с мелниците, опа, идиотите, че сам си станал такъв. Бих ти обяснил и по-подробно какво искам да кажа, но смятам да го оставя на умната ти главица да се поблъска ;]

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

@Hyperинтелигентния Ристю:

p8100014jd7.th.jpg

Поради това, че пишеш само едно и също у форома, и се мислЕш за оригинал, ще те оставя да умреш девствен. И btw... Пази се... Ние, гей обществото дебнем... И тлъстото ти дупенце ще ми принадлежи...

Antares said:
П.П.П. Чудя се каква ли лавина от змии и гущери ще предизвика този ми пост. Дано не отстъпва по забавност от досегашните. Изглежда, че се издигнах по-високо и от Ицо в личната класация на Леля.

Ваньо, изместиха те :) Вече имам друг домашен форумен любимец.

Усещам печална жал, дори ревност, може би. :D

п.с.Между другото никоя жена не заслужава такова отношение. Нещо си се бъгнал форомно...за едно споменаване на някакъв си модератор орева форома, деба :laughing:

Аз на такива "хитри" нареждачи им отговарям с един пост или на пм пиша , че изобщо не ме интересува , колко интелект има в мен (за да съм се овличал по такива работи) според другите хора и не може да ме засегне с нищо , а не знам вие какво се занимавате , даже се впрягате ужасно много , защото някой се прави на остроумен ... айде като сте големи хора го покажете за да не ми разваляте нощта сега .

Аз съм бил откачен , мисля само за върколаци , признавам си ликантроп съм и не ме интересува , а да гледам как се държите като малки деца и после да викате колко сте големи ме дразни много .

Сега може ли да покажете възрастната си част от разума , за да ми покажете грешката , която допускам с този отговор в темата или ще се засягате от него , защото сте много извън темата и това не е хубаво нещо .

п.п. В момента ми е смешно и чакам да видя кой от миналите няколко страници ще ми отговори свястно тук .

:)

Стенли, много се лъжеш. Това, което правим аз, Ицо, Скорпиона, Тийф, Мобо и тн, го правим тук, защото има хора, които се връзват. А когато стане м/у нас - то всеки гледа да каже по - върховна глупост! За доказателсво на това мое мнение, ще е ако Ицо ме куотне и тръгне да ми отговаря. Тогава би бил откровено тъп. Но ако не е така, значи го прави само за шоу, като всички нас.

Тука почнало да става интересно.. иначе ДайТоник, наистина беше спонемала Раптор , когато се оплакваше как някакъв италиански господин ти бил паркирал на мястото..

Правя го това , защото искам да видя разумен отговор на някакъв въпрос , браво , получих такъв от теб .

Не ми е приятно да чета постоянно простотии и се зачудих дали не сте привикнали , затова .

Смешно е и обаче не е приятно , не видях нито един смислен пост в последните страници ... лиготията си има граници все пак .

п.п. Иначе форума ще стане на един чат и то голям .

:)

Psihara^^ said:
Стенли, много се лъжеш. Това, което правим аз, Ицо, Скорпиона, Тийф, Мобо и тн, го правим тук, защото има хора, които се връзват. А когато стане м/у нас - то всеки гледа да каже по - върховна глупост! За доказателсво на това мое мнение, ще е ако Ицо ме куотне и тръгне да ми отговаря. Тогава би бил откровено тъп. Но ако не е така, значи го прави само за шоу, като всички нас.

Няква психоанализа вкарва, беее :laughing:

И ме причислява към няква си групичка :laughing:

Някъв идиот се опитва да се изкара като сценарист на всичко това и успокоява публиката, че не било това, което изглеждало...ще се пръсна :laughing:

ФОРОМА ВЛАДЕЕ!!!

Ами ако останат ЧЛЕНОВЕ, които да пишат :)

Аз предупредих и преди ,че таквиз нападки водят до намаляване в редиците ,ама нейсе B)

Psihara^^ said:
Стенли, много се лъжеш. Това, което правим аз, Ицо, Скорпиона, Тийф, Мобо и тн, ....

Чшт! Тихо бе! Ааааа, маскара!

Ицо, уважението се печели. Отношението също. И въобще, к'во е т'ва Канторово отговаряне на постове - всеки следващ твой пост отговаря на по-старо мое мнение. Накрая ще се върнеш към 2004-та година и темата за правописа... На нея да ми опонираш :]

letalis said:
Ами ако останат ЧЛЕНОВЕ, които да пишат :)

Аз предупредих и преди ,че таквиз нападки водят до намаляване в редиците ,ама нейсе B)

Докато има кой да се заяжда винаги ще има и хора да отвръщат , споко..

XpucTyyy said:
Няква психоанализа вкарва, беее :laughing:

И ме причислява към няква си групичка :laughing:

Някъв идиот се опитва да се изкара като сценарист на всичко това и успокоява публиката, че не било това, което изглеждало...ще се пръсна :laughing:

ФОРОМА ВЛАДЕЕ!!!

Което доказва, че си откровено тъп. Поне в момента не се излагаш само пред мен, а пред целия форум. Много съм доволен. Жалкото е, че не го осъзнаваш. От тук нататък, каквото и да напишеш си остава само за теб, защото си забравих книжката със заучените обиди вкъщи и не знам как да ти отговоря, а твоята е при теб... Някак не е честно.

Не бе, видях го по-късно....то на предишната страница долу някъде забито :D

Иначе да, ДаТониК много е съгрешила, спомена името на цял модератор. Не ми се ще да мисля ако някоя дама ти каже нещо по-обидно....сигурно ще я застреляш. Стегни си малко форомния задник...

Гледай да не ти избара от първите постове , тогава ще нарежда на тях и не може да го спреш с нищо после .

:lol:

Psihara^^ said:
Което доказва, че си откровено тъп. Поне в момента не се излагаш само пред мен, а пред целия форум. Много съм доволен. Жалкото е, че не го осъзнаваш. От тук нататък, каквото и да напишеш си остава само за теб, защото си забравих книжката със заучените обиди вкъщи и не знам как да ти отговоря, а твоята е при теб... Някак не е честно.

Слагай си шапката тип "изкормена плюшена играчка", сложи си и пижамката на трите прсенца и лягай спокойно да спиш. Разбрахме мнението ти за мен, не е нужно да го повтаряш милион пъти, няма стане по-истина :D

П.с. Пък аз ще си отговарям, щот ме тресат фором-комплекси от малкия брой постове :laughing:

BlackGuardian said:
Защо DaToNik винаги почерня "дератор" в модератор? :huh:

Майтап бе, Уили! Има много общо със сърбежа по ръцете :bgrin:

Antares said:
О, профила ми става все по-богат и все по-интересен. Вече знам, че света се върти около мен, разбирам, че някой е отделил огромен времеви ресурс, за да ми изчете всичките мнения до 2003-та година назад, че и статистика относно тях. Баси далаверата - само да пропуснеш възможност да изразиш огромната си симпатия и уважение към Леля и вече профила ти набъбва ;]

А, да и троша огледалото с външния си вид. Това вече ме разби. Скоро време очаквам ирис-диагностика ;]

Лельо, бих се радвал, ако подплътиш празнословието си с цитати. Не държа на всичките 3000, може и 6-700 :]

П.П. Също така да вметна, че се пише прИвилегия. Знам, че първи клас вече доста назад в необозримото минало, но все пак...

Пише, профила ти си остава и ще си остане все така скучноват и празен. Не държа да забелязваш особата ми - тя е далеч по-щастлива, когато не знае за теб, а времето ми е прекалено малко и ценно, за да се ровя в архивите и да търся тъпословията ти. А и не е нужно - те са във всяка тема и под всеки пост. О, когато аргументи няма, се захващай с дреболии като правопис, давай - аз не съм си и мислила, че съм безгрешна, за разлика от теб!

Tomahawx said:
Тука почнало да става интересно.. иначе ДайТоник, наистина беше спонемала Раптор , когато се оплакваше как някакъв италиански господин ти бил паркирал на мястото..

Помощ от публиката не е опция в този панаир... :lol:

XpucTyyy said:
Иначе да, ДаТониК много е съгрешила, спомена името на цял модератор. Не ми се ще да мисля ако някоя дама ти каже нещо по-обидно....сигурно ще я застреляш. Стегни си малко форомния задник...

Никъде не съм споменавала имена на модератори, дали ще ми е простено ;) :D ?

DaToNik said:
Помощ от публиката не е опция в този панаир... :lol:

То ако работата ми беше да оказвам помощ първо при теб трябваше да се спра..

Curunir said:
Моля ви, спрете да цитирате Христу, разваляте ми целия рахат от игнора :(

На мен пък ми е кеф да му чета постовете на момчето :lol:

а и като не го цитираш,няма как да се разбере на какво се опонира...а ти що не вземеш да махнеш глупавия игнор и да се позабавляваш малко ;)

sasho_1989 said:
На мен пък ми е кеф да му чета постовете на момчето :lol:

а и като не го цитираш,няма как да се разбере на какво се опонира...а ти що не вземеш да махнеш глупавия игнор и да се позабавляваш малко ;)

Защото не пише нищо забавно?

Ам кво ти пречи на теб , че си е дал мнението..?

Убихте ми мерака да пиша... То тва мерене на интернет пишки омръзва... Кой е по-по geek, кой ще цитира повече пъти другия и кой ще затапи първи другия с "не си ми на нивото, а у, не ми пука какво ти е мнението, и все пак в името на спора ще те цитирам и ще ти опонирам".

Отивам да си ева мутката пайна, нямам повече работа тук :/.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...