Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Вероятно за последен път пиша, ползвайки Виваком модемчето... Как ще се накефя като ги разкарам...

А междувременно брат'чедите бутнали прасе... И са купили явно караоке кит от Лидл... Нощта е интересна... Което е по-интересно, в Пловдив вече пак е лято, а тук на село има сняг... Новата българска зимна идилия - седмица с 3 пръста сняг и студ, ореваване на орталъка, след което може да се очаква още една такава седмица в близките няма и 50 дни и слагаме късите ръкави...  :grin:

On 1/9/2016 at 9:28 PM, host said:

Само си закъснял? Нямахме ли един пилот доста късно каращ в GT сериите с Порше, а после с Ферари?

@Midex ... нямаше ли да ми пишеш лично за оная подложка?

Пламен Кралев май беше. Ако правилно помня той си беше и спонсор... Добрите пилоти ги спонсорират. Щото и Малдонадо е пилот ама ако няма петролните пари зад гърба си и охрана на писта за блъскащи колички няма д бъде.
  On 1/9/2016 at 10:10 PM, RaptoR said:

Вероятно за последен път пиша, ползвайки Виваком модемчето... Как ще се накефя като ги разкарам...

А междувременно брат'чедите бутнали прасе... И са купили явно караоке кит от Лидл... Нощта е интересна... Което е по-интересно, в Пловдив вече пак е лято, а тук на село има сняг... Новата българска зимна идилия - седмица с 3 пръста сняг и студ, ореваване на орталъка, след което може да се очаква още една такава седмица в близките няма и 50 дни и слагаме късите ръкави... :grin:

Аз не махам късия ръкав. Хич не трябваше да взимам дрехи с дълъг ръкав.

On 1/9/2016 at 11:39 PM, DON_CHEFO said:

Аз не махам късия ръкав. Хич не трябваше да взимам дрехи с дълъг ръкав.

Туй ся да го чете оня дето ходи с жилетка през лятото...  :laughing:

Не бъди толкова жесток - прати ги на някое по-топло място, напр. при белите мечки...нали наскоро разправяха, че нещо им било топло. :lol:

Една от новогодишните ми "резолюции" вече пропадна с гръм и трясък. От петък си клатя краката, а уж повече нямаше да оставям работата за последния момент. По-голямо говедо съм Белчо и Сивушка, взети заедно.

On 1/11/2016 at 1:27 AM, PSYCHOSIS said:

Една от новогодишните ми "резолюции" вече пропадна с гръм и трясък. От петък си клатя краката, а уж повече нямаше да оставям работата за последния момент. По-голямо говедо съм Белчо и Сивушка, взети заедно.

Мани...и аз както съм го подкарал в последно време, направо ми идва да се застрелям. Докато се огледам и....денят свършил, а аз нищо не съм свършил ; в момента най-голямото ми желание е денят да е  поне 36 часа...или още по-добре - някъде към 2-3 денонощия, щото имам чувството, че и 36 часа няма да ми стигнат. :unhappy:

П.П. Всъщност даже не съм убеден и за денонощията де, ама не е зле поне да мога да го опитам първо, преди да съм си пожелал седмичен ден. :P

форОма отдавна е в летаргия , нищо ново под слънцето

място където да ми изправят читаво джанта? джантата е малка 15-ка , не е помляна тотално, но не искам някои да ми се упражнява на джанатата... доколкото знам тук са ок

On 1/11/2016 at 11:49 AM, AssassiN said:

Форумът взе да пада повече от националния по футбол...

Нямаме контрол над техниката - само Вено има. 

On 1/11/2016 at 1:02 PM, magdanoz4o said:

Абре, Виден, кой модел ти бяха Адаксите?

Не знам - най-големите. Не съм гледал модела. По 2000 вата са всеки...

On 1/11/2016 at 2:56 PM, djadomraz said:

Яж кисело зеле... пий зелева чорба... гледай после сеир как не можеш да излезеш от кенефа. Пусто така ми се услади с една ракия...

Няма лошо - прочистване, даже бих казал очистване....  :grin:

Сега си готов за Кьолн!  :laughing:

On 1/11/2016 at 2:55 PM, host said:

място където да ми изправят читаво джанта? джантата е малка 15-ка , не е помляна тотално, но не искам някои да ми се упражнява на джанатата... доколкото знам тук са ок

Моята я изправиха в онзи стенд срещу ВСИ. Алуминиева 17". 15 или 25 лева мисля, че ми взеха. С качването/свалянето на гумата и баланса. Не ги правят на място. Карат ги някъде на изправяне.

On 1/11/2016 at 4:15 PM, magdanoz4o said:

Аххаахахх...

Добре, ще представлява ли проблем да погледнеш модела и да дадеш отзиви. Вече ги ползваш над месец, ако не се лъжа.

Какъв месец? Цяла година ги ползваха наемателите и са бетон. Фактически един цял сезон от пролетта досега. 

==========================

Коста - джанти изправят в ЕУРОКАТЕНА. Толкова е - 15 лева. Изправят и алуминиеви. Никой не се упражнява, имат специални преси. 

идеално и на баща ми колата там я карах за изправяне ама ми е малко далеч.. но ще мина утре сутрин, хем и стенд на предницата да мина

Turn off this option! GT-I9505 Turn off this option!

Йееее...то било много яко да се работи на таблет с мишка бе! :thumbsup:  Днес ми дойде един OTG адаптер, включих го заедно с мишката ми дето е със 7 бутона и на момента всичко тръгна от раз...на всичкото отгоре се отчита всичко - всеки един от бутоните, скрола, че даже и бутона за смяната на различни резолюции бачка като в Windows  и всичко това без да има нужда от някакво разпознаване, а веднага, още в момента на включването. Доволен съм. :D

On 1/11/2016 at 2:55 PM, host said:

https://goo.gl/maps/JfAxAq5eT742

Този ти препоръчвам. Работи самият собственик. Изключително кадърен и компетентен. Използвал съм го многократно и не е имало никога проблем до момента.

On 1/11/2016 at 8:21 PM, Midex said:

Йееее...то било много яко да се работи на таблет с мишка бе! :thumbsup:  Днес ми дойде един OTG адаптер, включих го заедно с мишката ми дето е със 7 бутона и на момента всичко тръгна от раз...на всичкото отгоре се отчита всичко - всеки един от бутоните, скрола, че даже и бутона за смяната на различни резолюции бачка като в Windows  и всичко това без да има нужда от някакво разпознаване, а веднага, още в момента на включването. Доволен съм. :D

Аз съм екзалтиран - току що заедно с мишката му включих и клавиатура...всичко работи от раз, все едно си бачкам на PC. Направо не мога да повярвам, че всичко е толкова просто и няма нужда нито от драйвери, нито създава каквито и да са проблеми...даже сега се чудя какво трето нещо да му включа заедно с мишката и клавиатурата, че да видя дали и то ще работи. Браво - не знам на Андроида ли се дължи или на Интелския процесор, ама ми е все едно щом таблетът ми практически може да работи като PC. :grin:

P.S. Вероятно на повечето от вас това им е ясно, но не ми се смейте, защото не мислех, че тоя номер (произволно навързани USB устройства) ще тръгне на някакъв андроидски таблет. ;)

В момента ти пиша от лаптоп Самсунг, на който е зареден пълноценен Андроид и си му работи всичко, без камерата ;) дори Wi-Fi  адаптера ми е с по-голяма чуствителност от колкото при Windows.

Забавни неща. 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...