Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Васе, говоря за точно тия 4-те щото са на рафта.

Така като гледам най-добре е петия, който също се вижда вдясно на рафта - AC1750 Dual band. Аз лично не бих взел нещо, което не е dual band, но пък от самата марка TP-Link нямам никакви впечатления. Откакто ползвам Asus, не смятам да рискувам с нищо друго.

Всеки нормален мъж и голяма част от жените

Тази терминаторка ще му стопи лагерите на Гришо, не само защото го прави нарочно, за да натрие носа на онзи шмульо.

Чакайте да ви прекъсна с един въпрос. Наистина ли Гришо е взел леля Никол? :) Някаква снимка обикаля нета...

Галче, точно обратното е станало - хищната баракуда го е забърсала Гришо, виж обяснението по-горе. :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Така като гледам най-добре е петия, който също се вижда вдясно на рафта - AC1750 Dual band. 

Той е само около близо 300 лева. Аре молим...  :laughing:

Мхъ... Бих я поплющял малко, ама ако сипе две ракийки, нареже неква засукана салатка.... и... ако ми се помоли.

А и една мусака не щеш ли да ти спретне, претенциозник такъв? :woot (видя ли ми атомната батерийка в темата с акумулаторите?  :lol: )

Мен не ме кефи!

Абе и аз това щях да кажа, ама го поомекотих малко, че някой може да си помисли, че съм фанал левия бряг. :effemine2:

Абе и аз това щях да кажа, ама го поомекотих малко, че някой може да си помисли, че съм фанал левия бряг. :effemine2:

Пичове ако има и други подобни на нея, свободни дето не ви кефят препращайте ми ги на мен, ще ви дам телефон, facebook, instagram :lol: Пък като намажа ще почерпя :lol: 

Ахъм, не може да има никакво друго обяснение равнодушието към кака ви Никол. Няма как да има просто. :lol:

Ахъм, не може да има никакво друго обяснение равнодушието към кака ви Никол. Няма как да има просто. :lol:

Момчиле, брат, това вече е не просто дефиниция, а диагноза престарял... Престарял птеромисир...  :laughing:

Получават ако са инвалиди, не ако са пенсионери. Опитай се някой път да минеш ТЕЛК. 

Добре де, изказах се грешно. Затова написах и "повечето". Защото повечето пенсионери могат да получат някаква степен на инвалидност. Надявам се да не ми се налага на мен лично да минавам ТЕЛК.

Никсън, да си продължим телефонния разговор... Ето ги 4-те потенциални пациента:

Черния горе в дясно. Тия в ляво просто ги забравяш.

Момчиле, брат, това вече е не просто дефиниция, а диагноза престарял...

Не позна - Сотбиса също не го кефи. Всъщност това е: 'честно изказване на мнение, основано на натрупан жизнен опит и изграден естетически вкус, съчетано с приказката за киселото грозде' - един вид, щото знаем, че така и така няма да ни се пусне, поне да й кажем, че не ни кефи. :laughing1:

Останалите също може да давате идеи и експертни мнения. Става въпрос за четириетажна къща, добре е да лови навсякъде. Ще се ситуира на третия етаж. Днес Куулбокс докараха кутийката.  

Те ти рутер.

Добре де, изказах се грешно. Затова написах и "повечето". 

Доста грешно и хич не са повечето, слава богу. Ти още малко ще изкараш всеки пенсионер инвалид... Не че сме далеч от такава реалност де, както е тръгнало...

Те ти рутер.

Можеш ли ми го достави утре с фРактура? 

Момчета, не ме разбирайте погрешно. Никол винаги много ме е кефила, просто спрямо годините на Гришо, по мое мнение, си е леля. Каките са горе-долу до 6-7-8 години. Те май имат разлика към 13 години някъде. Иначе какво тяло има... Но както някой спомена, ще му стопи лагерите, тя може би е по-стегната и тренирана от него.

Видене, Ангел е прав за рутера. Има USB да си слагаш и достъпваш разни неща по вифи или пък принтер да вържеш там; има 5ГХц мрежа, ако решиш да стриймваш, а околното пространство е твърде запълнено на 2,4ГХц. Освен това винаги може да добавиш някой евтин повторител, ако евентуално някъде покритието не те задоволява. С други думи от изброените само тоя рутер има ресурс за доразвиване на мрежата.

Но както някой спомена, ще му стопи лагерите, тя може би е по-стегната и тренирана от него.

Ще му стопи лагерите в преносния смисъл, не физически разбира се (макар и това да не се знае). Кака му Никол ще го разнесе като брашнян чувал наляво и надясно, пък като реши, че вече си е изиграл ролята, ще го изхвръли като мръсно коте, ама нека се учи момчето де, лошо няма. Пък и каквото и да е, така или иначе милиони мъже по света си мечтаят да бъдат унижени и зарязани от тази какичка, пък нека да им е лошо след това.  :lol:

Не позна - Сотбиса също не го кефи. Всъщност това е: 'честно изказване на мнение, основано на натрупан жизнен опит и изграден естетически вкус, съчетано с приказката за киселото грозде' - един вид, щото знаем, че така и така няма да ни се пусне, поне да й кажем, че не ни кефи. :laughing1:

Не сте прави и двамата. Такова чудо на природата не се подминава. Дори и да става въпрос за двойничка и да се казва Гугутка Тъпогъзева. :lol:

Доста грешно и хич не са повечето, слава богу. Ти още малко ще изкараш всеки пенсионер инвалид... Не че сме далеч от такава реалност де, както е тръгнало...

Можеш ли ми го достави утре с фРактура? 

Тоя рутер в ВГЗ... имам си го в нас. Сори ако някой не му харесва мнението ми. А тва за фрактурата и донасянето ... чичо Видене... тва е нещо обичайно нз що питаш дори. Дето се казва 90% от фирмите в Плд ще ти го докарат и пуснат фактура.

Видене, Ангел е прав за рутера. Има USB да си слагаш и достъпваш разни неща по вифи или пък принтер да вържеш там; има 5ГХц мрежа, ако решиш да стриймваш, а околното пространство е твърде запълнено на 2,4ГХц. Освен това винаги може да добавиш някой евтин повторител, ако евентуално някъде покритието не те задоволява. С други думи от изброените само тоя рутер има ресурс за доразвиване на мрежата.

Имаш предвид черния, нали?

Тоя рутер в ВГЗ... имам си го в нас. Сори ако някой не му харесва мнението ми. А тва за фрактурата и донасянето ... чичо Видене... тва е нещо обичайно нз що питаш дори. Дето се казва 90% от фирмите в Плд ще ти го докарат и пуснат фактура.

Кои са тия фирми по-точно?  :grin:

Два такива имам, никакви оплаквания, почти 2 години вече. Дет' се вика - не знам къде са. Рестартират се при спиране на тока. Единия пердаши покритие през улицата.

Мнението що да не ти го харесвам. Имаш мнение, споделяш го. Аз от моите съм супер доволен, затова ги препоръчвам. То колкото хора, толкова и мнения де, ама...

@Виден - щом го има на сайта, значи го имат налично. Фактура винаги ще ти издадат.

Технологично остарели са всичките без черния.

--------------------

Може да си ползвате вече Netflix и в България срещу 16-20-24лв на месец, в зависимост от плана.

Никой не честити на имениците днес (вчера), ей тъй, по принцип, както ще съм на погребение аз....

Да са живи и здрави Йорданчетата и производните

Сега пък комбинативно да са ни живи и здрави и Иванчетата!!!

Ангеле, тази баба беше от най-великите. От СТАРИТЕ баби, но не тия, дето ти пилят на главата, а дето разбират и приемат всичко. Тя дори не е моя баба, първа братовчедка на моята бе, но беше за мен повече баба от някои от моите, нали знаеш аз имам повече от обикновените хора.... Тя бе истинска СВЕТЛИНА.... На 88, дето ние посмърно не мойм ги докара, тя отлетя в отвъдното и се освободи от тялото, което я беше оковало последните 5 години. 

ЕДИТ : Благодаря ти

Заплатите им са пренебрежимо малко в сравнение с другите корупционни схеми, при които се източват милиарди

Бъркаш централно. Притежаването на личен автомобил не е изконно човешко право и никой не е длъжен да има такъв нито е задължително да се пътува с личен автомобил до София. Цената на билета за автобуса или влака е далече по-ниска.

Мнението ми за пенсиите и социалните помощи е доста крайно и радикално.

Ако хората бяха излезнали по улиците така, както при едно предно увеличение на бензина и се ревеше поне колкото за винетките можеше и да мине, да. Поне щеше да има много по-голям шанс, но Ганьо естествено не вижда по-далече от носа си.

Минималната заплата трябва да бъде премахната. Не трябва да има минимална заплата изобщо.

И това с тези 50% от населението... откъде я извади тази информация?

В много голяма грешка си. Не е задължително да имаш 3 бентлита и 10 Ферарита, но Лада може да имаш, която да ти кара арпаджика.

Най-накрая пътуването свърши. Така мразя да летя, че не е истина.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...