Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

супер заблуда пък е тва според мене :) аз и кола си купих, и преди тва друга потдържах, и се разцепвам от живот - барове/кръчми/кафета-мафета, и други работи си позволявам, и всичко това без бригади. Бачкам си кат пич без да си давам зор, бича си айляка и това е. И кинти има, и университет изкарах, само че лятото не се трепя като вол на няква поляна, ми си пия уискито на терасата вечер и си обикалям българията на разходки и почивки. Просто кой както си го направи е според мене :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

На кой му е хрумнала гениалната идея да слага гъст сос във високи шишета с тясно гърло? ДА ВИ ГО НАМАЖА НА МОЗЪЦИТЕ, ОХЛЮВИ НЕКЪПАНИ!

On 3/31/2012 at 6:00 PM, PSYCHOSIS said:

На кой му е хрумнала гениалната идея да слага гъст сос във високи шишета с тясно гърло? ДА ВИ ГО НАМАЖА НА МОЗЪЦИТЕ, ОХЛЮВИ НЕКЪПАНИ!

И по анусчетата,Боре, и по анусчетата.

100км шибаняци ми светиха с фаровете на дълги в очите. "Примигвам им" - не ебават..Егати нахалните хора...

п.п Чакам да дойдат да проверяват за регулацията на фаровете някогаш...Да им нахакат на "тарикатчетата" 100лв глоба у гъзо.

Ако са срещу теб - блещиш им се и ти. Ако са зад теб - чукваш периодично спирачката.

On 3/31/2012 at 8:13 PM, Grimjaur said:

Ако са срещу теб - блещиш им се и ти. Ако са зад теб - чукваш периодично спирачката.

Бе зад мен не е чак такъв проблем, но пред срещу мен ме ослепяват и просто карам по интуиция...

А и аз да пусна фаровете на дълги, не променя много ситуацията, освен взаимно да се ослепяваме...

Такава ни е културата на българите..или поне на немалка част...

Другото е-на разклон на главен път, с щрихивани линии ивица, знак-изпреварването забранено и непрекъсната

линия редовно някой смотаняк ми се изсилва да ме минава. А после ми карат изнервящо с 60-70 и ми се пречкат.

Или кът съм с малка кола, дай да се правят на големи мъже...

On 3/31/2012 at 6:00 PM, PSYCHOSIS said:

Ахъм, същото го пожелавам и на тоя, дето е решил, че е добре 2 резби, които трябва да са една над друга, да бъдат в една и съща посока. :confused

По тази причина например, опитът за отвиване на изгоряла крушка от запечена фасунга, най-често води до отвиването на самата фасунга в долната й част или даже до измъкването и развиването на металната част, но не и на самата крушка от резбата, в която е навита...

STENNAPRAVA.jpg

.........или пък отвиването на притягащите винтове на LPT...RS232 или друга подобна букса, обикновено води до отвиването не на първата букса, а на втората, заради откачането на "женския" куплунг, по причина, че "женските" му винтове пък са на същата резба и най-често се развиват първи, а ако пък втората букса е монтирана на задната планка на кутията на компютъра - направо пада вътре в нея, защото вече няма какво да я държи....:sick

A12330-1.jpg

Сигурно и други си го мислят, но явно тия, от които зависи това да се промени, не го смятат за някакъв проблем, защото иначе нещата много просто се решават, като едното е с лява, а другото с дясна резба...

On 3/31/2012 at 8:19 PM, jjjjjk said:

А и аз да пусна фаровете на дълги, не променя много ситуацията, освен взаимно да се ослепяваме...

Или кът съм с малка кола, дай да се правят на големи мъже...

Аз придобих навика да нося боен прожектор. Върши добра работа.

Мда, големите мъже...

On 3/31/2012 at 8:54 PM, Midex said:

Ахъм, същото го пожелавам и на тоя, дето е решил, че е добре 2 резби, които трябва да са една над друга, да бъдат в една и съща посока. :confused

...

По тази причина например, опитът за отвиване на изгоряла крушка от запечена фасунга, най-често води до отвиването на самата фасунга в долната й част или даже до измъкването и развиването на металната част, но не и на самата крушка от резбата, в която е навита...

....

.........или пък отвиването на притягащите винтове на LPT...RS232 или друга подобна букса, обикновено води до отвиването не на първата букса, а на втората, заради откачането на "женския" куплунг, по причина, че "женските" му винтове пък са на същата резба и най-често се развиват първи, а ако пък втората букса е монтирана на задната планка на кутията на компютъра - направо пада вътре в нея, защото вече няма какво да я държи....:sick

...

То за фасунгата не е до въпрос на избор, трябва керамичната част да се вади, за да може да се монтира и свържат проводниците ;)

А и ако едната беше в обратна посока, като завиваш крушката, развиваш долната резба... :D

A за LPT-то и т.н...супер познато, за това затягам долните винтове/женските/ допълнително...

On 3/31/2012 at 9:05 PM, Grimjaur said:

Аз придобих навика да нося боен прожектор. Върши добра работа.

Мда, големите мъже...

Абе, колко струва тоя прожектор? :devil

On 3/31/2012 at 9:06 PM, jjjjjk said:

А и ако едната беше в обратна посока, като завиваш крушката, развиваш долната резба... :D

Не е точно така - когато завиваш нова крушка, тя се завива лесно, защото не се е запекла от топлината, следователно съпротивлението на резбата на крушката е много по-малко от това, на пристегнатата добре горна част на самата фасунга и проблем няма....но когато от постоянното греене, резбата на крушката се спече и залепне за фасунгата, тогава вече става лошо - чак са ми се чупили крушки в ръцете, докато съм се опитвал да ги отвия.

On 3/31/2012 at 9:03 PM, Midex said:

Сигурно и други си го мислят, но явно тия, от които зависи това да се промени, не го смятат за някакъв проблем, защото иначе нещата много просто се решават, като едното е с лява, а другото с дясна резба...

и ще е по-зле, докато затягаш буксата, отвиваш основата ;)

On 3/31/2012 at 9:24 PM, __smirnoff__ said:

и ще е по-зле, докато затягаш буксата, отвиваш основата ;)

И тук не е точно така - в случая затягането винтовете на буксата няма за цел да направи електрически контакт между двата винта, защото двете букси така и така влизат достатъчно плътно една в друга и спокойно могат да работят и без винтовете, а затягащите винтове имат за цел просто да задържат двете букси една в друга, ако да речем случайно се спънеш в някой кабел. Така че няма нужда да ги затягаш до пълен откат, както например затягаш токов кабел в лустер клема. ;)

On 3/31/2012 at 8:54 PM, Midex said:

Това с крушката е култово, за два дни ми се случи два пъти в детската и спалнята. :bowdown:

Оф, ше заебавам колоезденето. Това тяло ще ми трябва за цял живот... Криво ми е, но това е разумното решение... Като се прибера в София ще пусна колелото за продажба :(

On 3/31/2012 at 9:03 PM, Midex said:

Да се махаш от тука с тия обратни резби, че така и така съм ти насъбрал :D

Ти пък за к'во - че ти подбивам бановете ли? :lol:

On 3/31/2012 at 11:17 PM, Antares said:

Оф, ше заебавам колоезденето. Това тяло ще ми трябва за цял живот... ...

Не думай...а снощи ми говореше за някакви възрасти, ала-бала...:P Сериозно ли бе, Пеше? :blink:

То пък щото онова беше последното състезание на последния сезон преди окончателното закриване на състезанията F1....де що е време - пред нас е, може и в Стамболийски да гледаме някой път...или пък в Градина, в къщата на оня с котките... :))

On 4/1/2012 at 12:11 AM, __smirnoff__ said:

бях в планета. не питайте защо и как. НО!!! пуснаха rammstein - du hast! мога да умра спокоен вече :laughing1: :bowdown:

Аз па бях в Сикретс и нямаше Рамщайн...спокоен съм :D :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...