Jump to content
BulForum.com

jjjjjk

Members
 • Content Count

  826
 • Joined

 • Last visited

About jjjjjk

 • Rank
  Лада фен!
 • Birthday 01/12/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Лаааадаааа world
 1. ...Сега чакаме и лидълски презервативи..комбо пак...
 2. С тия гуми са чисти обирджии на много места. За някакви грозни китайски Сирон/Осран - 110лв бройката. Оф.. Тия метори, глупости ми е чудно стават ли за нещо по принцип? Увсе сезонното дали е толкова зле. Ей такива неща ме вълнуват.
 3. Ти недей се радва много на SSD-то и редово си архивирай инфото, че SSD са по-нестабилни от твърдите дискове.
 4. Fiesta-та има ли цедка/филтър за гориво по бензинопровода към резервоара и къде да я търся? Имам лек проблем - гориво трудно се сипва, пистолетът прескача - т.е връща обратно, един път дори успя да прелее. Стрелката не й вярвам, защото лятото ходеше наляво-надясно, а и спрямо употребата не може резервоарът да е пълен определено. Колко по-точно ниски цени? По аптеките One Touch са по 17-20стотинки и да - на ленти са. Избягвай Palomita - не се чуват хубави неща за тях. В някой склад за фармацевтични материали дали няма да се намери това, което търсиш? Тук-таме и някакви "дистрибутори" уж се появяват, но рискът си е за теб, не мога да гарантирам за тяхната коректност.
 5. Ми защото има индианци като мен, които ги ползват като паркират, че и когато потеглят по наклон.. А и ако ти откажат другите спирачки е по-хубаво да имаш ръчна, отколкото да нямаш ръчна...
 6. Аз не съм никой, че да ми се извиняваш, нито да те извинявам. Не съм тръгнал да съдя, просто питам...И евентуално да се опитам да възприема забавното според нечия друга гледна точка, понеже предишните 3..4..5поста които коментирах, ако тръгна буквално да ги тълкувам... Искрено се радвам, че греша де... Wow...Стига бре..Козметика, депресия, розови чорапи, хапчета за нокти...Ще вземе човек да си помисли нещо... ----------------------- А вие знаете ли, че 79 процента от българските жени, мислят че българските мъже се изнежват и изпедерястяват? Така че, по-полека с подръжката Нищо лично към никого, просто плямпам простотии...
 7. Цитирах теб, но визирах не само теб, а няколко поста... Разбирам да изпиеш едно, две с приятелите, но съвсем друго звучи всяка седмица или всеки възможен момент да отидеш да се "отрязваш" до безпаметност в някой бар или чалгатека. Просто ми е непонятно. Не държа никому сметка, нищо подобно, просто ми е интересно... Тва като за лафа за баловете-няма нищо забавно или интересно в това, вместо да се забавляваш, да се напиеш безпаметно и да не помниш нищо от бала...
 8. Абе, вие почнахте да говорите като малолетни тийнове. Помня как видях едни 15годишни, които викат, че "загрявали" с ракията на дядо, че нямали пари за алкохол в чалгатеката... Аз лично в чалгатека никога по никакъв повод няма да стъпя(лирично отклонение) Винаги съм се чудил какво му е забавното на това просто да отидеш някъде, да се отрежеш с алкохол до положение, в което не помниш на следващата сутрин какво става... Не, не го удрям на морализъм, просто днеска съм на тема философски размисли над живота, вселената и всичко останало, а и зодията ми я пишат "сухарска"
 9. То за фасунгата не е до въпрос на избор, трябва керамичната част да се вади, за да може да се монтира и свържат проводниците А и ако едната беше в обратна посока, като завиваш крушката, развиваш долната резба... A за LPT-то и т.н...супер познато, за това затягам долните винтове/женските/ допълнително... Абе, колко струва тоя прожектор?
 10. Бе зад мен не е чак такъв проблем, но пред срещу мен ме ослепяват и просто карам по интуиция... А и аз да пусна фаровете на дълги, не променя много ситуацията, освен взаимно да се ослепяваме... Такава ни е културата на българите..или поне на немалка част... Другото е-на разклон на главен път, с щрихивани линии ивица, знак-изпреварването забранено и непрекъсната линия редовно някой смотаняк ми се изсилва да ме минава. А после ми карат изнервящо с 60-70 и ми се пречкат. Или кът съм с малка кола, дай да се правят на големи мъже...
 11. 100км шибаняци ми светиха с фаровете на дълги в очите. "Примигвам им" - не ебават..Егати нахалните хора... п.п Чакам да дойдат да проверяват за регулацията на фаровете някогаш...Да им нахакат на "тарикатчетата" 100лв глоба у гъзо.
 12. Ами, прав си, симфония е, извинявам се за неграмотността. А за постараването...предубеден човек няма как да се убеждава в друго От друга страна, сигурно си наясно, че аз всички класически произведения не съм ги свирил, както ти май беше писал, че си свирил някои от тях... Нито съм завършил музикално училище, за да мога да ги издиктувам всичките, дори ако ме бутнат от сън. Просто оценявам музиката, хубавата класическа музика. Това е.
×
×
 • Create New...