Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 5/8/2010 at 10:06 AM, Antares said:

Над w00x нямам такива наблюдения, но виж над тези двамата имам :devil

Мен къде ме изтърва? Верно аз съм лесен - слагаш едно кръгче и пишеш вътре "глупости"... и все пак се чуствам пренебрегнат.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Дедо не се оплаквай... и мен не са ме споменали... аз явно излизам извън скалата на поносимото! XD

On 5/8/2010 at 8:36 PM, lil_stenly said:

...и мен не са ме споменали... аз явно излизам извън скалата на поносимото! XD

Не излизаш...просто някои хора са в мод-режим и редовно те споменават с най-добри чувства, но колегите трият ли, трият...:P

On 5/8/2010 at 10:11 PM, Midex said:

Не излизаш...просто някои хора са в мод-режим и редовно те споменават с най-добри чувства, но колегите трият ли, трият...:P

Хахаха, кога ли ще им писне на колегите ти? :) Хахах... я ми дайте права, аз сам ще си ги трия хаха.

On 5/9/2010 at 2:17 AM, Grimjaur said:

Добрър ден!

Абе я някой да каже защо бутончетата за ббкод не ми работят, нито смайлитата? Т'ва от много време, просто днес започна да ми досажда хаха.

img /img url /url quote /quote i /i b /b u /u s /s size /size - разбрахте идеята... всичко го пиша ръчно

On 5/9/2010 at 11:53 AM, lil_stenly said:

Абе я някой да каже защо бутончетата за ббкод не ми работят, нито смайлитата? Т'ва от много време, просто днес започна да ми досажда хаха.

img /img url /url quote /quote i /i b /b u /u s /s size /size - разбрахте идеята... всичко го пиша ръчно

Нарочно сме го направили така за "майсторите" - да не се отпускат и да се доказват ежедневно...с кукитата опита ли? Опитай и с други скинове.

Чудно, с кукитата стана... преди уж ги бях чистил ама явно не съм ги изчистил всички.

А, Delicate Blue е много як скин!

:)

П.П. Забравих да кажа... Благодаря!

On 5/8/2010 at 10:06 AM, Antares said:

Искрено се разсмях! Евала :) Много вярно!

Между другото : Честит Рожден Ден на Grimjaur (Атанас) и BlackGuardian! Живи и здрави, другото се купува :)

Ха! сАтанас одъртел!

Евала, Наско, да си жив и здрав! Другото ще си го наредиш, ти си кораво теле :D Дано продължиш да си уникален по своему и дано музата ти стои на рамото ти и занапред, защото заедно творите доста стойностни неща :)

Интересно начало на седмицата - още докато си правя кафето една колежка пристига и с обвинителен тон ми заявява "и Пешо, ела да ми видиш компютъра, защото нещо му става и не тръгва!". Качвам се аз - компира в BIOS, пищи, та се къса... Рестартирам - влиза в BIOS, пищи та се къса. Викам си (надявам се) да е клавиатурата - откачам, рестартирам - "keyboard error, press F1 to continue" (тоя текст винаги ме е вдъхновявал) - не пищи. Тамън да взимам клавиатурата и да я махам - забелязвам, че шушумигата е стоварила една дебела папка документи, успявайки с ъгълчето да натисне [del]-а от numpad-а...

On 5/10/2010 at 12:50 AM, djadomraz said:

Гледам и не вярвам на очите си. Host си пуснал Def Leppard!?

Благодаря за поздрава - а колкото до избора, еми музиката е два типа: такава която ми харесва и такава която не ми се нрави ;)

Абеее...Водка, бира, мастика, асеновградска кайсиева, гроздова, мента...иии...ъъъъ...още нещо имаше...Абе боли ме главата бе!

On 5/10/2010 at 4:45 AM, Antares said:

Интересно начало на седмицата - още докато си правя кафето една колежка пристига и с обвинителен тон ми заявява "и Пешо, ела да ми видиш компютъра, защото нещо му става и не тръгва!". Качвам се аз - компира в BIOS, пищи, та се къса... Рестартирам - влиза в BIOS, пищи та се къса. Викам си (надявам се) да е клавиатурата - откачам, рестартирам - "keyboard error, press F1 to continue" (тоя текст винаги ме е вдъхновявал) - не пищи. Тамън да взимам клавиатурата и да я махам - забелязвам, че шушумигата е стоварила една дебела папка документи, успявайки с ъгълчето да натисне [del]-а от numpad-а...

А като забеляза проблема, изгледа ли колежката много обвинително и с лек намек за телесни повреди в погледа ? :)

Човек, то всеки си дели музиката на "харесва ми/не ми харесва", само дето някои като пиинат и думите "не ми харесва" започват да отпадат постепенно. :)

Иначе... http://www.youtube.com/watch?v=vdBeRjqTBcg ... количката ме кефи!

On 5/10/2010 at 8:11 AM, KILLERINCHO said:

А като забеляза проблема, изгледа ли колежката много обвинително и с лек намек за телесни повреди в погледа ? :)

ХАХАХАХХА

On 5/10/2010 at 8:11 AM, KILLERINCHO said:
Амии... не точно. Тя се беше настанила в "мястото за пушене", тоест помещението с кафемашината (от където ме хвана), което е и пушилня, и пред всички останали й казах "ела сега да видиш какво си направила. Щото с тая папка си натиснала един клавиш, който стартира компютъра под един малко по-специфичен режим и можеха бая поразии да станат!".

Ако не става, папка... ако става, патка! Разликата е само в една буква, но чувството ще и държи влага за цял живот!

On 5/10/2010 at 8:30 AM, Antares said:

Амии... не точно. Тя се беше настанила в "мястото за пушене", тоест помещението с кафемашината (от където ме хвана), което е и пушилня, и пред всички останали й казах "ела сега да видиш какво си направила. Щото с тая папка си натиснала един клавиш, който стартира компютъра под един малко по-специфичен режим и можеха бая поразии да станат!".

Ако се случва системно, което е много вероятно, бих и извъртял доста сериозна кушия за да има едно наум като се върти около компютеро :)

Търся доброволци да ми помогнат в изтрезняването с един стек бира...Че сам няма да мога да го изпикая...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...