Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 4/20/2010 at 1:16 PM, Psihara^^ said:

"Идиотисмът на съвреминната селианка" от glory. Или - Как момичето си тръгва от село, но селото нивгаш не си тръгва от момичето.

Отново показваш колко ти е акъла. То не е нужно да си от село,за да си селянин..,Ванчо.

И в каква връзка го написа това,нямам представа.

Йес бе.Тая уфсъ по физика ми писа 6 за годината.Ся остана само тая по математика да изрънкам и бала ще ми е идеален :)

ПС:Тва за селянката кърти :)

On 4/20/2010 at 1:16 PM, Psihara^^ said:
"Идиотисмът на съвреминната селианка" от glory. Или - Как момичето си тръгва от село, но селото нивгаш не си тръгва от момичето.
На това продължавам да се смея с глас!
  On 4/20/2010 at 2:10 PM, glory said:
То не е нужно да си от село,за да си селянин..
Но помага :lol:

Знаеш ли колко усилия ми е коствало да стана такъв. Ако бях роден в Гложене, примерно, щеше да е друго :)

On 4/20/2010 at 3:22 PM, kotora said:
Тая уфсъ по физика ми писа 6 за годината.
Евала, да попитам, аджеба, кое точно определя жената като селянка? Това, че ти е писала шестица ли? По интересен начин изразяваш благодарността си. А и самия ти пост загатва, че не си бил съвсем за шестица, което прави ситуацията още по-красива :]

Ми като я видиш ще ти стане ясно.Пълна селянка и аз не знам как е станала физичка.

Абе за 6тица си бях.Понеже ме изпита няколко пъти.Пък и аз изявих желание :lol:

Наистина ли съм се проявила като селянка в очите ви,бе,хора? Я спрете да говорите глупости. Някои от вас се държат доста по-селски,това ме кара да мисля,че се шегувате.

On 4/20/2010 at 6:03 PM, Antares said:

На това продължавам да се смея с глас!Но помага :lol:

Знаеш ли колко усилия ми е коствало да стана такъв.

Всъщност сигурно не ти е било чак толкова трудно.. :D

Стига им се връзва. Не разбра ли, че те взеха за мезе.Понеже напоследък нежната половина от форума е потънала в забвение и пишеш само ти, резултата е налице.

Иначе през главата ми минава...Спамммм.Много спам.Вече съм на ръба просто.... :wacko:

glory, имах една колежка която единия от шефовете я бъзикаше ама колкото пъти я срещнеше... и лапето само цвърчеше "стига бееее", "ииииии" и други. Един ден след 2 минутно мрънкане от нейна страна как това на нищо не приличало (коментар че чорапогащника ѝ бил курвенски и сега заради нея той се бил одървил) и т.н. И го питам защо я дразни пък той се хили и вика - ми гледай я колко готино се ядосва, как да пропусне :)

On 4/20/2010 at 10:47 PM, djadomraz said:

glory, имах една колежка която единия от шефовете я бъзикаше ама колкото пъти я срещнеше... и лапето само цвърчеше "стига бееее", "ииииии" и други. Един ден след 2 минутно мрънкане от нейна страна как това на нищо не приличало (коментар че чорапогащника ѝ бил курвенски и сега заради нея той се бил одървил) и т.н. И го питам защо я дразни пък той се хили и вика - ми гледай я колко готино се ядосва, как да пропусне :)

Благодаря ти,дядо. :) Много мило от твоя страна. :D

Чудесна приказка за лека нощ. :) Лека нощ,лека работа.

Брей, наливам акъл на младото поколение от маса време (да ме пита човек що) и за пръв път ми казват че това което съм казал било мило вместо да ми теглят една майна или да ми кажат че нищо не разбирам :)

Глория, единствения човек, който намекна, че си/се държиш като селянка беше Иван. И предполагам го е направил основно, защото знае, че си първосигнална и ще реагираш моментално.

А относно селянията ми - да, наистина ми е коствало сериозни усилия да се науча да мога да се държа като простак, селянин и т.н. Да, това се е случвало, когато за теб синхрона на двигателната система е бил скорошно постижение и си си играела с говорния си апарат, в опитите да проговориш.

On 4/21/2010 at 7:17 AM, Antares said:

.........

Не вярвам,но щом казваш..

Значи затова сега си толкова добър? Ванчо може да намеква много работи,той така се храни. Ти къде се месиш? :)

On 4/21/2010 at 7:17 AM, Antares said:

.........

Не вярвам,но щом казваш..

Значи затова сега си толкова добър? Ванчо може да намеква много работи,той така се храни. Ти къде се месиш? :)

Ванчо веднага се отзова на поста на дядото :)

On 4/21/2010 at 8:37 AM, DON_CHEFO said:
много им се връзваш. а не трябва. за писаниците по форуми трябва да влезе от едно око и да излезе от другото :D
icon_agree.gif

Глория, меся се където си искам. Ако желаете да си говорите без външна намеса - разполагате с куп инструменти, като почнеш от лични съобщения и стигнеш до strap-on...

On 4/20/2010 at 10:47 PM, djadomraz said:

Това си е сексуален тормоз от всякъде. В най-висшата си форма.

On 4/21/2010 at 9:18 AM, NEO_DDT said:

Чак пък толкова...

Толкова. Сексуален тормоз не е задължително опипването.

"Имаш курвенски чорапогащник, целия се одървям" също е сексуален тормоз. Заяжданията също. Нищо, че не са на сексуална основа (или поне тези, които дядо мраз е написал).

И според мен не е най-висша форма, по-скоро 2-3 чакра някъде. За да е напълно възвишена требе и

On 4/21/2010 at 8:46 AM, Antares said:

strap-on...

:)

On 4/21/2010 at 8:46 AM, Antares said:

icon_agree.gif

Глория, меся се където си искам. Ако желаете да си говорите без външна намеса - разполагате с куп инструменти, като почнеш от лични съобщения и стигнеш до strap-on...

Тогава не ми се оправдавай,че Иван бил казал не знам си кво,пък ти нищо не си направил.. Като се вреш,поемай си отговорността.

On 4/20/2010 at 9:55 PM, glory said:

Наистина ли съм се проявила като селянка в очите ви,бе,хора? Я спрете да говорите глупости. Някои от вас се държат доста по-селски,това ме кара да мисля,че се шегувате.

Шегуват се, не им обръщай внимание. Имат съвсем друго впредвид, но не са свикнали да го казват направо :) С годините ще свикнат. Евентуално...

Селянин е локална принадлежност или произход. Селяндур е диагноза. Нека да не забравяме това. Познавам изключително много хора от "село" и смея да твърдя, че на повечето ценностните им системи и разбиранията са достойни за уважение, за разлика от тези на хората "от големия град".

On 4/21/2010 at 11:37 AM, KILLERINCHO said:

Шегуват се, не им обръщай внимание. Имат съвсем друго впредвид, но не са свикнали да го казват направо :) С годините ще свикнат. Евентуално...

И все пак се дразня,щото имам чувството,че ако не съм аз,няма пред кой друг дааа... ......

Хайде да се заяждаме с Глори, урААааа! Тя ни се връзвааааа,побързайте,че скоро пак няма да я имаааааа!! Напреееееееддддд! :)

On 4/21/2010 at 11:56 AM, gal4enceto said:

Селянин е локална принадлежност или произход. Селяндур е диагноза. Нека да не забравяме това. Познавам изключително много хора от "село" и смея да твърдя, че на повечето ценностните им системи и разбиранията са достойни за уважение, за разлика от тези на хората "от големия град".

Всички знаем това. Исках да допълня,за пореден път... че градчето ми е много приятно,и хората тук са доста по-възпитани.

Като е толкова хубаво, защо отиде в големата селяния на големия град? Това малко като беше казал един англичанин - "всички поляци са огромни патриоти, но не достатъчно патриотично настроени, за да живеят в родината си".

Глория, когато не си ти е Галчето :P

Пий един презкурин и ще ти мине.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...