Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз викам да си спретнем едно кампанийно отстрелване на всичката политиканска сволоч, та после да тъгуваме примерно, само два-три дни в годината и останалото време да си гледаме добруването....

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

За отстрелването съгласен, за тъгуването - може ли да го съкратим с минутка тъгуване на обяд няога? Примерно на всяка високосна година на 02.02?

Още един Жельо Желев е починал вчера - създателя на Албена: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1390077

Егати, не предполагах, че има друг с такова име, а то не само че имало ами и 2мата в един и същи ден са починали...

On 1/30/2015 at 8:47 PM, RaptoR said:

Ники, ти си тотално изперкал от червена параноя.... Да се беше сетил преди 20 години...

Тогава всички бяха луднали на темата, а аз бях млад и само за жени си мислех.. Колкото повече минава времето - толкова повече почват да ме дразнят червените кратуни и понеже имам няколко бивши съученици такива (при това доста добри приятели бяхме) та се дразня допълнително. Единия галфон като разбрах, че с жена му редовно били гласували за Атака щях да припадна.

Та като чуя за социализъм и комунизъм ми идва не да стрелям, ами собственоръчно да прегриза нечий гръклян...

On 1/30/2015 at 10:13 PM, gado said:

Аз викам да си спретнем едно кампанийно отстрелване на всичката политиканска сволоч, та после да тъгуваме примерно, само два-три дни в годината и останалото време да си гледаме добруването....

Да регистрираме една DMS кампания - хората да пращат SMS-и по 2лв единия за куршуми? :)

И без пари ще ги пуцам бе, Ники... На мои разноски. Дет се вика - Про боно ;)

Бърз въпрос към тези които си правят луканки и бабеци - в момента суша едни на терасата ама гледам, че пекна слънце нали не е проблем малко сутрин да ги пече?

Метни им едни вестници. Не е добре да ги нагрява, щот мазнината се разтапя и после червото става като гьон. Па и болести може да се завъдят.

On 1/31/2015 at 7:58 AM, NEO_DDT said:

Бърз въпрос към тези които си правят луканки и бабеци - в момента суша едни на терасата ама гледам, че пекна слънце нали не е проблем малко сутрин да ги пече?

Аз закачах на простора пред тях един чаршаф, и всичко е точно.

On 2/1/2015 at 2:11 PM, w00x said:

Форума нещо е развален.

Иначе да си жив и здрав :D Много партита и хубави моменти :)

п.п. Крайно време е една жена да си намериш ;) 

Оф, аз от кога се оглеждам... И две изтървах - като съм в София - излезне далавера в Пловдив и я изтърва. Ся съм в Пловдив - излезна далавера в София и и нея изтървах...

И ние ходихме на лов за коли.Един приятел сега отиде в Германия и ще докара нещо :D

edit:Дано да се задържи така времето,че ми се карат ски :) На Пампорово ще вали още през седмицата :P 

HR-V търкалям.Супер си е :) За сестра ми ще е колата.Спряха се на Honda Jazz Или Toyota Corolla :) 

Читав е :) Мисля,че не е сам и колата ще се качва на автовоз.Ще питам майка ми да даде номер ;) 

Ъъъ.... Вие с Котора да не би да имате роднинска връзка?

Напоследък започвате да звучите все по-еднакво.....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...