Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 1/25/2010 at 9:31 AM, Malkata Veshtica said:

Хич не ти приемам аргументите за първата част...

хич не става дума дали одобряваме или не, дали ни харесва или не - просто няма да е изненада за никого, нито нещо невиждано до сега, мъж да мисли по този начин.

On 1/25/2010 at 9:33 AM, Psihara^^ said:

Ама много дърти!

дърти като dirty или дърти като seniors? :)

Започвам да се плаша сред какви индивиди живеем.

мдам... и като знаем, че битието определя съзнанието, то параноята не изглежда толкова ненормално състояние на съзнанието в такова битие :)

това, представи си, може да е лелката в детската градина или началната учителка на дъщеря ти...

напълно разбирам родителите, които не искат да дават децата си в ръцете на общественото образование.

On 1/25/2010 at 9:31 AM, Psihara^^ said:

Вие сте много дърти, бе!

On 1/25/2010 at 9:33 AM, Psihara^^ said:

Ама много дърти!

Много.

On 1/25/2010 at 10:42 AM, ov3rm4n said:

тц. напъни се още малко и ще стоплиш какво казвам... ама хайде ще ти помогна - казвам, че такова нещо с тези разбирания може да възпитава дъщеря ти, да и насажда гореспоменатите разбирания... и да я направи свое подобие. сещаш ли се? и някой като теб да я срещне във фитнеса...

Те хора с такива разбирания работят, колктоо да отбият номера, та силно се съмнявам да се опитват да насаждат своите разбирания ако не им го изисква длъжността, а тя не го изисква.

Освен ако горното мнение на въпросната жена не е силен сарказъм, а на мен точно на такова ми прилича с оглед използваните епитети.

Минава ми, че спрях да пия сутрин, почти вече (една седмица) не пия и от обяд. Само по 1 малко следобед. Ако продължавам така ще почнат да се носят разни гнусни инсинуации по мой адрес...

нали? нищо де, нали има модератори. ;) сега ще сложат на теб 20% че искаш да е* форума, и на мен 20% за.... бе ще намерят за какво. и реда ще възтържествува! щото такива не се допускат в този форум, от мен да го знаеш.

On 1/25/2010 at 2:20 PM, ov3rm4n said:

нищо де, нали има модератори.

Позна, от време на време дори и в тази тема има. Аз не раздавам лесно процентите, но винаги трия помията, която е сложена с цел да се провокира в отсрещния някаква реакция или просто да го обиди. Затова мисля, че изтритите 13 мнения няма да липсват на никого, освен може би само на тези, които ги бяха написали.

Едит: @w00x -да, вярно - върнах го.

Midex, едното ми мнение (първото, преди Вещицата да започне да пее отново) не пасваше на класификацията, но все пак е изтрито.

так держать! :)

за процентите - ми взимай пример от по-старите от теб. не сте последователни в действията си... хич даже.

оставам с впечетлението, че списъка с допустимите обиди включва минети, ебанета и прочие... но пък е недопустимо да наречеш някого цирков актьор или изпразнен от съдържание обект :)

хайде публикувайте двата списъка - кое може и кое не може - и да го имаме предвид. или те списъците са строго индивидуални - някои могат да ебат наред, други не могат да използват дори "палячо"? :)

Апендиксът може да бъде разположен: в малкия таз,субхепатално,ретроцекално,мезоцекално и всяко едно положение клиничната картина има характерни особеннсти,а после апендицитът бил лесна диагноза да бе да :ph34r:

Ами спори се още ама:

1. Мукозата на апендикса отделя редица ферменти, които оказват влияние на функционирането на органите в перитонеялната кухина и перисталтиката на червата.

2. Невъзпалената мукоза на апендикса отделя сиялова киселина, която играе защитна бактерицидна роля. При възпалителни процеси- количеството на отделената сиалова киселина намалява.

3. От мукозата и субмукозата на апендикса се отделя специфичен хормон- мелатонин, които играе роля в регулирането на жизнените процеси в организма.

4. Имунологична функция - лимфната система на апендикса се отнася към Б лимфоцитната система която произвежда имуноглобулините.

5. От апендикса се отделя секрет - ферменти които неутрализират микробните токсини.

6. Влияе на растежа на организма чрезз хипофизата .

7. Влияе на формирането на скелета,

8. Влияе на функцията на вегетативната нервна система.

9. Има мошна инервация .

ето това се предполага!Асистента ми по обща хирургия ни даде 40 страници само за него,лечение усложнения,диагноза и то това на кратко :laughing:

Midex даваи по-смело с процентите...нали знаеш като си опърлиш ръката на огъня...после известно време не си е вреш там, та така... :)

Аз обичам да раздавам проценти, а от както има новата опция да се слага на модереитед без процент...мисля,че ще е ползвам в най-скоро време върху....е то ще се разбере :)

Да...общо взето това ми минава през главата.

On 1/25/2010 at 3:11 PM, letalis said:
Асистента ми по обща хирургия ни даде 40 страници само за него,лечение усложнения,диагноза и то това на кратко :laughing:

Щом само "толкова" са ви дали за апендикса, представям си какво ви дават за "по-важните" неща, които по-често водят до летален изход, а и сега разбирам защо си избрал точно този ник. :P

Btw, защо пишеш "влияе" отделно, не се заяждам - просто питам, щото дума "влия" няма, а си го написал 3 пъти. :)

@ZGAN, не ми е никакъв проблем да раздавам проценти или (както е с новата версия) да блокирвам и да раздавам наказания - просто не ми е приятно да го правя, имам по-различни възгледи за "превъзпитанието" (по-близки до тези на Любо) и използвам секирата само в краен случай. ;)

On 1/25/2010 at 3:36 PM, Midex said:

Щом само "толкова" са ви дали за апендикса, представям си какво ви дават за "по-важните" неща, които по-често водят до летален изход, а и сега разбирам защо си избрал точно този ник. :P

Btw, защо пишеш "влияе" отделно, не се заяждам - просто питам, щото дума "влия" няма, а си го написал 3 пъти. :)

@ZGAN, не ми е никакъв проблем да раздавам проценти или (както е с новата версия) да блокирвам и да раздавам наказания - просто не ми е приятно да го правя, имам по-различни възгледи за "превъзпитанието" (по-близки до тези на Любо) и използвам секирата само в краен случай. ;)

А хаха аз това си го копирах от статия(лекция от асистента) и не съм видял просто,че се е получило така :laughing:

Пфу..., да го е*а! За къв чеп на жабарските "инДжинери" им е хрумнало да използват датчици от платина-100 за измерване на температури до 150 градуса!??! Май основната идея е била да вгорчат живота на техничарите.... :wacko:

Взех си първия изпит... с тройка... И как по дяволите хора, които сме учили повече от седмица за тоя изпит, и хора, които са се занимавали с това, което учим от 9-10 клас, имат 3 и 4, а най-големите талпи и тъпанари имат 5 и 6... Как 3-ма асистенти успяха да проверят 96 изпитни работи за 3 часа? И защо асистентът ми миришеше на бира? И защо 2 момчета са предали идентични контролни, а този, който е преписал има 5.40, а този, от когото е преписано има 4.25?

Jебем ти университет и образователна система ти jебем!

Софийския университет, софтуерно инженерство. А ся де? :Д

Аа сега се чух със сестра ми. По сапромат от 40 човека група има 2ма с 3ки и другото 2ки :D Пълен кеф.Тя има 3 ама ще ходи на поправка.

Скоро му обяснявахме на Пазу за изпитите - поразрови се, прочети и се просвети от рано. ЩЕ си спестиш много ядосвания и нерви.

И аз примерно направих на половин група курсовите по бази от данни, на тях 5,6 на мен 4 :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...