Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

glory said:
Боли,много, но се свиква. :) Исках да кажа само,че няма такава дето да не те скубе "много" или "яко" .. това е кола маска :) А и след време ще се налага все по-рядко да ходиш,ако ме разбираш.

Хах! За една по-гладка Глория :laughing:

Сега ако си кажеш и как припищяваш на стола оная като дръпне лентата хахах

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз пък си ходя с космалаците. Друго е като като удавиш къртицата, да видиш по гъзпапера сред семките,люспите и сусама два-три косъма с особена къдравина и съмнително бял корен за декорация....

RaptoR said:
Хах! За една по-гладка Глория :laughing:

Сега ако си кажеш и как припищяваш на стола оная като дръпне лентата хахах

Кой е казвал , че нещо си казвам изобщо :)

Аз не мога да пищя,не ми е такъв гласа,квото и да ми правят-не мога. :)

glory said:
Боли,много, но се свиква. :) Исках да кажа само,че няма такава дето да не те скубе "много" или "яко" .. това е кола маска :) А и след време ще се налага все по-рядко да ходиш,ако ме разбираш.

второто "скубе" е в кавички... щото се отнася до финансовата страна на нещата...

Grimjaur said:
Аз пък си ходя с космалаците. Друго е като като удавиш къртицата, да видиш по гъзпапера сред семките,люспите и сусама два-три косъма с особена къдравина и съмнително бял корен за декорация....

А ние се оптвахме да бъдем културни :bgrin:

glory said:
Кой е казвал , че нещо си казвам изобщо :)

Аз не мога да пищя,не ми е такъв гласа,квото и да ми правят-не мога. :)

Сега ще получиш поне 35 ЛС от мераклии :rolleyes:

@RaptoR - говорех за кола маската бе. :) Не за самобръсначката. :D :D

ov3rm4n said:
имаш предвид "третото око" ли?

Ми не съм сигурен точно какви съдове и нерви минават от там, но това все пак си е напрежение на зоната и може да те контузи нещо. Особенно след като са отстранявани и преди.

Grimjaur said:

:D :D ...... :sick

Независимо дали боли или не, някакси е неудобно да идеш и да се разкрачиш пред козметичката. То на военната комисия пред хирурга е спек, какво остава пред някаква козметичка. Ели пък ако е някаква по-млада и засукана. Не върви....

ov3rm4n said:
второто "скубе" е в кавички... щото се отнася до финансовата страна на нещата...

..уф.. въобще не съм обърнала внимание честно казано. И все пак,щом взимат повече парички,сигурно колата им е по-качествена.

едит: Рапторе, съмнявам се.

w00x said:
Независимо дали боли или не, някакси е неудобно да идеш и да се разкрачиш пред козметичката. То на военната комисия пред хирурга е спек, какво остава пред някаква козметичка. Ели пък ако е някаква по-млада и засукана. Не върви....

e жените как го правят... освен това - никога не си се разкрачвал пред жена? е верно тая ще е непозанта... първите няколко пъти... пък ако е млада и засукана и нещо у теб се надигне при вида й - перваш му един комбъл и готово.

Абе...кво гнусно казах? И жените серат бахти...А ако не се изфукаш на приятели къв смок си пуснал, как си стискал ръба на гърнето, докато си гънал на 8 ката змея, къде е тогава удоволствието от срането?

ov3rm4n said:
e жените как го правят... освен това - никога не си се разкрачвал пред жена? е верно тая ще е непозанта... първите няколко пъти... пък ако е млада и засукана и нещо у теб се надигне при вида й - перваш му един комбъл и готово.

Не ми е навик да се крача гол в на жени лицата. Незнам при вас как е...

Grimjaur said:
Абе...кво гнусно казах? И жените серат бахти...А ако не се изфукаш на приятели къв смок си пуснал, как си стискал ръба на гърнето, докато си гънал на 8 ката змея, къде е тогава удоволствието от срането?

Описанието просто беше прекалено детайлно. Удоволствието е в мисълта, че си чист от токсини и излишни вещества? :D

w00x said:
Не ми е навик да се крача гол в на жени лицата. Незнам при вас как е...

явно и ти си от тесногръдите... бахти пък аз съм уж по-стария от вас... а пред военния хирург, дето е мъж, е нормално да е спек, ебати... да не си евгени минчев да се олабваш пред мъже...

w00x said:
То на военната комисия пред хирурга е спек, какво остава пред някаква козметичка. Ели пък ако е някаква по-млада и засукана. Не върви....

Като го спомена това - момъкът след мен цапна тукат на лекаря, защото казал "Гледай какво сладко дупе има" TRUE STORY. Отши му един тукат. :laughing:

По въпроса с колата - наистина няма такава дето не боли, просто се претръпва с течение на времето. След бръснач обаче е ужасно.

Относно козметичките дето "скубят" - зависи от вида на колата, с която работят и естествено наема, който плащат за помещението.

Що се отнася до това, че евентуално може да увредят мъжкото достойнство по някакъв начин - няма такова нещо! Всички, които са решили да се пробват може да са напълно спокойни.

П.П. Доста мъже познавам, които си правят кола и споделят, че след първото дръпване няма опасност да ви се прииска нещо от козметичката (пък била тя и засукана) и съвсем се забравя думата свян.

Айде хубава вечер от мен. Надявам се да съм ви била полезна.

Отивам да готвя и междувременно ще си пренеса един матрак в кухнята...

w00x, надявам се да си доволен :laughing:

ov3rm4n said:
явно и ти си от тесногръдите... бахти пък аз съм уж по-стария от вас... а пред военния хирург, дето е мъж, е нормално да е спек, ебати... да не си евгени минчев да се олабваш пред мъже...

Не съм бе, но каква работа имам да си разтварям гъзните бузи пред жена към която имам някакви реални сексуални намерения?

потребителскоиме said:
Айде хубава вечер от мен. Надявам се да съм ви била полезна.

Отивам да готвя и междувременно ще си пренеса един матрак в кухнята...

w00x, надявам се да си доволен :laughing:

Напълно доволен съм. Получаваш потупване по рамото и нов черпак. Черен.

Аз се подстригвам! :)

WOOX > точно !!!

Иначе все едно да питам някой от вас дали иска да ми замени мокета с паркет... колко гадно а?

:)

Вие махнете тези разговори от картинката, обаче пак мен набутаха да купувам клавиатури и мишки, не им стига факта, че от години аз плащам интернета и поддръжката на компютъра, те само да има с к'во да "кликат" из сайтовете и едно благодаря няма после.

:)

KILLERINCHO said:
.....Откога пък взех да ставам любимец на потребители във форума. Чуството е странно......

Ами да вземеш да се стегнеш лиии......!? Губиш форма.

Malkata Veshtica said:
.... че все имам какво да покажа ;) ....

Примерно.... :woot цица! d312a4ef098453c2.gif

Malkata Veshtica said:
Издишаш откъм аргументи, Рапторе, язък, че си се ровил из архивите :)

Първият цитат е по повод една закачка на Гадо, че е необходим определен размер на бюста, за да може да се чете и възприема Коелю,

Грешиш! Не беше закачка към тебе, а описание на критериите на които трябва да отговаря жена която чете Коельо. А ти тогава нещо ми се засегна и реши да изтъкнеш, че и ти можеш да дъвчеш дъвка и да ходиш (едновремено)
а вторият... айде в тоя малък форум да ми напишеш кой индивид от мъжки пол ми е приятел, а?

Аз :rolleyes: ! Или ти не ме чустваш като такъв!? (сърцето ми е разбито!)

tai said:
Вие сте големи Пр..........та. Щото определено си падате само по простотията, но но в определени граници на нормалното .....
Думата която ти е нужна е "нерези"!
За малко и за кратко бях тук!

Недей, ще ме разплачеш... :cry

host said:
Ама то пък с тази нашата (в България) свободия на самоопределеност може и марсинец да се мисли човек.

Точно така! Аз примерно съм негър от скандинавски произход, но никой не ми вярва....

Grimjaur said:
Ей ся кви спагетки ще си спретна!!!

....със зехтинче! За да те прокара от компота от дренки.....

Grimjaur said:
Ше видим с кво ще са. Ама маслинки ще има със сигурност. :)

гъбки също задължително.... мрем за гъби, ей!

в казармата в продължение на два месеца ВСИЧКО се консумираше с гъби, ама бяхме в дън горите и гъби имаше на корем... тва фасул, тва леща, тва картофи, бамя, патладжани и имамбаялдъ - ВСИЧКО! разкош просто!

който каже че колата не боли лъже яко , аз ходя от 4 години горе-долу и все още ме боли ..... малко

а да си ОБРЪСНЕШ задника или да го минеш с вийт граничи с абсолютно малоумие , ако искате да си имате меки дупета - КОЛА МАСКА.

Говорим за този вариант ако не ви е срам да се съблечете пред жена...... ма не съм чувал за козметик мъж така че .......

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...