Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Какви работи говориш сега, ако има чалъм и продават Elder Scrolls 6 на флашка с кабел за зад ухото, аз пръв ще се бодна, ти... :D

Gaming - serious business! :D

[Edit] Gay men - even more serious business! :ph34r: [/Edit]

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Мда, от онея цайси за телефоните, който ти изкарват картината на сант от зеницата и от онея клавиатури който се лепят за ръката, плюс една синьозъба слушалка... тогава ще си в играта 24/7 и няма мърдане.

Ако излезне в такъв вариянт и аз ще си я купя!

Стига толкова спам, че пак давам материал на мод екипа да ми тегли мерник на килограм.

Я, се мушни в скайп!

:tongue

Curunir said:
[Edit] Сега и за Гадо :D

Значи, има шаренко, има и хаос. Хаосът е вреден. Това е шаренко:

Между другото, по въпроса за интерфейса и претрупаността, има модове, които правят интерфейса от тая картинка още по-свит и минимален ;)

А това е хаос, хаосът е лош:

brpgv7gal007.th.jpg

:D

И те така... :D [/Edit]

И те така ама дручко си е да не можеш да си боднеш разни модчета и хакчета.... един вид да разчиташ само на очички и ръчички! И тази бозица дето си я показал с Анриъла ли ще ми я сравняваш? Пич, това граничи с богохулство! Няма ли жега в игрицата хич не ми я хвали, знаеш ли на мен кво ми беше първи левел като се озовах сред разни гадове по над 150ти - само като ме погледнеше някой и опъвах петала, ама с повечко бягане, скатаване и разни мръсни хедшотчета иззад кьошетата и ейго - на 165 левел напълно развит вампир, сам скачам на Левитан и му разпорвам шортите. И те така...

Съжалявам, но не мисля, че вече можем да разговаряме след като нарече най-добрата игра на десетилетието "бозица". :mellow:

[Edit] Сега се осъзнах, че може би наричаш бозица втория шот, който не е Oblivion. За твое сведение, втората картинка е от Unreal Tournament 3 с RPG mod :P

Dun dun dunnnn! :D [/Edit]

Вчера 3 теста , утре семинар , четвъртък изпит , петък може да имаме тест може и да нямаме не се знае , другия вторник практичен изпит ако го издържа четвъртък теоретичен . Докато сесията чукаше на вратата сега направо ми го е надянала в два ката . Странното е , че не си давам зар и ми е прекалено спокойно . Верно има поправки септември , но пък тогава ще има и 2 сватби ...

Curunir said:
Съжалявам, но не мисля, че вече можем да разговаряме след като нарече най-добрата игра на десетилетието "бозица".

Момък, излез от тези филми, че става смешно... Не ти отива. Ако ЗА ТЕБЕ нещо е най-доброто за десетилетието, това далеч не означава, че определението ти е масово мнение. Мисля че всички във Форума вече знаят коя игра ти е фаворит.

RaptoR said:
Мисля че всички във Форума вече знаят коя игра ти е фаворит.

Аз не зная коя му е фаворит - не защото не е казвал ами защото забравям бързо - старостта ме e налегнала ей... така е със склерозата - забравя човек че си е свършил семейните задължения и повтаря и потретва докато не му кажат да се спре :P

ПС: Обичам пролетта! Човек спокойно може да си отвори прозореца вечерта и един хубав въздух влиза в стаята без да е прекалено студен и да трябва да затвори след 5 минути ако не иска да измръзне...

Я да лапате суджука....Никой не може да ми каже, че уискито е по-добро от 30-годишната ракийца....най-малкото, защото след 30 години уискито си губи вкуса и си е живо лайно.

Curunir said:
Съжалявам, но не мисля, че вече можем да разговаряме след като нарече най-добрата игра на десетилетието "бозица". :mellow:

[Edit] Сега се осъзнах, че може би наричаш бозица втория шот, който не е Oblivion. За твое сведение, втората картинка е от Unreal Tournament 3 с RPG mod :P

Dun dun dunnnn! :D [/Edit]

Което само доказва, че модването на пуцалките не води до нищо добро! Момче, вече си зрял човек, трябва да проумееш истината, че една игра ако ти харесва - то тотава трябва да я разцъкваш в чист вариант, ако ли пък не ти харесва няма смисъл да правиш каквото и да било по нея, щото нали знаеш - На едно лайно колкото и шекер да му туряш, то пак си остава лайно, въпреки, че е шекерено !

djadomraz said:
Аз не зная коя му е фаворит - не защото не е казвал ами защото забравям бързо - старостта ме e налегнала ей... така е със склерозата - забравя човек че си е свършил семейните задължения и повтаря и потретва докато не му кажат да се спре :P

Шшшш.... алоуу, нали се сещаш, че в този форум рекламата е платена!?

gado said:
Което само доказва, че модването на пуцалките не води до нищо добро! Момче, вече си зрял човек, трябва да проумееш истината, че една игра ако ти харесва - то тотава трябва да я разцъкваш в чист вариант,

Гадо, ти нещо се побърка бе... Нали досега защиатваше UT с RPG мод, сега какво стана? :unsure:

Curunir said:
Гадо, ти нещо се побърка бе... Нали досега защиатваше UT с RPG мод, сега какво стана? :unsure:

Абе, пиленце ти къде виде в онзи сървър такива извращения (графични) и я ме светни кое те навежда на мисълта, че модовете в сървъра са РПГ? Точно в момента не ми се занимава да ти извадя спецификациите на сървъра и модовете които са качени на него. Освен това аз визирах модването на сингъл и изобщо на игри които имаш на своя компютър.

Леле, как ми се спи... Не е истина... А съм на лекции... :sick

gal4enceto said:
Леле, как ми се спи... Не е истина... А съм на лекции... :sick

Повече от идеално.Тъкмо ще можеш да се наспиш като хората.Стига да не вдигат много шум колегите. :D

PSYCHOSIS said:

Волумето на мах! :) Чудя се как съседите още не са викнали полиция!

Къде живееш да им се обадя? :D

Curunir said:
Не мога да споря с теб, просто някои концепции са ти мъгляви и няма да се разберем.

Ми, не знам, ама аз игри не модвам нито използвам чийтове, ако случайно в някой сървър ми натресат модове ги търпя до един момент и после кой от където....

Имам един главобол, все едно главата ми е баскетболна топка и в момента е на смяна и сутринта (тоест преди един час) някакви хлапета надуваха някви свирки по улиците, та и кучето се разлая... почти най-лошото събуждане което съм имал!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...