Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  artilerist said:
Че само луди хора могат да си разхождата кучетата по нощите.

Понеже преди около 20 минутки докато пушех на терасата видях пред блока един господин разхождащ кучето си. И се замислих дали и аз бих направилл това, понеже и аз имама куче?

Е не никога е отговорът за мен. Само някой луд може да направи това.

:D

доста хора си ги разхождат "нощем"...а и няма как да е иначе, като работят до тогава...примерно ;)

...някой ще намери ли entheogenics на какъвто и да е формат :bgrin:

имах няколко албума, но се затриха, а не помня от къде ги дръпнах :unsure:

artilerist said:
Че само луди хора могат да си разхождата кучетата по нощите.

Понеже преди около 20 минутки докато пушех на терасата видях пред блока един господин разхождащ кучето си. И се замислих дали и аз бих направилл това, понеже и аз имама куче?

Е не никога е отговорът за мен. Само някой луд може да направи това.

Обоснови се.

BlackGuardian said:
Студено=>Топло=>Студено=>Топло=>Студено=>Топло кво става с тва време ? :confused

Има разстройство.

Psihara^^ said:
Във всички хора ли е заложено да са боклуци, като опре до пари, или само в българина?

Сависи около кфи хора има около теб ;) .Лично аз с мойте приятели не сме имали проблем...когато на някой му тряат пари-другите му дават...и така.Дори не си ги връщаме-просто ако някой има нужда му сипваме кеш :D (е естествено не става дума за някфи трицифрени суми.... :wacko: )

xXx said:
Сависи около кфи хора има около теб ;) .Лично аз с мойте приятели не сме имали проблем...когато на някой му тряат пари-другите му дават...и така.Дори не си ги връщаме-просто ако някой има нужда му сипваме кеш :D (е естествено не става дума за някфи трицифрени суми.... :wacko: )

Толкова си далеч от смисъла, на това което казах, че дори ще прескоча коментара.

@Ифчо, А дали е щот няма пара?

Някаква буря пак се задава , лошо , човек не може да си включи компютъра от това време , ще трябва да си взема лаптопче и да седя при някое вифи "спот" за да съм свързан постоянно вече .

За парите и отношението на хората ... пак ли тази тема ?

Мен парите не ме интересуват до толкова , че да се правя на шут като стане на въпрос , освен ако не съм закъсал за нещо , обаче тогава имам мозък за да се смятам за изключение от това което спомена .

п.п. Вие все някакви уникално философски теми подхващате , затормозявате хората още от обяд сега .

lil_stenly said:
Някаква буря пак се задава , лошо , човек не може да си включи компютъра от това време , ще трябва да си взема лаптопче и да седя при някое вифи "спот" за да съм свързан постоянно вече .

За парите и отношението на хората ... пак ли тази тема ?

Мен парите не ме интересуват до толкова , че да се правя на шут като стане на въпрос , освен ако не съм закъсал за нещо , обаче тогава имам мозък за да се смятам за изключение от това което спомена .

п.п. Вие все някакви уникално философски теми подхващате , затормозявате хората още от обяд сега .

малкия стенли, стараеш ли се да пишеш така - като слагаш "вече", "сега" и т.н. задаължително в края на 99% от изреченията или пък се опитваш да подражаваш на йода...някой тук питал ли те е вече за това сега или как го възприемаш после, нарочно ли го правиш по-принцип или само в този форум тук.

no offence, всички виждаме, че си леко странен и няма нищо лошо в това, просто ми е интересно.

чертежи , спецификации и всякакви подобни бумаги, неръждаема ламарина, аспирин, чистачки... вземе да свърши този ден най-накрая че в главата ми е адска каша :(

SouLReAVeR said:
чертежи , спецификации и всякакви подобни бумаги, неръждаема ламарина, аспирин, чистачки... вземе да свърши този ден най-накрая че в главата ми е адска каша :(

за мен свърши, след 10 минути си тръгвам, а в къщи ме чака малко останала ягодова ракийка от бачково :music

че и мачле довечера :zzz

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...