Jump to content
BulForum.com

ФОРУМНИ СРЕЩИ

PSYCHOSIS

Recommended Posts

И така момци - СНИМКИТЕ :punk

Караман на дирека требе се направи на плакат, както и тройката на калдъръма :laughing:

Да не се чудите що е то кафявото петно - тези, които не са забелязали Пиромана след като снима на всички задниците отиде да снима една...... локва :bgrin:

Да си пожелаем още много такива хубави вечери. Между другото бая въздух сме вкарали в кега :rolleyes:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Василе ти затова ли не си вдигаше телефона???

Между другото днес и мен ме поудари ТАЗИ дама. За пореден път се убаждавам че жените са баламурници зад волана. Излизаме от пресечката до Кукления театър и тя внезапно спира.... Аз разбира се спирам зад нея. В следващия момент си включва задна и смело тръгва!!! Докато натисна клаксона и ми прасна бронята... Добре че бяхме близко та нямаше място да засили.... Като изскочих от колата бях готов да тура една 100-ка че е жена зад волана... И седи вътре като начишкана и не смее да мърда. Добре че не ми пръсна бронята и че беше хубавица, та просто й обясних, че автомобила има 3 броя огледала не напразно и особено като се дава назад се ГЛЕДА. Бая се беше стреснала та дано си научи урока... В крайна сметка се оказа, че си е харесала едно празно масто веднага след завоя и затова направи тая "мъдра маневра". След удара макар че й направих заслон отзад да може да се наглася спокойно си тръгна, явно притеснена... Женска му работа. Добре че не ми преъсна глупавата бакелитова броня на Мондеото че е 270 лева без да е боядисана...

to4no zatva ma posle bqx prekaleno iznerven za da govorq s koito i da e i zatova ne ti se obadix , oligofrena az si 4akam na sto4na gara za zavoi na lqvo , oligofrena s golfa re6i 4e moje da napravi obraten zavoi ot srednata lenta saotvetno mi zase4e patq i nqma6e kak da ne go udarq ...... napravo bqx besen , sigurno useti i se zaklu4i i ne izleze dokato ne doidoxa katadjiite ako ne mi trqva6e protokol za kaskoto 6tqh da go pukna ot boi bez da vikam policai

R_a_p_t_o_R said:
Василе ти затова ли не си вдигаше телефона???

Като изскочих от колата бях готов да тура една 100-ка че е жена зад волана... И седи вътре като начишкана и не смее да мърда. Добре че не ми пръсна бронята и че беше хубавица, та просто й обясних, че автомобила има 3 броя огледала не напразно и особено като се дава назад се ГЛЕДА. Бая се беше стреснала та дано си научи урока...

Ами ако не беше хубавица!? Добре, че всички лоши жени-шофьори са хубавици! Кой знае пък - може и тя да се разсеяла и загледала в огледалото отзад шофьора-хубавец :devil Не е като да не се е случвало... :ph34r:

ОН:А защо на тези форумни срещи не се срещат жени - на снимките се види само една. Как ли ви е изтърпяла?!? :P :D :P

Psihara^^ said:
Тя беше по пияна от нас... Логично е да на изтърпи..

Абсолютна клевета - 60% наказание за Психара. :bgrin:

@DaToNik, само една беше на последната среща....на предишните са идвали още няколко....ама не повториха... :devil ...явно тази последната на снимките е най-упорита... :lol:

Midex said:
Абсолютна клевета - 60% наказание за Психара. :bgrin:

@DaToNik, само една беше на последната среща....на предишните са идвали още няколко....ама не повториха... :devil ...явно тази последната на снимките е най-упорита... :lol:

А дали...? Момчета, да не би да сте уплашили другите :tongue ? Ми тази що е оцеляла? ;) А дали пак ще дойде?

Психи, докажи го!

Защо задаваш глупави въпроси? Тази е оТСеляла, щото е пазиха 2 клиощафки момченца! Дали пак ша дой - ако ще. Няма да й са молим, я! Дали е упорита... Уфтсътъ упорита ли е? Другите не са уплашени, а лесно се предават...

Psihara^^ said:
Защо задаваш глупави въпроси? Тази е оТСеляла, щото е пазиха 2 клиощафки момченца! Дали пак ша дой - ако ще. Няма да й са молим, я! Дали е упорита... Уфтсътъ упорита ли е? Другите не са уплашени, а лесно се предават...

клЬОщаВки

Ми що пък да не задавам ГЛУПАВИ въпроси? Какво друго да правя в жегата? Пък и да няма ново правило против глупавите въпроси? И Галка я няма... Ако Жорето беше дошъл, можеше и тя да е там...

Ама ако не дойде и тази жена от снимките, за следващото ще й се молиш и ша я черпиш Бейлис даже :devil Щото тайно я обичаш :love Или явно... Уфтсъ, ама розова :laughing:

А то пък сте голямо предизвикателство, че да се предават, верно? Всички сте сладури след втората ракия. А кой пи ракия?

Галка няма да дойде...поне не и след писанията за нея в "Тя и той"...а явно жегата, за която говориш действа зле на всички ни...забелязвам едно 'изнервяне' в много теми... ;)

П.П. "Тайната любов" между Ванчо и 'хубавицата' е житейски невъзможна, защото 'хубавецът' от случката с колата по-горе ще го застреля, обеси, подпали и накрая ще му откърти 2 шамара, ей така за спорта... :lol:

• 3 months later...

Дами и господа, колеги съфорумисти. Този уикенд (27-28.9) ще съм си в Пловдив. Пуснах на няколко човека мухата да направим нещо като форумна среща. Тааа... идеята е за Събота вечерта да се съберем, който има да ме бие - да заповяда, който има да ме псува - да заповяда, който отдавна чака момента да ми каже в лицето какъв и що съм - също да заповяда. За сега идеята ми към 6-7 часа на пощата под Часовника (класика), но понеже е възможно времето да не е от най-благоприятните - очаквам и предложения за конкретно място, където да се съберем :]

Добре е да измислим предварително място, където да идем (както и колко народ ще сме) за да направим резервация ;]

Antares said:
Дами и господа, колеги съфорумисти. Този уикенд (27-28.9) ще съм си в Пловдив. Пуснах на няколко човека мухата да направим нещо като форумна среща. Тааа... идеята е за Събота вечерта да се съберем, който има да ме бие - да заповяда, който има да ме псува - да заповяда, който отдавна чака момента да ми каже в лицето какъв и що съм - също да заповяда. За сега идеята ми към 6-7 часа на пощата под Часовника (класика), но понеже е възможно времето да не е от най-благоприятните - очаквам и предложения за конкретно място, където да се съберем :]

Добре е да измислим предварително място, където да идем (както и колко народ ще сме) за да направим резервация ;]

Еха!!!Ще гледам и аз домъкна задник, че да кажа на Пешо в лицето, кво мисля за него! :laughing:

Confirmation.

Идвам, вече е сигурно, жената даде разрешение по телефона :D Не е леко да си под чехъл!

[Edit] Искам масовка, вербутвйте ми там хората, да дойдат обичайните заподозрени, Раптора и сие и всички! Сега се е отворило да дойда и аз, поне да се видя с хората! :) [/Edit]

Тоя път уцелихте момент, в който мен няма да ме има... Ще пратя Пламен да следи за дисциплината :devil

Ако искате да ви резервирам Хъшове свиркайте...

Рапторе, ще ти се сърдя, да знаеш! :D

Шегувам се, все ще се видим пак на някоя друга сбирка. Но ми беше мерак да се видим вече.

[Edit] Кой е Пламен?

Да, това щях да питам - понеже аз съм зле със заведенията в Пловдив - да препоръчате приятна кръчма, където няма да гърми чалга и музиката няма да пречи на разговорите :]

П.П. В "Хъшовете" к'ва музика се слуша?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...