Jump to content
BulForum.com

ФОРУМНИ СРЕЩИ

PSYCHOSIS

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply
  On 4/8/2010 at 10:47 AM, mIRCata said:

Абе каква е тази дата 20.4? В средата на седмицата? Или Галин иска да почете фюрера нещо? ;)

Фюрерът, рулз!! Датата беше изцепена съвсем на случаен принцип, гледайки в тавана и съвсем без идея да бъде именно тя! Мисълта ми беше, че е редно да се спретне нещо към края на месеца..., а като се има и предвид технологичното време за организация на такова мероприятие в този форум..., дори и датата да беше одобрена изцяло - събитието нямаше да се случи... :rolleyes: Колкото до това къде ще се случи хавата, към този момент нямам никакви претенции... и като казах - кър, имах предвид точно къра, но това беше насочено към хора - сериозни и ценители (каквито тук явно има колкото за цвят)....

На "кърско" мероприятие не бих отишъл пеш, или бих го направил с хора, които познавам. Кофа причини. Тъй че по-добре да се придържаме към стандартния формат. Поне така мисля аз.

Разбира се че има, Галински, и ще го направим, но нека минат дъждовете. Хлапетиите явно ги е страх от мечки и затова не щат в гората laughing.gif

То запалени колко щеш, особено "на къра", с много бира и голяма скара :D Само Ваньо трудно ще се помири с буболечките, ама за сметка на това малкият чистач ще го пази :laughing: Дайте някакво предложение за дата, стига да не е работен ден. 2-ри Май (неделя)? - таман няма да има Ф1 :ph34r:

Antares, ти кой не познаваш от цялата схемa, та се притесняваш?

А може да се притеснява ИМЕННО защото познава някой и друг от цялата схема :lol:

Аз продължавам да не разбирам как я мислите тая работа - кой ще пие и кой ще кара?

Ники, вече сме го правили и сме се прибирали нормално. Да не говоря колко пъти ми идват на гости момчетата на 50 км и се прибират нормално. Стига с тия глупави въпроси! Като много знаеш - ние ще пием - ти ще караш! ЕСТЕСТВЕНО че има дежурни шофьори, които не пият.

On 4/13/2010 at 4:43 PM, chistacha said:
Antares, ти кой не познаваш от цялата схемa, та се притесняваш?
Чистач, ако можеш да кажеш, че наистина познаваш някой от хората по тия срещи, изключае групичката, които се събирате по-регулярно - би било наивно. На подобно излизане бих се организирал с приятели. Щото едно е да се организирам с група познати, знаейки, че всеки един момент, като ми дотъпее си 'фащам шапката и се махам, друго е да прекарам там ден-два.

Кърските мероприятия за мен имат смисъл, когато са свързани с преминаването от точка А до точка Б, свързано с красива природа, красиви гледки, чист въздух, спокойствие и физическото натоварване, при прехода. Рибарските мероприятия, където кисна цял ден до някаква локва, забил поглед в плувка и от време на време да сменям червеи или от типа "слизаме от колите и палим скарата" просто не са за мен. Умирам от скука. А и не намирам никакво удоволствие или забавление в наливането с алкохол. Едно, че не нося, друго, че ми е крайно противопоказно с моето заболяване. И не ме кефи.

На подобно мероприятие най-вероятно ще съм един дистанциран облак от негативизъм, тъй че май е по-добре да не ни го причинявам :)

Не знам, ще следя темата, ще следя когато се появят конкретни предложения, но вероятността да се присъединя не е голяма.

И... Видене, много силно се надявам, че репликата за мечките не е насочена към мен, щото би било смешно :D

Според мен Даяната ще по-удобна на по-голямата част от хората, понеже е в центъра и има повече транспорт до там.

А'е ш'ви <бибип> и в <бибип> ние ше се виждаме ли, или само във форума ще си мерим мишките! Тамън съм си навил за следващата форумна среща да не пия, та да гледам резила на Глория :lol:

Е ти няма как да го видиш като си тръгваш в 10 часа.То към 12 стават изпълненията :lol: Иначе преди 17ти аз не мога.Да ги таковам и матурите...

On 4/19/2010 at 5:07 PM, Antares said:

А'е ш'ви <бибип> и в <бибип> ние ше се виждаме ли, или само във форума ще си мерим мишките! Тамън съм си навил за следващата форумна среща да не пия, та да гледам резила на Глория :lol:

Започваш да ме дразниш вече. Забрави ли,че аз нямам мишка,и с мен нямате какво да мерите? Нека да не става банално.

On 4/19/2010 at 5:54 PM, glory said:

Забрави ли,че аз нямам мишка,и с мен нямате какво да мерите?

В такъв случай внимавай да не ти връчат шублера. :)

On 4/20/2010 at 10:32 AM, glory said:

Хахахах,ужас.

И точно това е момента да изсипя една - две фадроми с простстия, ама няма... щото съм възпитан.

On 4/20/2010 at 11:45 AM, gado said:
И точно това е момента да изсипя една - две фадроми с простстия, ама няма... щото съм възпитан.
Кооолко неща ми хрумнаха и на мен...

Глори, като се видим на някоя форумна среща - припомни ми да ти обясня защо не трябва да се месиш, когато хората си мерят... мишките. Че на живо РЗС скуод нямат правомощия :D

On 4/20/2010 at 12:04 PM, AssassiN said:

Това за шублера беше много добро... :lol:

Измерванията трябва да са много точни!

Никой нищо няма да ми връчва.. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...