Jump to content
BulForum.com

ФОРУМНИ СРЕЩИ

PSYCHOSIS

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply
  djadomraz said:
Може тайно да се е надявала да се отърве от почистването на къщата след вас но не би :P

Няма измъкване, със или без Чистачи - ред е на прахосмукачката :(

Midex said:
Ами той Виден уж си бил изкълчил ръката като тупал веднъж килимите и от тогава цялата домашна работа паднала на нея....аааа....много лесно така...аз от личен опит го знам - от бая време съм си изкълчил и двете ръце (по някой път когат' се наложи...и краката :P ), ама пустно жена ми не ми се вързва на мурафетите и тя често започна да си "изкълчва" ръцете... :devil ...за сина ми не искам да говоря - той си е роден "изкълчен" целия... :bgrin:

И това още като се запознахме, хитреца! Мани другото, ами като почна да чистя и тогава го заболява и иска масажжжжж.... :D

RaptoR said:
ТИКВЕНИЦИ! А ние сега приключваме. Пусто обаче не ми се спи

Да, затова след половин час те намерих полегнал на клавиатурата :zzz

DaToNik said:
Да, затова след половин час те намерих полегнал на клавиатурата :zzz

Не му е за сефте. Аз също съм го хващал да заспива върху клавиатурата :ph34r:.

DaToNik said:
Няма измъкване, със или без Чистачи - ред е на прахосмукачката :(

И това още като се запознахме, хитреца! Мани другото, ами като почна да чистя и тогава го заболява и иска масажжжжж.... :D

Пламенееее виж какви жени... не като нашите да ни юркат докато си изкълчим я ръка, я крак...

Аз пък сега излизам от банята, след 20-на километра пеш из балканите...

Снощи беше една от най-готините форумни срещи, на които съм бил изобщо. Определено влиза в top 5.

djadomraz-е, що не ги качи в picvalley... тоя imageshack да е толкова смотан...

Antares said:
djadomraz-е, що не ги качи в picvalley... тоя imageshack да е толкова смотан...

Щото ми е толкова акъла. Ако знаеш колко време ги качвах... :) Не ми се даваше IPто от мойта машина да ги гледате иначе бяха там след 30 сек ...

А снимки от на кмета брата кога ще има ?

Определено на другата среща пак ще дойда стига да е без вечерен час , но дори и да бъде то организатора да седи до края :devil

да другия път ванчо с катинар към пейката вързан :) чистачите също няма да ги пускаме... абе другия път влиза който влиза, ключа се врътка и само сервитьорката да има достъп :) и всички вътре :)

__smirnoff__ said:
.....ключа се врътка и само сервитьорката да има достъп :).....

Ама само оная малката...дето Пиромана я беше гушнал и не искаше да я пусне... :devil

Midex said:
Ама само оная малката...дето Пиромана я беше гушнал и не искаше да я пусне... :devil

Тя за това ли тръгна да обслужва другите етажи не нас? :D

Малко снимки и от мен. С кофти качество са, за което се извинявам.

клик 1, клик 2, клик 3, клик 4

На третата снимка е Пиромана + Психара (не се вижда много, защото Пиромана го беше приклещил) :D

jozo said:
Хм... като влизах, попитах за масата, резервирана за 19 часа... и допълних "една маса кретени" и същиото миньонче избухна в смях...

mobo, виждам, че четеш. Ела другия път :]

jozo said:

ааа вие си тръгнахте, после тя идва при нас, пиромана я награби, после пак идва... няколко пъти :)

George_131 said:
Другия път ще се постарая да се дотътря и аз :)

Ти все се стараеш, ама май бързо ти привършва желанието за старание - от сума време не съм те виждал. ;)

П.П....и намали малко "термохита", че всеки момент очаквам рапорта на нашия редовен репортьор на подписи. :P

Midex said:
Ти все се стараеш, ама май бързо ти привършва желанието за старание - от сума време не съм те виждал. ;)

П.П....и намали малко "термохита", че всеки момент очаквам рапорта на нашия редовен репортьор на подписи. :P

Тук ме хвана, виновен съм и даже си нямам свясно оправдание.

П.П. Мерси за препоръката

Midex said:

И такъв ли си имаме?

Midex said:
...дето Пиромана я беше гушнал и не искаше да я пусне...

gal4enceto said:
...защото Пиромана го беше приклещил...

__smirnoff__ said:
... пиромана я награби...

Бах тоа Пироман, тва тряа е баси откаченото парче "гушка", "приклещва", "награбва" де който види, катго срещнеш бегай на далеч. :lol: :lol:

Какво ме изкарахте бе хора, не съм чак толкова лош човек :cry :D

Именно :) Всички много ти се радвахме. Как ще си лош, думите, които сме написали бяха метафори за топлите ти чувства към Психара и сервитьорчицата на Пожарната :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...