Jump to content
BulForum.com

ФОРУМНИ СРЕЩИ

PSYCHOSIS

Recommended Posts

Midex said:
Предлагам Наско да бъде изправен (в ъгъла) пред другарски съд с председател Психара и да бъде порицан публично. :bgrin:

С такъв председател спукана му е работата :P

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

На Наско аз ще съм му адвокат. Ще пледирам за минимална присъда - да ме почерпи :D

Държа открито да спомена, че тази среща ще е прекрасен начин Дядо Мраз да се издължи с бирата :D

За място на срещата отново предлагам да е пожарната. За дата и час - Ваньо май имаше някакви идеи, но гледам, че не ги е споделил в темата.

Пожарната!

Пак ли ще ходите там?

Веднъж щях да си пукна главата на входа... имам някакъв страх вече от това място.

:dry:

М нищо не мога да обещая от сега , ама ще гледам да уважа Психара , за поканата :)

Оооо, 17-ти е мноооооого далеч... Ама все пак, аз също ще се опитам да уважа поканата.

pazu said:
аз се чуда дали да дойда или ще ме малтритирате за миндилните изказвания :bgrin:

Няма страшно - провинилите се ги бием най-много по половин час. :bgrin:

pazu said:
2ро ... един по един ли идвате .. всеки по половин час или всички наведнъж за половин час ? :lol:

Ами различно е....най-често първи идват Психара, Теди Кинг, Шаде-то, Карамана и останалите по-сериозни. Те бият около половин час (за да не скучаят, докато чакат останалите) и след това започват да се мъкнат един по един по-несериозните - обикновено те не бият, но за да не се минат...удрят по някой шамар все пак. :devil

1во .. потресен съм от себе си ... малтрЕтирате :lol:

2ро ... един по един ли идвате .. всеки по половин час или всички наведнъж за половин час ? :lol:

pazu said:
Със термо-ядрения голф на полусъединител ще ми гледате снега под гумите :lol:

АпЦолютно!

Само че това не те прави по-малка жертва :P

Има шанс да мина и аз, ако се потвърди поканата за представяне на филма от пловдивските пещерасти....

Макар,че е малко далечко ще положа всички усилия да дойда и аз :) Вече толкова срещи изпуснах,че ще е престъпление ако не се появя поне на тази :D

Curunir каза, че сме задръстени и няма дойде. Всеки, който се чувства ОТДРЪСТЕН е добре да не идва...

До тук сигурни са:

Аз

2 x chistach

Дядомраз

Смирноф

Скорпион

Karaman

Midex

Очаквам включване...

Възможно е да съм на концерт в пъзела.. по-късно през седмицата ще пиша да кажа дали ще идвам или не.

Имам малко лични проблеми , но ако всичко мине добре, ще дойде и ще се полея яко ................ :lol:

PiTT BuLL said:
Имам малко лични проблеми , но ако всичко мине добре, ще дойде и ще се полея яко ................ :lol:

:devil

При това положение просто ще трябва и ние да дойдем :punk

Ако искаш може да приложим пак тактиката от рождения ден на бат Весо :laughing:

Много неудобна дата сте избрали, имаме по-важно събиране тогава. Но ако свършим по-рано, а вие останете до по-късно може и да наминем.

В пожарната ли ще се сте?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...