Aquila Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Търся си дънкова или брезентова раница, някакви идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 отиди при някоя шивачка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Как е хиляда на турски и цигански и как е 100 на турски и цигански?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Как е хиляда на турски и цигански и как е 100 на турски и цигански?! на турски бин и юз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Някой познава ли wanna-be хакер наричащ се Linux (предполагам български)? Защото, ако го намеря, не знам какво ще му направя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 да,познавам го,от изгрев е не знам как му е истинското име,но се мотаеше едно време из залите в квартала и за твое успокоение не си само ти му набрал от две години има да връща пари за лан мрежа дето щеше да ни изгражда м/у блоковете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 (edited) Само на мен ли не ми отваря сайта за МП3-ки Edited July 18, 2006 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Само на мен ли не ми отваря сdйта за МП3-ки не, и сайта с игрите не бачка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 С игрите си бачка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Хубаво де, като става дума за хакери, реално има ли начин един напълно незапознат с тези неща юзър да се предпази от някой мега-супер-дупер-хакер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Хубаво де, като става дума за хакери, реално има ли начин един напълно незапознат с тези неща юзър да се предпази от някой мега-супер-дупер-хакер?Те мега-супер-дупер-хакерите каква работа имат при лалавите юзъри? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Еми той е супер-мега-дупер при лалавите.. При останалите е просто никой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Трябва ми да разбера от колко до колко е забранено да се надува музика . Така знам , че след 22:00 е забранено и от 14 до 16 мисля , че пак е забранено . Примерно сутринра в 8 часа ако някой надува музика забранение ли ? Просто ми трябват часовете , в които е забранено да се надува музика . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Мисля, че е сутрин е до 8, но ако музиката е прекалено силна можеш да се оплачеш и по-друго време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Кой ден се играе финала на европейското по бокс ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Трябва ми да разбера от колко до колко е забранено да се надува музика . Така знам , че след 22:00 е забранено и от 14 до 16 мисля , че пак е забранено . Примерно сутринра в 8 часа ако някой надува музика забранение ли ? Просто ми трябват часовете , в които е забранено да се надува музика . 14:00-16:00 - правилно. В делнични дни е до 22:00 вечер, събота до 24:00. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Кой ден се играе финала на европейското по бокс ? Неделя, събота се почива, неска и утре май са полуфиналите виж сайта българския отбор има доста силно присъствие на полуфиналите, към 6 съзтезателя някъде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Имам едно проблемче и се нуждая от бързо отговорче значи първия диск на Карибски Пирати е 704Мб и не мога да го запиша с нерото на диск-ат-онце и сега с virtual dub мисля да отрежа края на филма обаче не знам как да го направя ... някой може ли да напише 5 реда какво да направя ? мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Имам едно проблемче и се нуждая от бързо отговорче значи първия диск на Карибски Пирати е 704Мб и не мога да го запиша с нерото на диск-ат-онце и сега с virtual dub мисля да отрежа края на филма обаче не знам как да го направя ... някой може ли да напише 5 реда какво да направя ? мерси предварително Отваряш файла с гореспоменатата програма. От менютата избираш началото и края къде да са. Мисля, че става и с бутоните Home End, или нещо от сорта беше. След това от File избираш Save Fragmented...бля-бля-бля и го сейваш. Трябва преди това от опциите да избереш видео кодека, защото по презумция не се компресира и става гигантски файл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 (edited) Отваряш файла с гореспоменатата програма. От менютата избираш началото и края къде да са. Мисля, че става и с бутоните Home End, или нещо от сорта беше. След това от File избираш Save Fragmented...бля-бля-бля и го сейваш. Трябва преди това от опциите да избереш видео кодека, защото по презумция не се компресира и става гигантски файл. а как се избира този кодек ? изгубих се по тези менюта ма не намерих кодек да избирам ? едит оправих се мерси за всичко Edited July 20, 2006 by THE-AGENT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Опцията е: Direct Stream Copy. Началото и края с Home и End. После избираш File->Save as AVI. Мисля че така беше. Нямам го в момента качен за да пробвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Филма HOSTEL(Хотелът на ужасите) по действителен случай ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Филма HOSTEL(Хотелът на ужасите) по действителен случай ли е? Еми пише Inspired by true events ама то последно време на почти всички хоръри така пише.Може би има капа истина,но не е като Тексаско Клане примерно сичко да е ставало и да е било реланост Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Еми пише Inspired by true events ама то последно време на почти всички хоръри така пише.Може би има капа истина,но не е като Тексаско Клане примерно сичко да е ставало и да е било реланост Предполагам,че и в Тексаско клане са преувеличи ли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 (edited) По принцип филмът е базиран изцяло на слухове за тайландски сайт, който предлага, срещу заплащане, възможността да убиеш друг човек, но дори Рот признава в интервюта, че никога не е виждал този сайт Та... то, че е inspired спор няма, ама никой не е доказал това Което ме подсеща... я се сетете за The Blair Witch Project... Там не пишеше ли също, че е по действителен случай, ама в крайна сметка се оказа, че всичко това е просто рекламен трик Edited July 20, 2006 by DaSlayer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts