Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

lil_stenly said:
Как аз бе, не виждаш ли че не съм спрял със спама във форума.

ами ами сигурно си носиш лаптопа под ръка и чат пат пускаш нещо колкото за алиби... :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  djadomraz said:
ами ами сигурно си носиш лаптопа под ръка и чат пат пускаш нещо колкото за алиби... :)

Сега да не вземеш да кажеж на някой, после ще ме гони закона.

sandman said:
Ааааа, ша ма извиняаате, ама мен в тея работи няма да ме намесвате! :closedeyes:

Няма такова нещо, заблудил си се.

:)

lil_stenly said:
...П.П. Може да е Сънчо... не може да си сигурен обаче.

Ааааа, ша ма извиняаате, ама мен в тея работи няма да ме намесвате! :closedeyes:

Така не се издържа.

"Къде си веееее, в чата съм, колко да те чакам", ужас... от половин час вися в чата за един човек.

Поне като каже, че ще влиза да влиза.

Толкова ли е трудно.

:blink:

Tomahawx said:
Don't fuck with Ваныо.

Никой не смята да упражнява каквото и да е сексуално насилие над него!

:dry:

П.П. Боже, сам започнах да се куотвам вече.

lil_stenly said:
Никой не смята да упражнява каквото и да е сексуално насилие над него!

Нека всички дружно го изнаслабим с кисела краставичка! Аз си лягам...В крайна сметка от жените имало полза - като им начешеш "крастата" отиват да ти купят бира.Сега ако я науча да ми носи и чехлите.... :laughing:

как съм гладенннн........отивам да ям домашно филе елена с туршия и препечени филии с масло и чесън на прах..ммммммм изтекоха ми лигите.....

Аз отивам да се занимавам с нещо друго, стига с тоя спам... лека на всички от мен.

Grimjaur said:
...Сега ако я науча да ми носи и чехлите.... :laughing:

А освен това ако я свикнеш да ти ги носи със зъби, щастието ще е пълно... :lol:

П.П. Като го усвои, след това може да я тренираш да го прави и на четири крака...тогава с чиста съвест ще може да казваш "Баси...к'ва си кучка!" :bgrin:

Midex said:
А освен това ако я свикнеш да ти ги носи със зъби, щастието ще е пълно... :lol:

П.П. Като го усвои, след това може да я тренираш да го прави и на четири крака...тогава с чиста съвест ще може да казваш "Баси...к'ва си кучка!" :bgrin:

Баси колко си брутален.

П.П. С кекса стана авария, никой да не яде от него, бета версията е алфа още, утре ще изчистя бъговете и ще се пече на ново.

Thief said:
Тва е щот си забравил да му сложиш косъм от одран върколак :devil

Утре мога да вкарам малко шамански номера в кекса, вудуто ми бяга, обаче шаманските ги знам, дано не се задави някой.

Добро утро на всички извратеняци . Като гледам все хубави работи съм изпуснал , но ще си наваксам . Ако успея да мина още 2 въпроса неска ще бъде геройство !

Четейки някои "по-по-най" теми в раздела за автомобили...ми минава през главата, че за доста хора средно положение няма - или е "най" към плюса, или "най" към минуса. Това..."нюанси в живота",

"междинни нива" и др. подобни за тях не съществуват. ;)

П.П. Ей оня с "баничката и бозата" през един пост над мене - и той същия...доста зор трябва да види човек, за да му изрови отнякъде пост, в който да не е споменал поне 2-3 пъти думата "Ферари". :P

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...