Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

ov3rm4n said:
Било е грешка... Момичето всъщност е искало да пише ЛС на мен, защото му затворих темата, но е натискало грешния бутон. Случва се :) Иначе се разбрахме накрая на ЛС и се извинява за грешката. Не е искала да ни бобмандира. Поне не е искала да бомбардира всички на куп де :)

Too late....

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Uh la la la la .......................... sunshine :woot

пия кафе, кефя се на слънцето и си мисля дали скоро ще мога пак да влезна в релзи , нещо влака се обарна и само Руски ще ме оправи :punk

снощи бях :pirate в океан , страннооо..... трябва да си бръсна мустака и да отлитам по направление,

ако на някой мога да му бъда полезен с нещо да свирка , знаете номера на квикалника :tongue

Айде Лек , топъл , усмихнато весел и примамливо размазващ ден на всички дами и господа по света !!! :music :music :music :music

едит: една малка лесна задачка за събуждане Колко е две плюс три по четири ? :D

Обичам едно невероятно добро и красиво създание вече два месеца! И то ми носи вкусно кафенце на работа в 8 без 10 сутринта! Ми... щастливо нещо съм!!!

:woot :woot :woot

PiTT BuLL said:
......

едит: една малка лесна задачка за събуждане Колко е две плюс три по четири ? :D

14.

иначе за всички останали въпроси отговора е 42.

Баси......Наврях се във форумите на СпецНаз - и там намерих българоворящи...тц,тц,тц...

kopche said:
Обичам едно невероятно добро и красиво създание вече два месеца! И то ми носи вкусно кафенце на работа в 8 без 10 сутринта! Ми... щастливо нещо съм!!!

:woot :woot :woot

Tоест от два месеца вече не съм ви виждал двамата. Не е ли крайно време да се засрамите и да се реванширате подобаващо? :P Не съм щастливо нещо :laughing:

Аз пък няма и да ви видя поне още много месеци. И не само тях, ами и теб, Коле... Така че айде да не се отваряме на тема, кой щастлив и кой не в тоя смисъл. Пък и нека се радват децата, младите нека се обичат. Ти си там само да помагаш...

Grimjaur said:
Четири години тука...Няма ли да ми писне вече тоя форум? :unsure:

Grim:

$me:

Хайде ся кой е спамера :Р

Наско, ние с теб 'се едно сме се наговорили :Р Между другото май точно в онзи период бяхме колеги с теб :) :beerchug

Antares said:
Grim:

$me:

Хайде ся кой е спамера :Р

Наско, ние с теб 'се едно сме се наговорили :Р Между другото май точно в онзи период бяхме колеги с теб :) :beerchug

Аха, точно тогава беше.Не съм спамер, аз съм суперактивен юзър :lol:

sasho_1989 said:
Много ме кефят сутрешните пъстроцветни постове на Стоян(PitBuLL),който си допива ароматното кафе :)

Сашко , само ако знаеш след кафето към 10 часа какво имашее :woot винооо :lol:

отидох на лекций и какво да видя , доцента именник , пича като измъкна една 10 литрова бутилка с вино и едни чаши и вика "взимайте по една чаша и сядайте, днес имам имен ден " :punk обърнахме по някоя чаша и ни стана хубаво на всики :D

Само се чудя, аз ли само забелязвам или и други във форума , че някой се опитва да прави съфорумците си на балъци и най вече слепи (все едно не се вижда какво пише горе вдясно) ...... :wacko:

PiTT BuLL said:
...Само се чудя, аз ли само забелязвам или и други във форума , че някой се опитва да прави съфорумците си на балъци и най вече слепи (все едно не се вижда какво пише горе вдясно) ...... :wacko:

Не си само ти :) Явно им е малък банера ( ако въобще става въпрос за това , де)

transporterpld said:
Не си само ти :) Явно им е малък банера ( ако въобще става въпрос за това , де)

да за това става въпрос ;) , и все пак ............ длъжни ли сме ?

Сетих се още какво ми липсваше в Пловдив...

ЗВЕЗДИ! Такова нещо не бях гледал от онази сива, вечно намусена и мрачна София...

Толкова ми беше приятно да се прибирам пеша от гарата до вкъщи... Отново да вкуся със всичките си сетива* нощен Пловдив... Е, няма такъв град!

* Не исках да развалям поетичното звучене на метафората, за да уточня, че не съм близал улиците или к'вото там... с едно сетиво по-малко беше...

Antares said:
Сетих се още какво ми липсваше в Пловдив...

ЗВЕЗДИ! Такова нещо не бях гледал от онази сива, вечно намусена и мрачна София...

Толкова ми беше приятно да се прибирам пеша от гарата до вкъщи... Отново да вкуся със всичките си сетива* нощен Пловдив... Е, няма такъв град!

И аз така, Мн ми липсва шляенето вечер из града. Си пуснеш музичка и си цепиш и се кефиш колко е тихо и как няма хора наоколо....

По темата: Чувствам се виновен, а не трябва... :angry1

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...