Jump to content
BulForum.com

sincity

Members
 • Content Count

  2612
 • Joined

 • Last visited

About sincity

 • Rank
  TrailBlazer

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  In Every Heartbeat
 • Interests
  Наказателно право, NBA баскетбол, Newcastle United FC, чужди езици, Barcelona FC, Форест Гъмп, разходки в планината, last.fm, кино, малко текила и много музика.
 1. sincity

  Formula 1

  С тия задкулисни нареждания и завоалирани екипни заповеди са на път да убият състезанията. Няма ли истинско съревнование, няма и спорт, няма и интерес. Мисля, че съвсем ще спра да гледам Ф1. Че даже сега и Уебър бил сърдит защо го били изпреварили. Пфуууу, тъпня.
 2. О, не го знаех това за Куулбокс наистина. Мерси за информацията. А уж им бях преглеждал наскоро списъка с предлаганите телевизии. В такъв случай те се превръщат в един отличен избор за мен!
 3. Аз живея в близост до теб и съм на същия хал. Като алтернатива смятам само Куулбокс за нашия район около Събота пазара, но малко по-скъпа им е офертата за тв и нет и нямат ТВ +. Аз все още след последните галимации не съм плащал абонатна такса. Получих някакъв смс само, че ме "очаквали ДСС в техния офис да съм си бил получил компенсацията за причиненото неудобство". WTF? Ква компенсация? Някой има ли идея какво точно имат предвид, щото ако не ми опростят една цяла месечна сметка, нищо не го приемам за компенсация. В понеделник мисля да отскоча до офиса им да видя за какво иде реч и дали няма да им дам развод и да си пусна Куулбокс.
 4. THE IMPOSSIBLE - много съм разочарован. Добре, че не го гледах на кино. Трогателна история, злобно цунами, но продукцията беше под всякаква критика. Толкова клиширани фрази в един филм скоро не бях чувал. Че и Оскар номинация има Наоми Уотс. Ужасно.
 5. "Шаферки" - Tолкова не се бях смял отдавна, а толкова отдавна се канех да го гледам тоя филм Само краят беше малко претупан и не ми хареса, но през цялото друго време имаше смях.
 6. Aбсолютно споделям твоето мнение. Много ми хареса във всяко отношение. Един от най-добрите филми на годината според мен. Другото Sothbiss го е казал.
 7. "Хобитът" е едно много добро преживяване на кино. Питър Джаксън пак го е изпипал до най-малките детайли. Поклон. Очаквам с нетърпение следващите части
 8. Весели празници:)

 9. На пръв поглед нелош актьорски състав и добър режисьор. Аз, обаче, го гледах, защото отдавна не бях гледал филм от този жанр. Останах разочарован. Всичко беше супер предсказуемо, а Харди, Лебьоф и Пиърс не стават.
 10. Не гледайте "Аве". Единственото хубаво нещо на това умотворение на българското кинотворчество е, че беше кратко и не ми загуби чак толкова много време. Иначе, пълна скука, безсмислени сцени, безсмислено излишна драма, изкуствено нацупени физиономии и много слаби актьори.
 11. И на мен ми хареса. В началото беше доста скучен и диалозите стояха нагласени по американски, но с развитието си сюжетът ме грабна и дори "напудрените" американски хлапета ми станаха симпатични.
 12. Пък аз, че бил хомосексуалист
 13. Аз съм с Kindle 3G keyboard + Special offers - внесен от Щатите. Цените на моделите с рекламните скрийнсейвъри са по-ниски от тези без, като рекламите се включват само в режим Stand by, без да пречат на четенето и без да се натрапват. Всъщност, са доста приятни. Паметта е 4 GB, мисля, че няма Kindle с по-голяма памет. Моделът поддържа безплатна интернет връзка навсякъде, където МТел има покритие. За съжаление, браузърът не е от най-удобните за употреба, разбира се е черно-бял и не поддържа флаш, т.е. можеш да си провериш поща, форуми, новинарски сайтове, но не и да гледаш клипове и пр. За батерията и e-ink екрана вече е споменато, потвърждавам отличните впечатления. Регистрирал съм устройството в Амазон, което ми дава някои предимства - мога да организирам книгите по колекции, получавам промоционални безплатни аудио книги. Моделът поддържа mp3 формат, както и Text-to-Speech функция за текстове на английски (доста удобно вечер, когато очите са изморени за четене и можеш просто да пуснеш книгата да ти се чете). Множество варианти за настройване големина на шрифт, междуредие, брой думи на ред и т.н. Има вградени 2 тълковни английски речника и е достатъчно само да посочиш с курсора дадена дума, за да се появи значението й на страницата. Моделът позволява и водене на бележки, правене на отметки и съхраняването им в отделен файл, в който след всеки отбелязан цитат е уточнено произведението и автора. Свалям засега от Читанка, като по-новите книги търся на английски по торентите. Вероятно изпускам доста неща, но е факт, че е една от най-удачните ми покупки до момента.
 14. Maлко дългичък като времетраене, но като цяло отличен като реализация и като замисъл филм. Краят беше потресаващ. Жалко, че не се правят толкова стойностни български филми.
×
×
 • Create New...