Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Добро утро! Станах, направих си кафенце и се наслаждавам на времето навън и се чудя къде да ида този път. Засега ще си остана в леглото замалко и после аидииииииииииии пак по задачи! нЯМА ПОЧИВКА ТОВА Е ЖИВОТА!

sasho_1989 said:
Тва,Видене,трябваше да го пуснеш в темата за фукането :)

Минава ми през тиквата,че без комп,учейки,времето минава адски бавно...

Не е за фукане, защото рано или късно, ще трябва да ги върне =D.

R_a_p_t_o_R said:
Ванчоооо язък ти за наградите как се изряза с тия 14 к хахахахах

Добре че е батко ти Иван да те светне - тъкмо 42к са

И не момци - не съм ни сутеньор ни пласьор :punk

Не ми беше отворило цялата снимка! Нямам вина! :)

мисля си, че беше баси кефа преди тоя Grimjaur да се появи пак и да пише неговите безконечни, адски скучни и затормозяващи постове на тема military shits, Russia shits, alcohol shits...

Мисля си че без теб този форум ще е едно много по-добро място

ЕДИТ: Мисля си го от много време това, но поредната уникална тъпотия, която изака вече ме кара да го кажа открито

LPFC said:
мисля си, че беше баси кефа преди тоя Grimjaur да се появи пак и да пише неговите безконечни, адски скучни и затормозяващи постове на тема military shits, Russia shits, alcohol shits...

Никой не те кара да ги четеш.GFU/или Go Fish Yourself та да не ти го казвам в прав текст...Че наказват хората.../.

Скаутският сайт става много брутален, супер як и прочие :)

R_a_p_t_o_R said:
Мисля си че без теб този форум ще е едно много по-добро място

ЕДИТ: Мисля си го от много време това, но поредната уникална тъпотия, която изака вече ме кара да го кажа открито

точен както винаги :lol:

Виното стана , източено , откалено , мммммммммммммммммммм сега като го подхвана и си хварлям книжката някъде да не мога да я намеря , че доста винце ще се изпие :tongue

LPFC said:

Аз пък до голяма степен бих се съгласил с теб, макар че Grimjaur ми се струва един от малкото потребители във форума с доста разностранни познания. Само че дразни с прекалената си активност. Но пък и аз съм имал такива периоди, когато съм имал излишно свободно време.

Едит: Барса поведоха с 2:0 на Бетис:)))

Хахаха, LPFC отново пуска провокации. С риск да те разочаровам - не можеш да заместиш така качествено Христууу ^^

Иначе през главата ми минават няколко гримяурски танка, на простака беемвето, афекс ми хаква централния мозък, а на раптора котките си точат ноктите върху мозъчната ми кора....

Не може така да ме цепи тиквата....

Бях си малко при баба/дядо, леля/вуйчо на Враца и... бях обект на кулинарна надпревара... Даже може да се каже, че бях бойното поле... Прекрасно е да се откъснеш за малко от постоянно бръмчащия и жужащ кошер, наречен София, да се спреш в полите на Стара Планина и да си дадеш сметка, че не всичко е пари и че батерията на човек не е вечна... Беше просто прекрасно... и се прибрах с мазния експрес* (добре претъпкан), пътувайки прав, с половин тонен сак и сега съм препълнил хладилника...

* Мазния експрес - така се наричат влаковете тръгващи от Видин/Лом, минаващи през Монтата и Враца и отиващи към София. В тях се возят предимно студенти и други хора, произхождащи от Северозападнала България и учещи и/или работещи в София, които при прибирането си обикновено носят буркани с паприкаш, туршия и други консерви, кой половин, кой цяло прасе, домашно сирене, домашно мляко, телешко, овнешко, пилешко и всякакви други видове месо, от което идва и името на влака :)

Чета, чета... писанията и лайнометията по-нагоре... и си мисля, че никой, ама никой не обича хора, които всичко знаят за всичко, имат мнение за всичко и за всеки и нямат никакви спирачки да си натресат мнението винаги, навсякъде и на всеки... спирам до тук с мисленето по този въпрос. Щото като хвърлиш камък в рядко лайно, най-много лайното да те опръска... нека пръскането започне сега...

Браво на хората, измислили бекъпването.Че иначе сега щях да съм в лайна до ушите. :wacko:

Edit:ov3rm4n-e всеки мрази красивите и умните :)

Psihara^^ said:
А аз се чудех що не мога да се понасям.. :)

или пък да кажем "свинско със зеле " :tongue ...... и не хубаво вино :bgrin:

По-добре натровен от някви бъркочи , от колкото пребит от кухи лейки :allien

ov3rm4n said:
и си мисля, че никой, ама никой не обича хора, които всичко знаят за всичко, имат мнение за всичко и за всеки и нямат никакви спирачки да си натресат мнението винаги, навсякъде и на всеки...
Забрави да добавиш, че освен самочувствието и компетентността е без особено покритие.

Повече от седмица не мога да дишам от постоянно главоболие...Не мога да разбера защото добрите хора не се занимават само с добри хора и си мислят, че могат да променят лошите хора...

The`ScorpioN said:
Хахаха, LPFC отново пуска провокации. С риск да те разочаровам - не можеш да заместиш така качествено Христууу ^^

изобщо нямам подобни амбиции - нито да провокирам, нито да се сравнявам с този зъл гений Христууу.просто споделих своята досада от присъствието на този пазарджишки командос, който не спира да бълва bullshitz.

LPFC said:
пазарджишки командос, който не спира да бълва bullshitz.

Мисля, че ти отговорих пределно ясно, но за теб - ще повторя, смърф такъв...Като не те кефят мненията ми - не ги чети.Да си кажа честно - отдолу в подписа ми го има, а за тези, които са си изключили тази оция - не ми пука какво мислите за мен.Не плащам данък "Обществено мнение", ако някой мисли, че не съм за тук - направете една подписка до правоимащите и ме изхвърлете. Не е толкова сложно. ;)

Не плаща данък обществено мнение този, който живее в пещера с козите си...

Надявам се "смърф" да не е трябвало да звучи обидно, щото и аз съм такъв, чепинешки бек такъв :Р

Ау 2 дена ме няма и какво гледам . Из форума се спори за различни марки коли , започва делене на село и град , утре сигурно ще започне преброяване на пияниците и трезвениците , след това кой по колко пъти го тръска след облекчаване . Много нови индивиди са се навъдили а старите кучета са се озлубили :) Няма го TAZ да удря на всяка страница по един весел пост :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...