Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Докато не се научиш да пишеш на български, ще те уча на английски.

Ванка, аз проблеми със съвестта си нямам - спя си нормално. tongue.gif

Логиката е желязна! Но поне се научи да пишеш правилно като ще даваш уроци :D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Благодаря за насоките, снимки ще кача малко по късно през седмицата, защото сега нямам с какво да ги прехвърля на компа, пък утре съм 24 часа на работа и те така :pirate

Разбирам ги тия дежурства и т.н, но след 12-тия или след 18-тия час адеквателен си? Ако наистина стане нещо дали ще реагираш както човек, който е дошъл преди 30 мин. на работа.

Не се заяждам, по принцип говоря ;)

Разбирам ги тия дежурства и т.н, но след 12-тия или след 18-тия час адеквателен си? Ако наистина стане нещо дали ще реагираш както човек, който е дошъл преди 30 мин. на работа.

Не се заяждам, по принцип говоря ;)

Аз съм само на пост смисъл, ако възникне нещо наистина спешно се вика екипа или каритаджии.

Пък пък и като самата болница е спешна обикновенно има поне 3 ма лекари(в отделението), така че има и свежи.

Гадине, да не забраиш да се обадиш.

Няма! Стига да остане време обаче....

Папуняци, много спите. А добро утро.

Ред. Форума пак леко бъгва.

Добър ден.. :laughing1:

Бъгва, да.Пак има забавяне при прехвърляне из темите...

П.П.На този ми пост, отне към минута да се публикува... :unsure:

Дубрютру. Аз неска отивам на нова работа. Ебаси кефа, вече няма да се занимавам с идиоти. biggrin1.gif

Някой да ми обясни поради каква причина този кабел трябва да е с такъв дебел накрайник отпред:

http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqV,!ikE5ev,UteCBOiM1JT(Lw~~_12.JPG

Толкова трудно ли беше да го направят от онези най-малките плоските е те като този?

ПС: Постването верно е ултра бавно. Страниците се отварят бързо но докато се запише след "Add reply" минава сигурно половин минута. Save changes обаче мина нормално (демек бързо)

ПС2: Много пъти съм се чудил как дали изобщо някой гледа японските анимационни простотии които съм засичал чат пат превъртайки каналите, а гледам някой е качил в замунда "железния алхимик" (или нещо подобно) - т.е. някой наистина гледа това. Не мога да си обясня нещо толкова ултра тъпо и плоско направено как изобщо някой успява да го издържи над 10 секунди. Че то джейми и вълшебното фенерче отпреди 40 години е 100 пъти по-добра анимация и 100 пъти по-идейно от тази повърня при това некадърно направена (с оглед на средствата с които разполагаме в днешно време)

Някой да ми обясни поради каква причина този кабел трябва да е с такъв дебел накрайник отпред:

http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqV,!ikE5ev,UteCBOiM1JT(Lw~~_12.JPG

Толкова трудно ли беше да го направят от онези най-малките плоските е те като този?

Ами по принцип, първия кабел си има фаза, нула и земя.

Другия е само фаза и нула.

Не ми се обяснява предимството на разделени нула и земя.

ПС. Кво е яко да си в отпуска, изпратих жената на работа и цял ден мога да си правя каквото си искам, след малко (чакам да стане 9 да почне работния ден) може да легна, като ми се доспи.

ПС2. При мен форума хвърчи, никакво забавяне нито при пост, нито при едит, нито при отваряне на различни теми.

Проблема с постването е по скоро въпрос на доставчик. При мен проблем няма.

-----

Ред: Излъгах. И при мен е бавно. Спрях зареждането, отворих наново - мнението беше вече написано. Редактирах...

ПС2: Много пъти съм се чудил как дали изобщо някой гледа японските анимационни простотии които съм засичал чат пат превъртайки каналите, а гледам някой е качил в замунда "железния алхимик" (или нещо подобно) - т.е. някой наистина гледа това. Не мога да си обясня нещо толкова ултра тъпо и плоско направено как изобщо някой успява да го издържи над 10 секунди. Че то джейми и вълшебното фенерче отпреди 40 години е 100 пъти по-добра анимация и 100 пъти по-идейно от тази повърня при това некадърно направена (с оглед на средствата с които разполагаме в днешно време)

Никакси не си прав. Ти се ги гледаш като тъпотии - специално за алхимика говоря - от гледището на възрастен със доста различни от таргета им интереси. Ако беше гледал сериала от начало щеше да видиш, че изобщо не е тъпо. А и ако искаш нещо наистина тъпо, пусни си КартуунНетуърк да видиш там какво се вихри.

Аз не мога да разбера как в 9gag 90% от народа едва ли не свирки ще направят на покемон. Което и като малък ми се струваше е*ати и тъпотията...

Покемоните даже не съм ги гледал, израстнах с Мечето Ръкспин, на по-късни години Златните градове. Мечето Ръкспин да се намира с бг аудио?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...