Jump to content
BulForum.com

naka_g

Members
 • Content Count

  451
 • Joined

 • Last visited

About naka_g

 • Rank
  Майстор
 1. На Руси нещата са само made in china. Последните дето съм монтирал даже си бяха с китайските вестници.
 2. Имат значение много неща. Ъгъл на разпръскване, височина, разположение на осветителното тяло, има или няма разсейвател. Те затова се дават светотехническите данни на осветителното тяло.
 3. За жилищни помещения мися, че беше 150 но наредбата не ми е под ръка
 4. Осветеността се смята в луксове. За различните помещения минималната осветеност по наредба е различна.
 5. Трафик на малко дете, дете което търчи из апартамент и ако го халосам с вратата може да викам бърза помощ.
 6. И излизащия от тоалетната да блъска с вратата минаващия по коридора. Мислете малко преди да пишете.
 7. Те хората си слагат елмарк или чинт за предпазители и дефектнотокови. Редовно има питания тва табло малко да го оправим - поглеждам таблото то леш - кое къде отива като кабел, загадка. Като им кажа цена - ама много. Баси като се запалите или ви тресне по-малко ли ще е?
 8. По спомени точно тук, съм разправял за една моя случка.Преди години се връщам от някъде по магистралата в посока София - Пловдив. Малко след отбивката за Пазарджик каруца на магистралата, в лява лента караща в насрещното.
 9. Задължително електромера след предпазител или изключвател. На входа на всяко табло е добре да има главен прекъсвач.
 10. Взимаха за +30 за един месец, нагоре се увеличаваше срока. Както казах вече, с камера извън населено място само глоба. Не ми се търсят промените в закона, но ги има.
 11. Закона е променен. Вече не взимат книжка със снимка за превишена скорост, само с акт от пътен патрул. В рамките на населено място за над 50 км. над ограничението пак взимат.
 12. Още не съм решил. Зависи от цените.
 13. Смяна на матрица на лаптоп в Пловдив?
 14. Това горното искам да го видя как катаджия ми го пише в акта. Що подяволите е знака забраняващ обратен завой, след като не се слага. И понеже дебнат малко преди бетонния мост по-добре да се прави обратния точно преди колчетата дето наслагаха. Първо избягваш патрулката дето кисне на тротоара, второ нарушаваш само една маркировка (вярно двойно непрекъсната). Та да ви го на бипам в устата на всички отговарящи за движението в Пловдив. Руски затворена една лента, моста на ВХВП едната лента затворена.движението двупосочно в другата. И тия малоумници от чистота ли са, от да им го набипам отзад л
×
×
 • Create New...