Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Лежим и гледаме филми. Пич, тва ципураки много тежко идва - по 4-5 изпихме - много сериозно менгеме в главата имам днес. Като се има предвид, че устисках и не пих грам друг алкохол...laughing.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Кой не пие у кръчмата, пие у аптеката!!/Бай Любо/. Аз маам чесън и греяна ракия и пак съм си здрав. А около мен всичко кашля и подсмърча.

On 1/31/2011 at 6:53 PM, RaptoR said:

Лежим и гледаме филми. Пич, тва ципураки много тежко идва - по 4-5 изпихме - много сериозно менгеме в главата имам днес. Като се има предвид, че устисках и не пих грам друг алкохол...laughing.gif

А водичка...., водичка, студенка така..., слага ли му? Щото ако не си..., си голям шаран бе, този !

Абе някой знае ли че пилата за нокти имала по-ситна и по-едра част и в зависимост от това как я обърнеш е различно. Аз научих онзи ден като тръгнах в един магазин да търся по-едра пила защото след рязане ако не мина ъглите на ноктите на краката после ми се врязват и настава една "радост"... и питам за нещо по-едро те ми дават една аз ги питам бъзикат ли се лелята ми я взе от ръката, обърна я и ме попита дали още мисля че е ситна и каза да гледам по-внимателно... ебати... на 30 и кусур години съм и за първи път в живота да разбера че пилите за нокти имали ситна и едра част... а изхвърлих поне 5 пили последната година, защото са се "затъпили" а явно съм ги хващал откъм ситната страна...

On 2/1/2011 at 4:26 AM, Godfather said:

За по-тежки случаи може и направо ъглошлайф - като в Dumb & Dumber. :lol:

Жена ми има нещо подобно на ъглошлайф но по-малко и специално за нокти... честно казано ми е неприятно пък и някак гейско стои да си правя маникюр с подобна женска гадост. Пък и аз си рендосвам само ъглите че леко влизат отстрани под кожата на ноктите, защото ако пропусна после се забиват много гадно острите ръбчета, иначе другото го подрязвам с ножица.

Честно, в онзи магазин се почуствах изключително тъп. Пилите имали 2 различни размера в зависимост как ги обърнеш. Ебати... на мен ми изглеждаха еднакви и досега да не съм забелязал...

On 2/1/2011 at 5:50 AM, Antares said:

Дядо Мраз и граховото зърно... :lol:

Добро утро :]

По-скоро Дядо мраз - п*****ст, както пееха Хиподил навремето laughing.gif

Току що установих следното: ако в Win7 имаш няколко отоворени прозореца и бързо разклатиш един, всички останали се минимизират! Ако го разклатиш пак, се връщат. So awesome! :)

On 2/1/2011 at 12:29 PM, lil_stenly said:

Как, ти до ся не ли си клатил прозорци ве?

Мне, само жени съм клатил.И за къв' да ги клатя тия прозорци на уиндоуса?

On 2/1/2011 at 12:44 PM, chistacha said:

Все едно забърсваш десктопа с един прозорец ;)

Така вече е ясно.Благодаря.

Но не виждам голям смисъл от тази опция.

On 2/1/2011 at 2:30 PM, magdanoz4o said:

Но не виждам голям смисъл от тази опция.

Да махнеш всички прозорци, освен този, който ти трябва. Ако примерно ти трябва нещо на десктопа. Доста по-лесно от това да минимизираш всичките, да си намериш това дето ти трябва на десктопа и после да си търсиш прозореца долу в лентата.

On 2/1/2011 at 3:23 PM, kotora said:

Абе win+tab си е най-добро каквото и да си говорим.

Какво точно трябва да прави win+tab, че досега не съм го ползвал, alt+tab ми е ясно.

On 2/1/2011 at 3:11 PM, w00x said:

Да махнеш всички прозорци, освен този, който ти трябва. Ако примерно ти трябва нещо на десктопа. Доста по-лесно от това да минимизираш всичките, да си намериш това дето ти трябва на десктопа и после да си търсиш прозореца долу в лентата.

Е аз за тв'а нещо съм си настройл един от бутоните на мишока.Да ми показва десктопа.

И все пак всичко зависи от Лузъра.Какво прави по компа и т.н.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...