Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 4/17/2012 at 4:26 PM, w00x said:

Това нарицателно "трол", трябва да го забранят или да го лепнат в на 9gag тайтъла, защото май никой не знае какво означава и всеки си го употребява както и където му скимне.

Как никой да не знае какво е трол?! Това си е нещо съвсем нормално сред интернет общността, даже има и състезания по троленеlaughing1.gif

One who posts a deliberately provocative message to a newsgroup ormessage board with the intention of causing maximum disruption and argument.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82_%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Хайде Вуксе просветели, нас невежите прости юзъри що е то "Трол" и има ли почва то у нашия форум. Пък ако ревнуваш, че титулувах друг с тая светла титла може и ти да се постараеш и да станеш "Турбо трол" . Или специално за Гримяра таласъм, което е по-благозвучно.

Чета си статии чат пат и се удивлявам колко повърхностни са 99% от журналистите. И колкото повече глупости и скалъпени простотии чета толкова повече ми пада в очите. Клишета, раздувки и изсмукани глупости от пръстите (а да и преписано от тук-оттам с малко разкрасяване) е всичко което правят. А внасянето на тяхната гледна точка обикновено довършва с финални щрихи цялата простотия. И вместо да намирам опровержения за горното твърдение ден след ден единствено си затвърждавам мнението и то става все по-отрицателно.

On 4/17/2012 at 4:42 PM, letalis said:

Хайде Вуксе просветели, нас невежите прости юзъри що е то "Трол" и има ли почва то у нашия форум. Пък ако ревнуваш, че титулувах друг с тая светла титла може и ти да се постараеш и да станеш "Турбо трол" . Или специално за Гримяра таласъм, което е по-благозвучно.

Аз не визирах твоя пост. Пък и от къде на къде ще ви просветлявам вас, невежите прости юзъри?

Най-якия сървис ЕВЪР

http://getpocket.com/

On 4/17/2012 at 12:22 PM, Antares said:

Секция на богоизбраните.

И то избрани от Triti!!! laughing.gif

On 4/17/2012 at 12:54 PM, Triti said:

Наскачалите? Какво ви притеснява? Не разбирам...

Лично аз мисля, че това въпросче е нагло и се правиш на ударена. Веднъж вече мина комантар по въпроса, но пак да повторим...

Никога в Булфорум не е имало НЕЧИИ секции с привилегии и скриване на съдържание от останалите. Секцията, която колегата спомена бе за игра, но в нея бяха група приятели с цел сигурност, а не събиране на клакьори от нечия агитка и изолиране на всички с евентуално отрицателно мнение. Ти пропусна да обясниш, че именно това ти е идеята. А никога такова нещо не е допускано и няма и да се допусне. То ще обезсмисли Форума като такъв. Вече не едно и две предложения получи за осъществяване на "скрита" комуникация с определена група хора - избери си нещо и си организирай агитката. Никога по никакъв начин редовните потребители тук не са били притеснявани от потребители на Търговския раздел. Те просто не четат нищо друго.

On 4/17/2012 at 1:20 PM, Triti said:

Понесох достатъчно и не мисля да си променям утопичните представи заради шайка злобари, чийто проблем започва и свършва с това, че съм жена.

Благодарим ти, че за проеден път ни обясняваш какви са ни проблемите! Особено след като така добре познаваш всички тук!

Аз имам един друг въпрос обаче - какво толкова секретно, искрено и лично се опитваш да скриеш и от кого? Досега никой не е имал проблем с Форума и неговите механизми - вече близо 10 години.

On 4/17/2012 at 5:33 PM, RaptoR said:

Благодарим ти, че за проеден път ни обясняваш какви са ни проблемите! Особено след като така добре познаваш всички тук!

До голяма степен е права за отношението към нея само защото е жена. Дори и да не е такава причината реално, от страни изглежда точно така.

On 4/17/2012 at 5:34 PM, w00x said:

До голяма степен е права за отношението към нея само защото е жена. Дори и да не е такава причината реално, от страни изглежда точно така.

Ти си понякога три пъти по-голяма жена от нея. Не се изненадвам, че го написа това....

On 4/17/2012 at 5:36 PM, RaptoR said:

Ти си понякога три пъти по-голяма жена от нея. Не се изненадвам ,че го написа това....

Е Ок. Погледни малко историята какво ти говори за жените писали във форума и се замисли каква ли е причината.

On 4/17/2012 at 5:43 PM, w00x said:

Е Ок. Погледни малко историята какво ти говори за жените писали във форума и се замисли каква ли е причината.

Каква да е причината и за какво?!?!?! Че не се задържат жени ли? Не една и две са се задъжали с години. Някои са си още тук. Други просто са минали нататък... Какво те притеснява? Я ми кажи коя е напуснала, поради това, че е жена? Обичайните разправии са в друга посока.

Направо не ми се иска да ти казвам на мене какво ми говори, че сигурно някоя феминистка организация ще тръгне да ме търси. Тебе в началото във форума , на ръце ли те носиха ?? Или тя щото е жена и трябва да е нещо по-специално ? Не мой човек, тя или той, е един ник с претенции. Само че, то така не става, нали разбираш. И няма и да стане. Същото важи за всички мъже, жени, педерасти, лезбийки и т.н., де що има различни юзъри във форума. Щото форума не се променя заради някой си. Някой си се променя ако иска да е част от това общество. Без значение какъв му е пола или сексуалната ориентация. Споменавам ориентацията, щото има мъже с доста нежни души, както и жени с доста груби. Така е било и така вероятно ще бъде и занапред.

изказвания от типа "аз съм жена, отнасяйте се с мен като с такава" карат всички да се държат така с жените. Що? Щото който и да се е изказвал по подобен начин, било то жена или мъж, е бил третиран така. Така че не опира само до жените или мъжете и разграничаването между тях. Пола не е важен, а това, че например тритито очаква някакво по-специално отношение, като е жена... ми извинявай, ама не става.

едит: май се повтаряме един връз друг :D

On 4/17/2012 at 5:51 PM, Killerincho said:

Направо не ми се иска да ти казвам на мене какво ми говори, че сигурно някоя феминистка организация ще тръгне да ме търси. Тебе в началото във форума , на ръце ли те носиха ?? Или тя щото е жена и трябва да е нещо по-специално ? Не мой човек, тя или той, е един ник с претенции. Само че, то така не става, нали разбираш. И няма и да стане. Същото важи за всички мъже, жени, педерасти, лезбийки и т.н., де що има различни юзъри във форума. Щото форума не се променя заради някой си. Някой си се променя ако иска да е част от това общество. Без значение какъв му е пола или сексуалната ориентация. Споменавам ориентацията, щото има мъже с доста нежни души, както и жени с доста груби. Така е било и така вероятно ще бъде и занапред.

post-12-1236068663.gif

On 4/17/2012 at 5:51 PM, Killerincho said:

Аз започнах да пиша в тая заядлива и спамърска тема след като вече имах натрупани сигурно 4000 поста и няколко години членство тук. Преди това изобщо не знаех за нея и не я гледах.

On 4/17/2012 at 1:34 PM, Killerincho said:

Няма да има никакъв шанс това начинание, не се коси толкова. ............ Така че, спокойно. Няма да го бъде това.

Пфу, пак ми сецнаха опита да покажа доброто в себе си. :P

Без да ставам неин адвокат или пък да взимам страната на форума (защото досега като гледам май само Вокса я подкрепя) - от цитираното в тази тема ЛС до мен, схващам, че нейната идея е не вътре да са Богоизбраните, а всички стари и "по-сериозно настроени" членове на форума, които искат да комуникират (без заяждания, доколкото предполагам) и вътре в секцията с ключ, да може да се пише всичко, вкл. и неща, които не са за очите на малки деца например (това последното за мен ще е интересно, защото в тази област в Трити виждам доста потенциал и скрити заложби, но умишлено задържани досега от нея :devil). Надявам се, че когато Трити се появи, ще внесе повече яснота по въпроса по обстойния и характерен за нея начин. Аз на този етап няма да отварям нищо, защото не желая да се изпокарам с половината форум и колегата Килеринчо (който открито ме заплаши, че знае къде живея, ама пък аз доста време няма да съм там и ще има да си висииии пред нас. :laughing1:).

Майтапа настрана - ако има рационална идея, каквато подозирам, че има - ОК, но ако е това, което пише Килъра, наистина не виждам никакъв смисъл от цялата работа. Чакаме разяснение от Трити.

On 4/17/2012 at 4:42 PM, letalis said:

Е от т'ва е започнало всичко,сигурен съм :laughing1:

даже и фейса му, стана бая известен тия дни :Д

Донякъде...оф, аре ше пия една бира с ракия и ще споделя кво мисля по въпроса...Че после поне да имам някво мижаво оправдание...

On 4/17/2012 at 5:55 PM, Midex said:

Пфу, пак ми сецнаха опита да покажа доброто в себе си. :P

Без да ставам неин адвокат или пък да взимам страната на форума (защото досега като гледам май само Вокса я подкрепя) - от цитираното в тази тема ЛС до мен, схващам, че нейната идея е не вътре да са Богоизбраните, а всички стари и "по-сериозно настроени" членове на форума, които искат да комуникират (без заяждания, доколкото предполагам) и вътре в секцията с ключ, да може да се пише всичко, вкл. и неща, които не са за очите на малки деца например (това последното за мен ще е интересно, защото в тази област в Трити виждам доста потенциал и скрити заложби, но умишлено задържани досега от нея :devil). Надявам се, че когато Трити се появи, ще внесе повече яснота по въпроса по обстойния и характерен за нея начин. Аз на този етап няма да отварям нищо, защото не желая да се изпокарам с половината форум и колегата Килеринчо (който открито ме заплаши, че знае къде живея, ама пък аз доста време няма да съм там и ще има да си висииии пред нас. :laughing1:).

Майтапа настрана - ако има рационална идея, каквато подозирам, че има - ОК, но ако е това, което пише Килъра, наистина не виждам никакъв смисъл от цялата работа. Чакаме разяснение от Трити.

Пламене, каквото и да обясни, аз ти писах и знаеш какви са причините за да не се случи това. Малките деца си имат родители, да ги следят къде влизат и какво е съдържанието на сайтовете или форумите в които влизат. Мисля сам забеляза, че повечето хора, не говоря за админи и модератори, хич не се радват на идеята. Моля те, спри да помагаш на човек, който вече се е взел много насериозно, да продължава да се взима още по-несериозно. Изобщо присъствието и в този форума е цяло чудо, като се има предвид, че потребител с подобно държане направо го баннах, без да се замисля. Не искам да взимам такива мерки, но ако се наложи ще ги взема, не ми е проблем. Не обичам интриганти и не искам да има такива тука.

П.С.

Той: Плакала ли си?

Тя: Да.. Как разбра?

Той: Мустака ти е мокър.....

Абе да ви кажа, момчета, има малко сексистки намек във форума и доста от мъжките изказвания. Има малко двойни стандарти. Това не го казвам, защото се заяждам, а защото от женска гледна точка изглежда така. А НАЙ-МАЛКО го казвам, за да защитя Тръти. Ама как съм се смяла за тоя скрит богоизбран раздел... :laughing1: Както и да е. Лека вечер :bgrin:

Женска солидарност притежавам, към горепосочения от мен субект - не. По други отминали поводи го казвам това. Не е като да не ме познаваш :blush: Ама ще се разправяме на маса някой път пак.

А аз като един от старите членове и над 18 години, автоматично ли съм включен в богоизбраната секция или се прави няква сложна сметка liman(години регистриран във форума)*(брой постове)*(възраст)/(полезност на постовете)*(харесване на постовете от потребителите) - и кой ще определи границата към нула или към безкрайност клони и пола къде да се влючи във формулата.

По формулата търпя коментари, ама и аз още я мъдря.

И още нещо свързано с поста на Killerincho ще има ли лява и дясна граница функцията или ще минем без това ограничение?

Каква стана тя?! Едно пиша, друго четете, трето подозирате, че и без никакъв свян ми го вменявате... Че и характеристики сте ми написали. :wacko:

Сега ще напиша нещо от възпитание и е хубаво да го разграничите от други възможни ваши хрумки. Благодаря на всеки, който се е прежалил и е отделил от безценното си време и внимание, за да прочете който и да било мой пост!

Сега по темата.

Всичките ви страхове, които първоначално не разбирах, изкристализираха пред погледа ми, след поста на Раптор, който съдържаше идея, че аз ще съм какъвто и да е семафор, при евентуален развой на мрънканиците ми за затворена секция.

Светнах се най-после, че вие си мислите как аз мазно се докопвам до статут тук, който би определял нещо в предложената секция. :blink:

Искам да ви успокоя отсега - след 10 дни достъпът ми до разни глезотии от съвременния цивилизован свят ще бъде силно ограничен. И те така 4 месеца.

Без нет, без кръчми, без канализация и възможности дори да ви пратя едно "гък" тук. (Мжд. винаги съм се чудила защо е точно "гък"?! Кой изобщо казва "гък"?! ;) )

Та уважаеми господа и Галченце, споко! Никога не съм си въобразявала, дори в най-кошмарните ми сънища, породени от преяждане по празниците, как ще имам възможността да участвам дори като прост потребител в една такава секция, особено ако решите, че наистина има смисъл от нея и вземете, че я направите тутакси.

Сега малко за всички, които нещо им преча. Ако сте от онези, които можете да раздадете банове и прочее наказания, а и вече едва се стърпявате да не ми наложите най-суровите от тях, то искам да ви напиша, че няма да го приема тежко и лично ако просто изпълните заканите си. :)

За другите, които проявявате поне малко любопитство към идеята ми, ще се радвам ако след 4 месеца не сме се из-по-на-по-забравили. ;)

On 4/17/2012 at 8:06 PM, Triti said:

Каква стана тя?! Едно пиша, друго четете, трето подозирате, че и без никакъв свян ми го вменявате... Че и характеристики сте ми написали. :wacko:

Сега ще напиша нещо от възпитание и е хубаво да го разграничите от други възможни ваши хрумки. Благодаря на всеки, който се е прежалил и е отделил от безценното си време и внимание, за да прочете който и да било мой пост!

Сега по темата.

Всичките ви страхове, които първоначално не разбирах, изкристализираха пред погледа ми, след поста на Раптор, който съдържаше идея, че аз ще съм какъвто и да е семафор, при евентуален развой на мрънканиците ми за затворена секция.

Светнах се най-после, че вие си мислите как аз мазно се докопвам до статут тук, който би определял нещо в предложената секция. :blink:

Искам да ви успокоя отсега - след 10 дни достъпът ми до разни глезотии от съвременния цивилизован свят ще бъде силно ограничен. И те така 4 месеца.

Без нет, без кръчми, без канализация и възможности дори да ви пратя едно "гък" тук. (Мжд. винаги съм се чудила защо е точно "гък"?! Кой изобщо казва "гък"?! ;) )

Та уважаеми господа и Галченце, споко! Никога не съм си въобразявала, дори в най-кошмарните ми сънища, породени от преяждане по празниците, как ще имам възможността да участвам дори като прост потребител в една такава секция, особено ако решите, че наистина има смисъл от нея и вземете, че я направите тутакси.

Сега малко за всички, които нещо им преча. Ако сте от онези, които можете да раздадете банове и прочее наказания, а и вече едва се стърпявате да не ми наложите най-суровите от тях, то искам да ви напиша, че няма да го приема тежко и лично ако просто изпълните заканите си. :)

За другите, които проявявате поне малко любопитство към идеята ми, ще се радвам ако след 4 месеца не сме се из-по-на-по-забравили. ;)

След всичките ти писаници и претенции, в крайна сметка пак извъртаме мохабета, а. Целия свят се върти около тебе, няма тая няма оная. Всичко се прави само и единствено заради тебе в тоя форум. Смяташ че ме интересува как ще приемеш бана, след като съм решил да те банна ? И по-самовлюбени хора съм виждал, но ти се нареждаш в топ 10. Или топ 20 максимум. Но това е окей, поне си в някаква класация. Идеята ти даже след 4 часа ще е забравена, поради простата причина, че всички нереализирани идеи се забравят доста бързо.

Ква беше тя, ква стана.

Даваш предложение, обсъжда се. Всички не съгласни с теб са лоши модератори или целящи заяждане с теб потребители.

Пак питам как се решава кой ще е в тая прословута скрита секция?

Ти, модератор, формула, хвърляне на боб и рибени кости, ритуали някакви или някъв метод дето в момента не мога да го измисля?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...