Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 3/11/2011 at 6:53 AM, AssassiN said:

Абе, ти в 5:00 трябва да си потеглил с колата. Значи трябва да си там най-късно в 4:30, за да те натоварят. Сега от 4:30 назад извади събуждане, душ, кафе...

Къде сте работили, не мога да разбера!? Аз като трябва да съм в офиса в 9:00, ставам 7:30, а сега ще почна и в 6 и нещо, за да изкарвам и кучето!

Това, че трябва да съм тръгнал в 5 не означава, че тогава ми почва работното време! Щом трябва да съм там в 4:30, значи тогава ми почва работното време. Сега разбирате ли ме за какво говоря или да го илюстрирам?

On 3/11/2011 at 7:20 AM, netrootbg said:

Не съобразих, че утре е Тодоровден. По всяка вероятност не мога тогава. За днес не става ли?

имате лично съобщение.

-------

няма ли да се оправят тия e-mail известия най-накрая?

On 3/11/2011 at 10:00 AM, w00x said:

Това, че трябва да съм тръгнал в 5 не означава, че тогава ми почва работното време! Щом трябва да съм там в 4:30, значи тогава ми почва работното време. Сега разбирате ли ме за какво говоря или да го илюстрирам?

От 5 се водиш, че започваш, другото го класифицирай както си пожелаеш. Колко пъти да ти се обясни, че това не ти е desk job!

On 3/11/2011 at 10:40 AM, RaptoR said:

От 5 се водиш, че започваш, другото го класифицирай както си пожелаеш. Колко пъти да ти се обясни, че това не ти е desk job!

Ясно, че не е офисна работа, но след като трябва да съм там от 4:30 за да свърша работата както трябва, защо работното време ми се води от 5 а не от 4:30?

On 3/11/2011 at 11:25 AM, AssassiN said:

Освен да резервирам маса за 8, пък каквото стане.

Дали ще се съберем?

за 20:00 добре ли е?

Идеално е. Само обясни мястото. Не го знам.

Запазих маса за 8 човека, пушачи, за 20:00 часа в Ривиерата на Данаил Николаев 75!

За местоположението - тук! Ако влезете по Данаил Николаев и гледате само вляво, няма начин да я пропуснете!

P.S. Ако аз закъснея малко, че имам куче да разкарвам - резервацията е на мое име - Георги Драгоев.

Да се похваля с кучето :P

dsc07670.jpg

On 3/11/2011 at 12:22 PM, AssassiN said:

Запазих маса за 8 човека, пушачи, за 20:00 часа в Ривиерата на Данаил Николаев 75!

За местоположението - тук! Ако влезете по Данаил Николаев и гледате само вляво, няма начин да я пропуснете!

Олеее. Аз мислех, че за другия става въпрос. Онзи до бирената фабрика. Тоя на Данаил Николаев е егати камбанарията. Има повече фонов шум отколкото в църква на връх Великден.

Woox, глупости говориш. От моя беден опит във форумните срещи, така или иначе всеки си говори само с прилежащите нему. А заведението е в пъти по-добре, от онова на Каменица!

В крайна сметка ще дойдеш ли?

kotora,да кажем... хем бъркаш, хем си прав...

Пешо, не чети, ами идвай, та ако стане прекалено скучно, да има с кой да се скарам!

Поздрав за Стефчо - преди минути на Зона на Петко Д. Петков. Ако изтичаш бързо може да свариш да цункаш емблемата laughing.gif

dsc00807hf.th.jpg

---------------------------------------

Жоро, това заведение ако няма мезета и бира като хората, кучето с тебе ще вечеря...

On 3/11/2011 at 1:12 PM, RaptoR said:

Поздрав за Стефчо - преди минути на Зона на Петко Д. Петков. Ако изтичаш бързо може да свариш да цункаш емблемата laughing.gif

dsc00807hf.th.jpg

---------------------------------------

Жоро, това заведение ако няма мезета и бира като хората, кучето с тебе ще вечеря...

Бях там ама към 1 и 10 :)

On 3/11/2011 at 1:12 PM, RaptoR said:

Има всичко, не бойтесь!

И не ми снимай колата, да не види жената нещо, което не трябва!

On 3/11/2011 at 1:08 PM, AssassiN said:

Woox, глупости говориш.

Абе то навик ви стана да ме набеждавате, че говоря глупости.

Тоя път обаче съм прав.

Не знам дали ще дойда. Ще реша. Не ми се ходи много в тая камбанария...

Има точно 3 маси на които не им е толкова зле ехото и това са ония горе до бара.

Ъ кога стана тая среща да е днес нали утре трябваше да е?

Ще пропуснем днес.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...