gado Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Не стаа въпрос за мойта, аз такъв дзвер нема да държа. Такава направо я трепи и заравяй.... Жената трябва да угажда на мъжа си (във всякакво отношение), но все пак и възвръщаемост се иска.Абсолютно! Един вид - Ако ми покажеш тво'йто, ще ти покажа мо'йтоСамо че не от гъза, устата и тем подобни.Що пък, не? Тази концепция даже си има и име - Шоколадена близалка....Хм, сега се замислих, и аз много не си поплювам в изразите, ама адаша го удари на бруталия, тцтцт....Абе, да ти кажа... като за след "N" брой часове безсъние и мнайси стотин, навъртяни километри - даже много деликатно съм се изразил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 мда... ти за какво му говориш, той на къде го избива... българска работа. и ако трябва да сме точни: такива клипове изобщо не би трябвало да има... в един идеален свят... от друга страна сещам се какво роди Бойко Борисов преди дни по повод едни други деца: "Който е правил деца, да си ги гледа..." А ти разбра ли какъв е бил контрола над изразходваните средства от предишните "коледи"? Щото аз не разбрах. Социалната ориентация на човешките строеве от какъвто и да е тип е постоянен проблем, а това много често се ползва от знайни и незнайни "социални" Гоцета и други приказни герои - това не е само в България. Дали трябва или не да има такива клипове... ами по-скоро сме на едно мнение. Който има възможност и разбира нуждата да помогне би трябвало да го прави... впрочем ако всеки си прави каквото трябва много малко неща ще са на този хал - най-общо да се изразим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Дали да си пусна коса? Кат бях дебел не ми отиваше... Ся кат съм кльощаф, дали ще ми отива? Хмммм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Тази концепция даже си има и име - Шоколадена близалка.... Не си ме разбрал правилно. Една двойка може да прави каквото и се иска в леглото. Нямах предвид да не се *** отзад или в устата, а че мъжът не трябва да и връща жестовете, която тя прави за него през тези две дупки (пр./ повръщане, акане и т.н.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Тая вечер мисля да откарам до късно, кой ще ми прави компания? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Аз съм до 00 00 след това ме няма! Иначе интересна тема е тая за кафявата близалка и за повръщането,акането и други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Тази концепция даже си има и име - Шоколадена близалка...Гадине - огласил съм района с добре познатия ми смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Бах, сега гледах едно клипче от едно нарязване..... Мноо ми е корава главата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Тъй... почнахме с : после... Van Halen - Ain't talkin' 'bout love и Обаче... сега минах към >>> Ориент Експрес - Тез' Очи Зелени и орк. Мелодия - Бира без мезе Сигурно е защото ми се събират 3-4 дни без пиене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Ааа...идвай да пийм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Не, не, не ... тоя ПИЯнист няма жал братче... няма! http://vbox7.com/play:25f3666a&r=emb Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Аз днес мисля по-кротко че вчера пак правих глупости и цял ден ме боли главата... хем знам че не трябва да се мешат коняк, уиски и бейлис хем пак свърших тая глупост.... ама пусто всичките бяха хубави и ми се усладиха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Да беше пил поне нещо свястно! Ми то - коняк, уиски, бейлис...Помия връз помия... Дедо!!! Стегни се, ей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Не, не, не ... тоя ПИЯнист няма жал братче... няма! http://vbox7.com/play:25f3666a&r=emb Шшш тва е най-доброто олицетворение на цигания майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Да беше пил поне нещо свястно! Ми то - коняк, уиски, бейлис...Помия връз помия... Дедо!!! Стегни се, ей! Нямаше мезе... а и ми се пиеше нещо сладко... в интерес на истината кафе ми се пиеше ама беше късно та реших да е бейлис.... после реших че бейлиса тъй и тъй е уиски със сметана (ужким) дай да продължа с малко уиски... после пак ми се прииска нещо сладко... пък и зяпах един филм... ааа имаше и една бира по едно време че забелязах малко чипс... после и коняк малко... то от всичко по малко беше ма като се смесиха.... мъка мъка... ай стига че стана за другата тема (чудех се за темата с оплакванията ли съм или за другата)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Нямаше мезе... а и ми се пиеше нещо сладко... в интерес на истината кафе ми се пиеше ама беше късно та реших да е бейлис.... после реших че бейлиса тъй и тъй е уиски със сметана (ужким) дай да продължа с малко уиски... после пак ми се прииска нещо сладко... пък и зяпах един филм... ааа имаше и една бира по едно време че забелязах малко чипс... после и коняк малко... то от всичко по малко беше ма като се смесиха.... мъка мъка... ай стига че стана за другата тема (чудех се за темата с оплакванията ли съм или за другата)... Сладичко, та сладичко...., ми пий сироп за кашлица, бе майна - така поне хем ще си начешеш крастата, хем нямаше да ти е свинско цял ден, пък и файда щеше да има някаква! Детешки работи правиш и ти.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Как може да съм такъв гадняр, да държа толкова на някой и все за другите да намирам време, а за човека на който държа... нищо... няколко пъти го направих този номер! Може ли да има по-гадно същество от мен, такъв непукист да съм, че да бутам всичко на страна. Хахаха даже не мога да се депресирам като нормален човек ами се хиля в момента и си пия кафето. тцтцтц Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 "При Румен"....еми дааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Сладичко, та сладичко...., ми пий сироп за кашлица, бе майна - така поне хем ще си начешеш крастата, хем нямаше да ти е свинско цял ден, пък и файда щеше да има някаква! Детешки работи правиш и ти.... Абе то и сиропа е гаден.Най-добре компотче поне знеш от какво е направен и няма толкова химия.Пък и ако изцокаш едно шипенце сигурно ще има бързо посещение в кенефа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Сладичко, та сладичко...., ми пий сироп за кашлица, бе майна - така поне хем ще си начешеш крастата, хем нямаше да ти е свинско цял ден, пък и файда щеше да има някаква! Детешки работи правиш и ти.... gado, не ми трий сол на главата - вчера достатъчно съжалявах цял ден за въпросната тъпотия дето я свърших... просто се чудех в коя тема да се оплача и Grimjaur като попита не можах да се сдържа Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Играх мач за първи път от 5 години... Пълна трагедия след 15 минути едвам дишах до края... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Как може да съм такъв гадняр, да държа толкова на някой и все за другите да намирам време, а за човека на който държа... нищо... няколко пъти го направих този номер!Може ли да има по-гадно същество от мен, такъв непукист да съм, че да бутам всичко на страна. Хахаха даже не мога да се депресирам като нормален човек ами се хиля в момента и си пия кафето. тцтцтц В момента си във фаза на непукизъм,ще почне да ти пука по-късно,тоест ще е късно вече.Но не се притеснявай,вътрешният ти инстинкт никога не греши. И с мен се е случвало това нещо,не съжалявай за нищо което си направил.Все още съм непукист,много малко неща могат да ме трогнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Добро утро! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 A добро да е ... аз запразнявам... с едно доста странно питие или поне ме изненада с толкова силен мирис на пушек това уиски Ай наздраве от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Ако се чудите как да свалите някой и друг досаден килограм... [http://www.weightlossgodsway.com/] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.