Antares Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 А пробвал ли си да си вземеш дънки твоя номер? Щото аз такъв проблем не си спомням да съм имал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 П.П. Кръстника ако види тая снимка, веднага ще ти даде един бан от завист, че нали и той има същите мераци към такова возило... Ако дедото си купи такъв, директно съм го баннал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Ти ще го баннеш, аз ще го буумна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 http://vbox7.com/play:ca0c86a0 Горкото конче :cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Ужас...това ме покърти....Ще си сипя мастика по тоя повод... Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Мастиката не свърши ли вече,цял ден вече я пиеш. А и на мен ми се пие с ментичка ама няма изпитно време,време разделно е казал студента Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Не станаха ли прекалено много самолетните катастрофи тая година, по дяволите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Мастиката никога не свършва Купих си втора Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Как издържате на ужасяващита миризма и вкус на анасона,не знам Друго си е леденостудена биричка в жегата Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 "Уакари мастика - 4 броя" Само мъничко ще те поправя:- Уакаримастика? - Хай! Три дозо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 минавам ми през главата , по-точно през ръцете от 2 на обяд до 9 вечерта към : 1900 гръцки керемиди 200 капака 4 крайника 4 тройника и други такива матряли за покрив...... криза било ебахти майсторите 200лв искат за качването на тия материяли до покрива циганите искат 100лв ........ ква криза ебахги в майката , ръцете ми станаха с 2 санта по-дълги като на стар бендзинджия ма съм много доволен от себе си и още 1 приятел...... лягам да спя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Т`ва еко бара в стария град е ебаси уникалното място... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Т`ва еко бара в стария град е ебаси уникалното място... Кви са цените? Само пиене ли има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 искам да спя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Кви са цените? Само пиене ли има? Цените за бирите са малко по-скъпи от другите места , ама коктейлите са от 3 до 5-6 лева. Не съм 100% сигурен , ама не видях друго освен пиене , но мястото наистина заслужава да се посети Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Мисля си какво колело ще си взема утре...ехааа густу!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Ако дедото си купи такъв, директно съм го баннал. Тоя ако си го взема ще го паркирам под терасата и направо ще си влизам в къщи без да обикалям през входа ______________ Момчета какво е това рано лягане с кокошките? Аз съм абсолютно свеж - като морковче ... верно станах с 4:30 (да се чете 16:30) ама и да не съм пак ей сега ми е най-удобно да бачкам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 А случайно да ти е най - удобно , защото всички спят и няма кой да те притеснява и занимава с глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Момчета какво е това рано лягане с кокошките? Аз съм абсолютно свеж - като морковче ... верно станах с 4:30 (да се чете 16:30) ама и да не съм пак ей сега ми е най-удобно да бачкам И на мен също, но нямам какво да работя в къщи за момента. А случайно да ти е най - удобно , защото всички спят и няма кой да те притеснява и занимава с глупости На мен лично не ми е удобно за това. Идва ми повече вдъхновение по тия часове и съм по-продуктивен, нищо, че в повечето случаи ми се спи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Кучки, аре някой с мен на Кресна да караме рафт. Рецепта за влюбени : За да бъде целувката гореща и сладка, слагате две бучки захар в устата на любимата, заливате с вряла вода и разбърквате няколко пъти с чаена лъжичка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Наско, ще съм между Лакатник и Очиндол тая Неделя...а Съботата съм в София, ще черпа колелото по случай заплатата ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Добре, аз в събота съм на работа, а в неделя сигурно ще съм някъде из Родопите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 ..........................Рецепта за влюбени : За да бъде целувката гореща и сладка, слагате две бучки захар в устата на любимата, заливате с вряла вода и разбърквате няколко пъти с чаена лъжичка. А неее Grimjaur strikes again.Хаааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 За пореден път.......мразя мухите без глави каращи колело на улицата. Макя му и прасе. Пред 60 класното видях как един дядка залита и само мога да си представя какво му е било на шофьора пред мен. А карахме с точно 40 км в час заради даскалото......Направо побеснявам като ги видя такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Признавам - и мен много ме дразнят. Дори и с колело като съм. А да не говорим за мургавите нинджи, които нощем са с естествен камуфлаж и най-контрастното нещо по тях са жълтите им зъби... Дето обожават нощно време да шартавосват с тия колелета с кош и после да ги лежиш като хора... На мен днес мааалко ми намаля налягането на главата. Странното е, че още не съм почувствал остра нужда от отпуска.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.